0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
Здравейте и от мен на днешния ден!

Като гледам нещо не пишете и мислите за уикенда, така, така, стягайте се за почивка и кексене.
Vickson, стискам палци за твойто фоликулче, да се е спукало  :crossfingers:.
simoni, благодаря ти че отново ще се помолиш за всички нас.Дано само шефа да не ти изиграе лоша шега. :balk_21:

Иначе и аз съм съгласна, че майките трябва да учат мъжете.Понеже аз имам сестра и на моята майка все и казваха "Ти не знаеш какво е да си мъжка майка".Тя не обръща внимание де.Каква е разликата? Мойта свекърва и тя същата още малко ще му дигне гащите, освен това е учителка.Най-лошата комбинация.Понеже бил един ...В казармата цели тави баници, курабийки.Беше го научила тя всичко да му купува.Той да не ходи до магазина да мери.После ходи, сменя, връща.Отучвам го аз.Къде се намира?!

ПП.Не искам да обиждам учителките, но те имат професионално изкривяване.
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
здрасти Роската, отдавна не съм ти писала, надявам се да си добре. :Dпращам ти много усмивки.

Щях да ви пиша нещо и забравих, да ви кажа една колежка сега ми вика- ти не бързай с второ, изчакай!Нищо не и казах, но после си мисля, какво да чакам????та аз изчаках, минаха три години от както родих и сега е толкова хубав момент за още едно малко, розовко, плачещо, памперсче!!!Ох, как ми се иска.... :babyflips:
 Новилка , напълно те разбирам. И при нас е същата ситуация , само дето нямаме куче , а всяка вечер негови приятели - мач да гледат. И аз съм много изнервена от доктори , изследвания , работа и т.н. , но се опитвам да му обясня какво ми е и след това нещата се оправят, временно... :(
*

Галичка,ами освен да чакаш още някой ден и  ако няма лелка,вече може и на доки,все пак закъснението ти ще стане достатъчно че да се види на хубава апаратура :crossfingers:

:crossfingers: :crossfingers: обаче вече губя надежда

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Здравейте, мацки! Аз докато се включа - обед стана!
Първо да кажа едно голямо благодаря на Симони, за дето ще отиде до Руската цървка! Душичка, златна си ни!  :bighug:
Галичка, стига си губила надежда! Тука от тебе чакаме  :bfp: , така че - марш при доки! Закъснението ти е достатъчно, че да може да се види вече нещо!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Виксън, и на тебе  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: да сте пукнали фоликула! Айде, пък дано да ни зарадваш след две седмици!
Явно в темата имаме вирусна вълна! Мен цяла седмица се мъчи да ме тръшне, ама аз се не давам! Айде де, един вирус няма да преборя!
Новилка, колкото и да се ядосваш на мъжо си - ефекта ще е краткотраен! Моят уж помага в къщи, ама като го хване мензиса - ела да видиш! Само ТВ, вестници и компютър! Нищо друго! Даже и не разговаря! Ако случайно съчини някое изречение, то ще е на криво и ще последва караница! А аз, жална, нали говоренето ми е хоби... ми не мога да си седя така безучастна и все бърборя нещо, ако и да съжалявам после! :oops:

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

simoni

• 352
софффф и аз постояно си говоря, даже понякога ангел ме пита не се ли изморявам. Той може да си мълчи и да не говори с дни, а на мен ми иде да му извия вратлето, много си го обичам..... :lol: :lol: :lol:, но наистина какво ли им се ядосваме, да ви кажа има и по- лошо- тъй че трайте и по- хитрия начин.... :wink: :wink: :wink:
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Хей, благодаря ви за стиснатите палци, ще ви информирам веднага щом си стигна вкъщи до ком-па какво е положението.
Новилка, миналата седмица имахме тук с девойките подобен разговор ако си спомняш, за историята за Боба дето я разказаха... Еми това е положението, първо майките им ги лигавят до безобразие - моята също не прави изключение, брат ми е точно такъв:  чака всичко на готово... Второ ние като ги поемеме от майките им от любов, от страст, от силни чувства и т.н., продължаваме да поддържаме същите условия, докато се усетиш, те вече са решили че и с теб ще им е леко на душата като и при МАМА им е било, и нямат грижи за нищо, щото естествено знаят че ти ще се оправиш с всичко.
Трябва още от самото начало като малко кученце да се дресира, ако може така да се нарече, и да знае че той има Конкретни задължения в дома и че ако той не си изпълни задълженията - примерно няма да има вода вкъщи, или кофата с боклука ще прелива, или ще се къпете на тъмно, щото няма кой да смени крушката.. ей такива неща. От моя не се оплаквам, защото много ми помага, но сега, а преди беше скандал всеки ден, и като почнах да оставям неговите задължения несвършени с дни... все в някакъв момент ги вършеше макар и с неохота, пък аз не спирах да си мърморя междувременно и да напомням всеки ден. Борба трябва и с това, като и с всичко останало, и превъзпитание все едно е малко дете...  :?
*

