0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Симони, сега ще ти пейстна списъчето, може би Меги не знае, че за Руската Черква трябват истинските имена, а не никове. Ето го и БЛАГОДАРЯ за молитвите, утре към колко да сме с теб? Пак по обяд ли?
 Списъче за Руската черква:
СИМОНА
ПЕТИНА
ГАЛИНА
НЕЛИ
ДАНИЕЛА
ДИАНА
АСЯ
ЕВЕЛИНА
ВЕСЕЛИНА Кр.
СОФИЯ
ПАВЛИНА
Росица Д.
РОСИЦА
Христина
РАДОСЛАВА
КРАСИМИРА
СТАНИСЛАВА
ЛЮБА
ТАНЯ
ЕЛИЦА
МАГДАЛЕНА
ВИКТОРИЯ
ТОНИ
МАРИЯ
ТЕОДОРА
ДИАНА Б.
МИМИ
СОФИЯ РУСЕВА
ХРИСТИНА
ДИАНА ИЛКОВА
КАТЯ
СВЕТЛА
ДЕСИСЛАВА
БИСЕРА
ВЕСЕЛИНА М.Й.
ПЕТЯ
Петя М.
Петранка
АКСИНИЯ
МАРИЯ
АНЖЕЛА
ИВЕЛИНА
ГАНКА
АНЕЛИЯ
Незабравка А.
Десислава Панчева
Татяна
Десислава Л.
Александра
Радка А.

Ако някой не се открие, може да се добави, но с истинско име.

:bighug:

Симони, запиши ме и мен за руската църкава. Аз съм Мариета.

Благодаря ти. Лек ден на всички. Хайде още малко остана и после два дни почивка и секс :lol:
]
*
Здравейте, оффф тези гадни тестове, защо не ни направят кефа и не покажат две чертички :ask:Все пак докато не станемна по 100 години имаме шансове да си родим детенца!!!
Аз вчера заспах и не успях да видя мъжо за малко кекс....., но и той бил изморен, но днес сме се разбрали да се видим! :P

Е не чак 100 ама най-възрастната родилка е рагистрирана на 76 години  :D :D :D
Ние обаче няма да чакаме толкова. Най-много да почакаме 1-2 месеца, за по-дълго не съм съгласна.  :wink:

Добро утро и от мен. Как сте? Гледам,че не само аз съм болната,но не пия никакви хапове. Правя се на герой.Айде момичета, трябват ни ++++++++++++++ :)
Здравейте, оффф тези гадни тестове, защо не ни направят кефа и не покажат две чертички :ask:Все пак докато не станемна по 100 години имаме шансове да си родим детенца!!!
Аз вчера заспах и не успях да видя мъжо за малко кекс....., но и той бил изморен, но днес сме се разбрали да се видим! :P

сПОКОЙНО МИЛИЧКА. И ние ще видим две чертички на тестовете,както ти каза най-късно до 2 месеца. Ти си прави кексчето и ще видиш,че ще стане. :P Айде, целувам те и те прегръщам и искам да мислиш да мислиш позитивно.
*
Здравейте момичета.Днес е много скапано време и нищо не ми се прави .Хайде някой да разведри обстановката с  :bfp:Иначе може ли да ви помоля да ме пишете към ловуващите защото съм наистина много настървена този месец :D

