0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Меги, на мен от утрогестана ми е зле и затова съм на дуфастон. Ти си преди нас с Джина и яко ще ти стискаме палци /и на краката/!!!
Даваме всички по рецептата на Симони - СЕКС ДО ДУПКА  :lol: :lol: :lol:

Много малко съм преди вас, но така ако може в един ден и тричките да се похвалим, а??? :-)

ОЧАКВАЩИ: :bfp:

dianka           16.(17).03                         
Galichka         23-24.03       
tani77           23-24.03   
tancheto        31.03
Jael               31.03 - 1.04
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙ 1-2.04
anjela80          5-6.04
saraapl           7-8.04
vmj_              8-9.04
silvi4ka          8-9.04
shu6enceto        8-9.04
Anika85         10.04
Andreqivano     10-11.04
Meggy            13-14.04
titali_          14.04.
nomine           17.04
Pipi_M           17.04
hrisig           22-24.04
dgina           16.04
biserche        19.04.

ЛОВУВАЩИ: :00001754:

ivaqna             
svetal4y   
Vickson
Deskata0177   
sof
nezisgbg
Simoni
NOWILKA
bibica
hrisig
rouzi-anna
rossy*
bebebe
mikivl
silvia_yo
Запис и от мен
Успех на всички

*
Момичета и аз си позволявам да се включа в списъчето с ловуващите....
ОЧАКВАЩИ:
tancheto        31.03
Jael               31.03 - 1.04
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙ 1-2.04
anjela80          5-6.04
saraapl           7-8.04
vmj_              8-9.04
silvi4ka          8-9.04
shu6enceto        8-9.04
Anika85         10.04
Andreqivano     10-11.04
titali_          14.04.
nomine           17.04
Pipi_M           17.04
dgina           16.04
biserche        19.04.

ЛОВУВАЩИ:

ivaqna             
svetal4y   
Vickson
Deskata0177   
sof
nezisgbg
Simoni
NOWILKA
bibica
hrisig
rouzi-anna
rossy*
bebebe
mikivl
tani77
malkoto_dqvolche
bebence

Успех на всички ловуващи и чакащи
Елфита,знам ,че ти е гадно след този резултат,но сега поне знаете къде е проблема и ще го отстраните .Успех мила.
Бисерче,Джинка,Меги :crossfingers:и ви чакаме с  :bfp:
 :welcome_1:Снуки
*

hrisig

• *
  • 31
  • чакаме те бебо
здравейте ,момичета.От 2 дни не съм писала и ужасно ми липсвахте,обаче от тази мойта работа нямам глам свободно време,дори понякога си мисля че покрай нея супер се изнервям,преуморявам и затова не става бебчо.И аз да отчета ,че от вчера започнах да меря Т,за пръв път ми е и незнам дали ще се справя,дано че още съм супер неопитна....
Момичета ,айде вече някой да ни зарадва с +++++ тестче,че е време.На всички които чакат,лелката хич да не ги навестява че ще има  :balk_198:,аз мойта още малко ще си я потрая,нали я чаках толкова преди да дойде ,че сега ще я изпращам по дълго време..... :oops:
Мацки приятна вечер,и дано скоро има хубави новини...... :)
[/url]
[metric]http://metric.rodim.ru/p7_p6_24_4_2008_3_4p.gif[/metric]
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Здравейте, гледам празничко е тази вечер, то и аз за малко се отбивам само да хвана ако има някоя клюка или пък дай боже  :bfp: ама гледам няма  :balk_91:
Мойто мъжле е хванало някакъв гаден вирус, защото от 18ч почти не е спирал да повръща... :balk_137: :balk_138:  милия много му е зле.  :( искаше ми се и днес да по-кексиме малко, ама ще остане за друг ден.
Сега отивам да му изцедя един лимон... а на вас лека нощ и утре да ме зарадвате с някой и друг  :bfp:
*
Здравейте, мацки, днес ми беше зверски натоварено с работа и цял ден нямах време да ви прочета, въпреки, че ми стои отворен форума :D

Исках да ви питам вие къде си правите фоликулометрията? Трябва ли да е в специализирана клиника или може и при обикновен гинеколог със сносна апаратура?

ОЧАКВАЩИ:
tancheto        31.03
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙ 1-2.04
anjela80          5-6.04
saraapl           7-8.04
vmj_              8-9.04
silvi4ka          8-9.04
shu6enceto        8-9.04
Anika85         10.04
Andreqivano     10-11.04
titali_          14.04.
nomine           17.04
Pipi_M           17.04
dgina           16.04
biserche        19.04.