simoni

• 352
ама днес съм една забравана, хихи това се римува с повлекана хихихи!Вики стискам си всички крайници онзи малкия фоликул да се пропукал и да е друго станало..... :book: :crossfingers: :babyflips: :cheerleader: :goodluck: :bighug: :bighug:на всички :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Не искам да обиждам учителките, но те имат професионално изкривяване.[/color]

Пожелавам ти да станеш скоро майка и да се сдобиеш поне с едно момченце, и след вреееееме да питаме снаха ти какво мисли за мъжките майки!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
По въпроса за мъжете изкам да кажя, че ви разбирам напълно. Той и моя така беше отначало, но аз мн бързо го превъзпитах. Например той беше свикнал аз да се разправям със сметките и пазаруването. Като видях, че започва да слоупотребява и му казах, че вече няма да се занимавам. Той не ми обърна внимание и ни спряха интернета.  :lol:
От тогава той се занимава със сметки аз само си плащам телефона. :wink:
Всички мъже като се отделят от майките си подлежат на превъзпитание, просто е неизбежно.

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Соф & Симони и всички останали момичета - много си ви обичкааааам!!!!!
Благодаря ви, ако не сте вие до сега да съм се отчаяла, предала и да съм полудяла сигурно! НО вие ми вдъхвате надежда и вяра, която не съм подозирала че имам. 
 :bighug: :youwoman:
*

simoni

• 352
Вики, ако питаш мъжете ни та ние отдавна сме си полудели и всяка една от нас да я питаш ще ти кажа че на моменти се чувства не с акъла си, аз също доста често!!!
*
Вики, ако питаш мъжете ни та ние отдавна сме си полудели и всяка една от нас да я питаш ще ти кажа че на моменти се чувства не с акъла си, аз също доста често!!!
И на мен ми се случва мн често напоследък  :ywoohoo:

Здравейте и от мен на днешния ден!

Като гледам нещо не пишете и мислите за уикенда, така, така, стягайте се за почивка и кексене.
Vickson, стискам палци за твойто фоликулче, да се е спукало  :crossfingers:.
simoni, благодаря ти че отново ще се помолиш за всички нас.Дано само шефа да не ти изиграе лоша шега. :balk_21:

Иначе и аз съм съгласна, че майките трябва да учат мъжете.Понеже аз имам сестра и на моята майка все и казваха "Ти не знаеш какво е да си мъжка майка".Тя не обръща внимание де.Каква е разликата? Мойта свекърва и тя същата още малко ще му дигне гащите, освен това е учителка.Най-лошата комбинация.Понеже бил един ...В казармата цели тави баници, курабийки.Беше го научила тя всичко да му купува.Той да не ходи до магазина да мери.После ходи, сменя, връща.Отучвам го аз.Къде се намира?!

ПП.Не искам да обиждам учителките, но те имат професионално изкривяване.

