Каси, да, има такова нещо, нокак стоят нещата и аз не мога да ти кажа, не съм наясно. а убеждението ми, че наистина се иска някакво съгласие и трябва даже да се уреди и в общината идва, от спомениете ми, че се разразиха преди години спорове и при нас - относно въпросните релси, както и две пейки отпред да сложим.
Също така миналата година една съседка направи проблем - уточни, че не я засягал лично, но действала принципно, според закона и отиде да пусне оплакване в общината срещу друг съсед, който изкорени един нищо и никакъв храст отстрани на блока, беше се разпрострял на пътеката и пречеше на минаващите. Та явно всичко,което се прави по етажната собственост и около блока трябва да се регламентира по някакъв начин, но не знам подробностите как.
Майките и децата, Каси - мани ги. Какви права, какви 5 лв. Възмутена съм аз пък от възрастните хора - масово са много невъзпитани и нагли! Колко ли пъти съм била участник все в една и съща случка - в трамвая ставам, правя място - а той/по често тя - идва и се тръшка на местото обиден/а. Един единствен път съм се качвал с количката - разрази се бурен дебат сред възрастните хора дали е редно да се позволява в трамвая да се качват майки с колички - толкова се изумих, че дори не успях да се ядосам - от втрещяване.