ЛОВУВАЩИ:

ivaqna             
svetal4y   
Vickson
Deskata0177   
sof
nezisgbg
Simoni
NOWILKA
bibica
hrisig
rouzi-anna
rossy*
bebebe
mikivl
tani77
malkoto_dqvolche
bebence

Изтрих се от списъчето на очакващите за този месец, но скоро се връщам при ловците  :D
*
Здравейте, мацки, днес ми беше зверски натоварено с работа и цял ден нямах време да ви прочета, въпреки, че ми стои отворен форума :D

Исках да ви питам вие къде си правите фоликулометрията? Трябва ли да е в специализирана клиника или може и при обикновен гинеколог със сносна апаратура?

Не знам откъде си, но ако във вашия град няма специализирана клиника, то може и да ходиш при гинеколога при който по принцип ходиш. Все пак човек не винаги има възможност да пътува донякъде само за фолкикуметрия, все пак трябва да се отиде поне два пъти в рамките на един цикъл.

*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
Мяацета, аз мисля утре да се завърта до нашата църква- МОЖЕ ЛИ НЯКОИ ДА ДРЪПНЕ СПИСЪКА, ЗА ЩОТО АЗ НЕ МОГА- МНОГО СЪМ ГЛУПАВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
чУДЕХ СЕ за милинките, дето били много вкусни не може ли да ми пратиш по пощата малко- .......докат дойде бебчето...на мен да ми правиш....аз много обичамммм.Ей, да ви кажа, разбрах от какво съм качила 2 килограма за три седмици!? До нас отвориха магазинче за форнети, ами аз три седмици само това си хапвам- а от това как се надебелява...?????аз мога да ви кажа..!Аз искам бебе и ще скъсам мъжа ми от секс..., за да имаме бебе!!!Но,но, но не си мислете че и тогава ще ви изоставя, не!Ще бъда с вас само с вас ще си пиша и ще продължвам да ходя до нашата църква!
*

vmj_83
mimcheto_85
Simoni
du6ka
roksi77
svetal4y
Mary
Osianа
everything_possible
Meggy
rossy *
любопитка
Andreaivano
krasiko
Мимка
Deskata0177
dianka
nomine
Clevergirl_75
biserche
Pipi_M
dgina
prettily
Sof
radost_I
Lubaboiko
Galichka
Rouzi-Anna
tani77
lqlyo
ivaqna
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙
dgina
aksinia
silvi4ka
mikivl
saraapl
nerony
_Elfita_
Pepka
ne6i
eli_v
mama*07
ocean
minesota
eveishan
Iffi.13
schneki1
deskata i vankata
tani77
anjela80
NOWILKA
Kylie
Jael
malkoto_dqvolche
yumi
Vickson
tancheto
Lisko
bebebe
vessska
eganeva
rally_pat
ania
bibica
tanj74
petq74
kapka_lubov
Жекова
shu6enceto
viva1
bebence
Anika85

*
Симони: това е списъчето, то май дооооста дълъг този списък. Айде момичета скоро да го намалим :-)За глупава, не бих казала, но малко старание може :-), но недей да скъсваш мъжа си от кекс, все пак и той има нужда от почивка от време на време :wink:.

Май на повечето днес ни е бил кофти ден, цял ден ме цепи глава, гади ми се, вирус ли е, незнам.Мъжо ми се точи от как съм се върнала от работа, а пък на мен хич не ми се ще, изобщо много ми е скофтено днес :balk_144:.
Елфита, сори за лошата спермограма  :bighug:,важното е че сте открили проблема, а щом има проблем има и решение за него.
Новилче, всеки по различен начин изпуска напрежението, важното е това да става от време навреме, щото иначе ще експлодираме.Аз пък късам чаршафи  :lol:
*

СПИСЪЧЕ ЗА РУСКАТА ЦЪРКВА
СИМОНА
ПЕТИНА
ГАЛИНА
НЕЛИ
ДАНИЕЛА
ДИАНА
АСЯ
ЕВЕЛИНА
ВЕСЕЛИНА Кр.
СОФИЯ
ПАВЛИНА
Росица Д.
РОСИЦА
Христина
РАДОСЛАВА
КРАСИМИРА
СТАНИСЛАВА
ЛЮБА
ТАНЯ
ЕЛИЦА
МАГДАЛЕНА
ВИКТОРИЯ
ТОНИ
МАРИЯ
ТЕОДОРА
ДИАНА Б.
МИМИ
СОФИЯ РУСЕВА
ХРИСТИНА
ДИАНА ИЛКОВА
КАТЯ
СВЕТЛА
ДЕСИСЛАВА
БИСЕРА
ВЕСЕЛИНА М.Й.
ПЕТЯ
Петя М.
Петранка
АКСИНИЯ
МАРИЯ
АНЖЕЛА
ИВЕЛИНА
ГАНКА
АНЕЛИЯ
Незабравка А.
Десислава Панчева                                                                 
Татяна
Десислава Л.
Александра
Радка А.