Elfita, мИла все едно себе си слушам. И аз съм със секърва учителка. Добра е жената, ама като е свикнала все да е сред хора и сега само разпитва, обажда се всеки ден, на милото де, с мен какво ще си говори. какво сготвихте, топло ли Ви е, студено ли ВИ е, само още не е почнала да пита дали ме е "оправил" тая вечер. И сипе съвети, съвети, съвети с онзи бавен учителски тон. Иначе и тя така ги е научила него и баща му. Закуска, на обед 1, 2 и 3-то, вечеря пак така. Че къде го дават така. Аз наравно с него работя. А за чистенето, докато не дойдох аз не беше пипвал. Ама няма такива работи. Вкъщи всичко поравно се е вършело. Така е и сега.
ЗАПОМНЕТЕ МОМИЧЕТА АКО СТАНЕТЕ МАМИ НА МОМЧЕТА. ДА ЧИСТЯТ, ДА ПЕРАТ И ВСИЧКО ПОКРАЙ ВАС. ДА УВАЖАВАТ ТРУДА НА ЖЕНАТА. НЕ ДА МИСЛЯТ, ЧЕ ТО ТАКА Е НОРМАЛНО И СИ Е НАША РАБОТА.
Айди де...
]
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
everything_possible, мерси за пожеланието, много бих се радвала разбира се.Аз това не го пиша с лоши чувства, ако си ме разбрала правилно.Моята сестра също е учителка и постоянно се оплаква от свекърва си .МНОГО.
Е, господ я дари с две момченца, едното вече на 16, другото на 5. С нея винаги се шегуваме какво ще стане като дойдат снахите.Големия не можеше до скоро филия да си отреже да си намаже от нея :lol:
Както се казва колелото се върти, и на мен ще ми дойде до главата.Дано, дано!!!

Andreaivano, все едно за моята свекърва говориш, тя преди време и съвети за поза и време за зачеване се опитваше да ми дава :lol:
А иначе като гледаме заедно TV, и започне някаква сцена по-така сменя канала.Хихи, мъжът ми тогава много се дразни.Ама от известно време дистанцонното  не хваща и не може да го прави тоя номер :D

everything_possible,  много, много се извинявам ако съм те засегнала.В никакъв случай не съм искала да е така.НЕ ми се сърди, ама от вчера настроението ми малко го няма... :balk_104:
« Последна редакция: Април 04, 2008, 13:03:22 pm от _Elfita_ »
Ало, къде са +++++++? Ей,много се излагаме тази седмица. 8)
На мен тая вечер ми се отлага кекса, а по ваши и мои изчисления от вчера ми е момента и исках поне 4 дни без да спирам да кексосваме с моя мързел. Но сега ми се обади и беше ядосан, което означава, че довечера ще си пийййййне порядъчно и ще заспи. :( :(
Ало, къде са +++++++? Ей,много се излагаме тази седмица. 8)
На мен тая вечер ми се отлага кекса, а по ваши и мои изчисления от вчера ми е момента и исках поне 4 дни без да спирам да кексосваме с моя мързел. Но сега ми се обади и беше ядосан, което означава, че довечера ще си пийййййне порядъчно и ще заспи. :( :(
Никакви такива. От вратата за краката, а после да пие колкото си иска. РАбота има да се върши. Тя тая работа не е като оная :lol: А моя този месец е много активен. Явно се усеща, че със спане не става. Мен гърдите пак почнаха да ме болят, явно няма да е този месец. И снощи ми вика: Май ще трябва да чикам бурканче (има предвид спермограма). Казах му, май май ще трябва. Ама не само той и аз ще почвам лекари да обикалям :(
]
*
Ако имаш възможност не му позволявай да се размине кекса, аз и аз съм една късметлийка точно в деня на двете чертички на теста за О. мъжо беше нощна смяна, на следващия кексихме, а вчера и днес го запратиха в командировка, така че май и този месец няма да успеем да уловим яйцето - направо съм бясна!!!
*

simoni

• 352
момичета ходих и се върнах, но никога не е ставало дума, дали вярвате в знаците на съдбата?Който не вярва да спре до тук, които вярва да продължи да чете. За втори път се случва връщайки се от църквата още преди да съм се върнала на работа, на път от църквата до работа да ме срещне поп!Днес пак!.. искам да ви кажа, че сме чути горе...дано и резултатите ни да са скоро! :wink:Да си попем малко- ДАНО, ДАНО, ДАНО
*
Благодаря ти Симони, че и днес се помоли за всички нас! Аз определено вярвам в знаците на съдбата и смятам, че този знак - за втори път срещаш поп на връщане означава точно това - Бог ни изпраща знак, че ще сбъдне молитвата ни!
Благодаря ти още веднъж!