*
Добро утро и от мен момичета   :bighug:
Денс е петък и настроението е на 6 - идват два почивни дни  :cheerleader: :cheerleader:
Мен също се опитва да ме лови някакъв грип, но не мисля да му се давам, ще си разтворя едно упсаринче ;)
Пожелавам ви много хубав ден :)
Май на повечето днес ни е бил кофти ден, цял ден ме цепи глава, гади ми се, вирус ли е, незнам.Мъжо ми се точи от как съм се върнала от работа, а пък на мен хич не ми се ще, изобщо много ми е скофтено днес :balk_144:.
Елфита, сори за лошата спермограма  :bighug:,важното е че сте открили проблема, а щом има проблем има и решение за него.
Новилче, всеки по различен начин изпуска напрежението, важното е това да става от време навреме, щото иначе ще експлодираме.Аз пък късам чаршафи  :lol:
Проблемът е че мен вече три дни ме държи яка нерва. Събраха ми се мвного служебни проблеми, а и мъжа нещо ми бяга по "тъч линията"/ опитва се да ме слъгва/. Снощи дори ме пита: " Абе жена, кво ти е? От три дни си много ядосана. Проблем ли имаш?" Ами да имам. Не ми стига работата, а ми и като се върна първо бягам да пазаря/ около 800 м влача туба 12л с минерална вода/, чистя/ нали имаме куче и се чисти всеки ден/, пера, готвя, слагам вечерята, масата и трябва да намеря време да решавам листовки- на 08,04, съм на изпит за шофьор. А той се връща- хвърля си дрехите където му е най- удобно, сяда пред компа, пуска си играта и в 19:00 вече търси салата. Е, м.... му стара аз робот ли съм? И няма да съм нервна. И един секс не може да направи като хората, все аз да съм отгоре.
Извинявам се на всички. Не трябваше да си изпускам нервите. Но... ми улекна. С никой не споделям ,  освен с вас, и сега ми е по-добре. Извинявайте мацки. :grouphug: :ballons: :bighug:
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
Добро утро момичета:-) Симони,ако може добави и мен Борислава съм.Мерси.Успех на всички
Симони, сега ще ти пейстна списъчето, може би Меги не знае, че за Руската Черква трябват истинските имена, а не никове. Ето го и БЛАГОДАРЯ за молитвите, утре към колко да сме с теб? Пак по обяд ли?
СИМОНА
ПЕТИНА
ГАЛИНА
НЕЛИ
ДАНИЕЛА
ДИАНА
АСЯ
ЕВЕЛИНА
ВЕСЕЛИНА Кр.
СОФИЯ
ПАВЛИНА
Росица Д.
РОСИЦА
Христина
РАДОСЛАВА
КРАСИМИРА
СТАНИСЛАВА
ЛЮБА
ТАНЯ
ЕЛИЦА
МАГДАЛЕНА
ВИКТОРИЯ
ТОНИ
МАРИЯ
ТЕОДОРА
ДИАНА Б.
МИМИ
СОФИЯ РУСЕВА
ХРИСТИНА
ДИАНА ИЛКОВА
КАТЯ
СВЕТЛА
ДЕСИСЛАВА
БИСЕРА
ВЕСЕЛИНА М.Й.
ПЕТЯ
Петя М.
Петранка
АКСИНИЯ
МАРИЯ
АНЖЕЛА
ИВЕЛИНА
ГАНКА
АНЕЛИЯ
Незабравка А.
Десислава Панчева
Татяна
Десислава Л.
Александра
Радка А.

Благодаря ти. Лек ден на всички. Хайде още малко остана и после два дни почивка и секс :lol:

Много Ви моля, впишете ме и мен в Списъка за Руската църква, ако може. Аз съм Евгения К.
Благодаря ви!!!  :bighug:
Май на повечето днес ни е бил кофти ден, цял ден ме цепи глава, гади ми се, вирус ли е, незнам.Мъжо ми се точи от как съм се върнала от работа, а пък на мен хич не ми се ще, изобщо много ми е скофтено днес :balk_144:.
Елфита, сори за лошата спермограма  :bighug:,важното е че сте открили проблема, а щом има проблем има и решение за него.
Новилче, всеки по различен начин изпуска напрежението, важното е това да става от време навреме, щото иначе ще експлодираме.Аз пък късам чаршафи  :lol:
Проблемът е че мен вече три дни ме държи яка нерва. Събраха ми се мвного служебни проблеми, а и мъжа нещо ми бяга по "тъч линията"/ опитва се да ме слъгва/. Снощи дори ме пита: " Абе жена, кво ти е? От три дни си много ядосана. Проблем ли имаш?" Ами да имам. Не ми стига работата, а ми и като се върна първо бягам да пазаря/ около 800 м влача туба 12л с минерална вода/, чистя/ нали имаме куче и се чисти всеки ден/, пера, готвя, слагам вечерята, масата и трябва да намеря време да решавам листовки- на 08,04, съм на изпит за шофьор. А той се връща- хвърля си дрехите където му е най- удобно, сяда пред компа, пуска си играта и в 19:00 вече търси салата. Е, м.... му стара аз робот ли съм? И няма да съм нервна. И един секс не може да направи като хората, все аз да съм отгоре.
Извинявам се на всички. Не трябваше да си изпускам нервите. Но... ми улекна. С никой не споделям ,  освен с вас, и сега ми е по-добре. Извинявайте мацки. :grouphug: :ballons: :bighug:
Nowilka, направо ме разби.  :good_post: И като се замисля, че голям процент от българките семейства са точно така. И колежката се оплаква, ама тя и 2 деца има. Какво им е на тия мъже. Майките им ли ги учат така или ние мсе си виновни. Аз от моя немога да се оплача,. В това отношение е :wave:
]
*
ДОБРО УТРО,
мля Ви добавете и мен. Казвам се Магдалена Г.
Благодаря.
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
СИМОНА
ПЕТИНА
ГАЛИНА
НЕЛИ
ДАНИЕЛА
ДИАНА
АСЯ
ЕВЕЛИНА
ВЕСЕЛИНА Кр.
СОФИЯ
ПАВЛИНА
Росица Д.
РОСИЦА
Христина
РАДОСЛАВА
КРАСИМИРА
СТАНИСЛАВА
ЛЮБА
ТАНЯ
ЕЛИЦА
МАГДАЛЕНА
ВИКТОРИЯ
ТОНИ
МАРИЯ
ТЕОДОРА
ДИАНА Б.
МИМИ
СОФИЯ РУСЕВА
ХРИСТИНА
ДИАНА ИЛКОВА
КАТЯ
СВЕТЛА
ДЕСИСЛАВА
БИСЕРА
ВЕСЕЛИНА М.Й.
ПЕТЯ
Петя М.
Петранка
АКСИНИЯ
МАРИЯ
АНЖЕЛА
ИВЕЛИНА
ГАНКА
АНЕЛИЯ
Незабравка А.
Десислава Панчева
Татяна
Десислава Л.
Александра
Радка А.

Добро утро и от мен момичета, още ме държат нервите по любимият ми съпруг, кво им става на тези мъже чакат всичко жените сами да направят, направо незнам.
Моля да ме пшишете и мен в списъка за църквата , името ми е Боряна Н.
Благодаря предлавително. Сега ще си остана с нервите и работата.

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
СИМОНА
ПЕТИНА
ГАЛИНА
НЕЛИ
ДАНИЕЛА
ДИАНА
АСЯ
ЕВЕЛИНА
ВЕСЕЛИНА Кр.
СОФИЯ
ПАВЛИНА
Росица Д.
РОСИЦА
Христина
РАДОСЛАВА
КРАСИМИРА
СТАНИСЛАВА
ЛЮБА
ТАНЯ
ЕЛИЦА
МАГДАЛЕНА
ВИКТОРИЯ
ТОНИ
МАРИЯ
ТЕОДОРА
ДИАНА Б.
МИМИ
СОФИЯ РУСЕВА
ХРИСТИНА
ДИАНА ИЛКОВА
КАТЯ
СВЕТЛА
ДЕСИСЛАВА
БИСЕРА
ВЕСЕЛИНА М.Й.
ПЕТЯ
Петя М.
Петранка
АКСИНИЯ
МАРИЯ
АНЖЕЛА
ИВЕЛИНА
ГАНКА
АНЕЛИЯ
Незабравка А.
Десислава Панчева
Татяна
Десислава Л.
Александра
Радка А.
Мариета
Борислава
Евгения К.
Магдалена Г.
Боряна Н.

Девойки, добавени сте към списъка.
Симони, благодаря че ще отидеш за нас.  :bighug: айде днес вече нямаш право да пропускаш кексенето  :lol: фуликулчетата ти сигурно вече растът и трябва да се действа. Помоли се моля за мен днес да се е пукнал моя гооолям фуликул, нали съм на док.
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
СИМОНА
ПЕТИНА
ГАЛИНА
НЕЛИ
ДАНИЕЛА
ДИАНА
АСЯ
ЕВЕЛИНА
ВЕСЕЛИНА Кр.
СОФИЯ
ПАВЛИНА
Росица Д.
РОСИЦА
Христина
РАДОСЛАВА
КРАСИМИРА
СТАНИСЛАВА
ЛЮБА
ТАНЯ
ЕЛИЦА
МАГДАЛЕНА
ВИКТОРИЯ
ТОНИ
МАРИЯ
ТЕОДОРА
ДИАНА Б.
МИМИ
СОФИЯ РУСЕВА
ХРИСТИНА
ДИАНА ИЛКОВА
КАТЯ
СВЕТЛА
ДЕСИСЛАВА
БИСЕРА
ВЕСЕЛИНА М.Й.
ПЕТЯ
Петя М.
Петранка
АКСИНИЯ
МАРИЯ
АНЖЕЛА
ИВЕЛИНА
ГАНКА
АНЕЛИЯ
Незабравка А.
Десислава Панчева
Татяна
Десислава Л.
Александра
Радка А.
Мариета
Борислава
Евгения К.
Магдалена Г.
Боряна Н.