Симони ето спицъка за Руската Църква Едвам го намерих от старата тема
Благодаря че ще отидеш

Симони, сега ще ти пейстна списъчето, може би Меги не знае, че за Руската Черква трябват истинските имена, а не никове. Ето го и БЛАГОДАРЯ за молитвите, утре към колко да сме с теб? Пак по обяд ли?
 Списъче за Руската черква:
СИМОНА
ПЕТИНА
ГАЛИНА
НЕЛИ
ДАНИЕЛА
ДИАНА
АСЯ
ЕВЕЛИНА
ВЕСЕЛИНА Кр.
СОФИЯ
ПАВЛИНА
Росица Д.
РОСИЦА
Христина
РАДОСЛАВА
КРАСИМИРА
СТАНИСЛАВА
ЛЮБА
ТАНЯ
ЕЛИЦА
МАГДАЛЕНА
ВИКТОРИЯ
ТОНИ
МАРИЯ
ТЕОДОРА
ДИАНА Б.
МИМИ
СОФИЯ РУСЕВА
ХРИСТИНА
ДИАНА ИЛКОВА
КАТЯ
СВЕТЛА
ДЕСИСЛАВА
БИСЕРА
ВЕСЕЛИНА М.Й.
ПЕТЯ
Петя М.
Петранка
АКСИНИЯ
МАРИЯ
АНЖЕЛА
ИВЕЛИНА
ГАНКА
АНЕЛИЯ
Незабравка А.
Десислава Панчева
Татяна
Десислава Л.
Александра
Радка А.

Ако някой не се открие, може да се добави, но с истинско име.

:bighug:
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
Тези дни само ви чета , лепнах някакъв вирус от детето и сега  :balk_137: :balk_138:
На малкият му мина за два дни , а мен пети ден ме мъчи  :?
Старост нерадост , както е казано   :wink:
Другата седмица и ние ще правим спермограма и дано е ОК ,ама каквото е рекъл Господ.
Стискам палци за повече +++++ резултати и малко да се намали списъчето , че много дълго стана :bighug:   :bighug:   :bighug:
Сега отивам да  :balk_126:
Лека вечер  :balk_104:
« Последна редакция: Април 04, 2008, 00:15:58 am от krasiko »
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
То хубаво лека, ама като не мога да си легна.Иначе като съм неспокойна си похапвам.Сега ще ми стане тежко на стомаха.
 Бавно се насочвам към възглавницата.
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Ей, поспалани!!!  :D Добро утро! Айде ставайте вече!
Аз май прихванах от мъж ми нещо... и на мен ми е кофти и май май се разболявам.  :balk_144: гърло се опитва да ме боли, главата, имам хрема... е, няма що чудесна картинка ще сме си двамата с него  :)
На вас пожелавам хубав ден и поне няколко +++++ резултата днес!!!
*
Добро утро момичета
Мн ми е кофти тази сутрин. Праних си тест Престо и беше категорично отрицателен, а от лелката няма и следа. Изкам вече да ми дойде и като я изпратя да се захващаме отново за работа с милото.

*
Ей, поспалани!!!  :D Добро утро! Айде ставайте вече!
Аз май прихванах от мъж ми нещо... и на мен ми е кофти и май май се разболявам.  :balk_144: гърло се опитва да ме боли, главата, имам хрема... е, няма що чудесна картинка ще сме си двамата с него  :)
На вас пожелавам хубав ден и поне няколко +++++ резултата днес!!!
Оздравявайте бързо и пийте по-вече витамини, че да се преборите с грипа.  :fighting:

*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
Здравейте, оффф тези гадни тестове, защо не ни направят кефа и не покажат две чертички :ask:Все пак докато не станемна по 100 години имаме шансове да си родим детенца!!!
Аз вчера заспах и не успях да видя мъжо за малко кекс....., но и той бил изморен, но днес сме се разбрали да се видим! :P