Девойки, добавени сте към списъка.
Симони, благодаря че ще отидеш за нас.  :bighug: айде днес вече нямаш право да пропускаш кексенето  :lol: фуликулчетата ти сигурно вече растът и трябва да се действа. Помоли се моля за мен днес да се е пукнал моя гооолям фуликул, нали съм на док.
Много благодаря Вискони имаш една голяма   :bighug: Дано днес да се спукат на всички фуликулчетата и за има после многооо +++++

Мерси милички че ме добавихте! Вярвам че рано или късно ще има резултат!!!  :bighug:
*
Добър ден и от мен момичета.
Виксънче, стискам палци да се е пукнал твоя гоооолям фоликул.
Симонииииии, те са хубави милинките, ама само като са топли и пресни.Те по пощата ще станат на нищо.Така , че ще трябва да доойдеш и да си вземееш :bighug:
Новилка, ама ти защо го оставяш съкровищетоо си така да бездейства.Недей да се мусиш и да се цупиш само ами помоли да ти помогне.При нас понякога се случва точно обратното.Мъжо се връща т работа, аз съм на компа и той казва- абе ядат ми се сандвичи ама стой си аз ще направя,на тебе колко искаш да спретна!
Така, че недей да си оставяш всичката работа на тебе, а като дойде едно чаве -тогава какво?-ще трябва да станеш сторъка. Аман от този мъжки егоизъм!
Така че, Новилка, дерзай- не се давай
*
И му кажи сутринта като излиза за работа той, че минералната вода е свършила и като се връща довечера да бъде така добър и да купи. Амаха
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
НОВИЛЧЕ просто не можеш да си представиш как добре те разбирам с пазара и с всичко, аз затова моя го стягам яко като не е на работа да седи и да помага, защото и той живее....те си мислят че работата е всичко!Е, да ама кат ти огладнее задника или като ти се дояде, че и сандвича се прави...сам не става!!!Това е всичко благодарение на това че не са научени, аз затова ви пиша- БЪДЕЩИ МАМИ НА МОМЧЕНЦА, учети ги и че те могат да готвят и да перат и всичко. Баща ми вкъщи той готви мамйка ми от 6-7 готини не е влизала в кухнята, освен да пие вода и от време на време да мие чинии!!! :wink:Аз моя не искам да ме сменя в кухнята но поне да помага и да не си хвърля дрехите на всякъде...., че и Ема се учи от него!!Абе, ужас, но да  не се оплакваме, яка ръка това му е майката!!!

мале какъв е станал дълъг този списък, искам до края на пролета да се разкарате всички, тогава да ходя, но да благодаря! :lol: :wink:
Виксънче,стискам здраво палци за твоето фоликулче ,да се е пукнало вече.Симонка и твоето вече сигурно е порастнало достатъчно,и тази вечер да не изпускаш мъжо :DБлагодаря ти миличка ,че отново ще се помолиш з всички нас.Целувки на Емката.
Новилка,я да го стягаш мъжо,ааа  :fighting: :lol:я му предложи да си смените ролите за един ден ,да види той колко ти е лесно.И момичета кокичета,да не се давате на грипчето да ви пипне,гледам май доста болнички има.
Галичка,ами освен да чакаш още някой ден и  ако няма лелка,вече може и на доки,все пак закъснението ти ще стане достатъчно че да се види на хубава апаратура :crossfingers:
И му кажи сутринта като излиза за работа той, че минералната вода е свършила и като се връща довечера да бъде така добър и да купи. Амаха

Заради него една седмица бях на чешмяна вода и си догарах адски болки в стомаха. Реших да му докажа и покажа, че поне това е негова работа.