0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Привет момичета!Много сте изписали и докато ви изчета то никое време е станало!Аз си пия още хаповете,ама от вторник се втурвам на лов!

ОЧАКВАЩИ:
dianka           16.(17).03                         
Galichka         23-24.03           
tancheto        31.03
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙ 1-2.04
anjela80          5-6.04
saraapl           7-8.04
vmj_              8-9.04
silvi4ka          8-9.04
shu6enceto        8-9.04
Anika85         10.04
Andreqivano     10-11.04
Meggy            13-14.04
titali_          14.04.
nomine           17.04
Pipi_M           11.04
hrisig           22-24.04
dgina           16.04
biserche        19.04.

ЛОВУВАЩИ:

ivaqna             
svetal4y   
Vickson
Deskata0177   
sof
nezisgbg
Simoni
NOWILKA
bibica
hrisig
rouzi-anna
rossy*
bebebe
mikivl
tani77
malkoto_dqvolche
bebence

Соф,дано се сбъдне сънят ти .Светалчи, Пожелавам ти наистина това което си мислиш наистина да се сбъдне .Аз също вярвам в знаците на съдбата.Симонка,срещата ти с попа не е случайна,знак е  ,и сигурна съм добър,може би скоро ще завалят тук+++.Благодаря ти миличка .
*
момичета ходих и се върнах, но никога не е ставало дума, дали вярвате в знаците на съдбата?Който не вярва да спре до тук, които вярва да продължи да чете. За втори път се случва връщайки се от църквата още преди да съм се върнала на работа, на път от църквата до работа да ме срещне поп!Днес пак!.. искам да ви кажа, че сме чути горе...дано и резултатите ни да са скоро! :wink:Да си попем малко- ДАНО, ДАНО, ДАНО
ДАНО, ДАНО, ДАНО

Момичета, някоя знае ли какво значи "еритроплакия конично"???  :?
*
Ще дам всичко от себе си. Слагам чевеното бельо с жартиерите и ще види той. То от тези жартиери няма много добър спомен милия. Опита се да ги свали -разкопчее със зъби и тоя ластик като го плесна през мутричката му......Нея вечер не правихме нищо, само си лежеше и си мечтаеше как щял да нареже тия "ластици" с ножицата.  :o :lol: Та май няма да слагам жартиерите, че аз ще ги режа после от яд. :P
:lol: :lol: :lol: абе ти мн го трепеш тоя твой мъж  :wink:

*
Момичета, ние Ще бъдем най-добрите майки и всяка ще възпита детето си по-най добрия начин. Сигурна съм в това. А после като поотраснат нашите "зверчета" , ще им направим " ФОРУМ НА ДЕЦАТА НА ЗАЧАТИЕ.
Добра е идеята, нали?  :D Айде- довечера няма само на мен да се смеете дали ще месим или ще режем жартиери, ами хайде всички се размесвайте и заедно да се похвалим.Всички ви прегръщам и целувам. :P
Това с форума е мн добра идея

*
Хей,тази седмица майтап, майтап, ама верно ще я изпратим без плюс. Дано дасе оформят поне в коремчетата на ловците плюсче до плюсче.
Симони по въпроса за знаците на съдбата , аз онзи ден си вървях и изведнъж ме жегна една мисъл- че май ще имам близнаци и то разнояйчни. Дори това беше уточнено в мисълта ми.
И днес един приятел ми разказва какво го бил излъгал на първи април един друг общ другар- че съм бременна и то с близнаци. и аз казах само- ами нямам нищо против, ама разнояйчни да са.
Та така де поръчката е направена и чакам .Утре вдругиден започва вече нечакането
:crossfingers: да ти сбъдне мечтата в най скоро време

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Момичета, някоя знае ли какво значи "еритроплакия конично"???  :?
Това за първи път го чувам, но виж какво намерих в нета:
Еритроплакия:
Особен тъканен процес, при който има нещо като изтъняване на епителната тъкан на шийката, и този участък, вроговява.
Клинично: ярко червени петна на преглед, които лесно кървят при допир. На колпоскопия - изтънени участъци, през които прозира силно-червена тъкан.
Диагноза: освен спекулум и колпоскопия, задължителна хистология.

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
Симони, сега ще ти пейстна списъчето, може би Меги не знае, че за Руската Черква трябват истинските имена, а не никове. Ето го и БЛАГОДАРЯ за молитвите, утре към колко да сме с теб? Пак по обяд ли?

Знам разбира се, но чак сега видях, че не е с истинските имена. Ама че съм ... :-(
Сори

*
здравейте обични мои..Толкова ми липсвате през деня,днес цял ден си мисля какво ли правят ,как ли са,има ли положителни,....Все нямах търпение да се прибера и сега съм още с дрехите от работа и седа и чета ,четааа.... :) Много ви обичам... Не се сърдете на мъжете си за секса по време на ову...,тяхното мислене не може да е като нашето,те никога не са мислили че децата стават с амлко усилия и компромиси понягога...Те си мислят че правят секс и то става..Мойто мило например ми каза че е мислил че аз имам някакъв проблем ,защото всеки път е свършвал в мен и всеки път е шанс за него...Чак сега разбра и му е много тъпо..Вика егати само 12 часа в мвсеца ли бе?!?!?!Лелеее колко съм тъп ,ми вика... :)

Надявам се списъка за руската църква много скоро да намалее,защото много дълъг стана ,това не е добре... Но дано Господ ни чуе...
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Надявам се списъка за руската църква много скоро да намалее,защото много дълъг стана ,това не е добре... Но дано Господ ни чуе...

О, приятелко, ти се появи. Цял ден много ми липсваше  :wink:
Да знаеш,че Той винаги чува, ти само истински трябва да вярваш! А това,че ни е дълъг списъка от една страна е много хубаво, защото показва колко много го искаме и колко много вярваме, и че сме задружни, а и като стане децата ни ще си бъдат наборчета. Дори може след време да им организираме срещи и да си се познават. Ще им разказваме как задружно сме ги чакали.....Мале какви барбекюта могат да стават....зеленина, поляни, слънце, птички; бащите -футбол,бира; мамите,демек ние- лафчета, смях; децата- игри,смях,игри и пак смях и много готини емоции за всички. Ех,че хубаво.
Соф, май и аз извадих гадателски способности.
Без майтап момичета, срещи или не, много вярвам, че най-хубавото тепърва предстои!!!!!!

« Последна редакция: Април 04, 2008, 18:16:33 pm от everything_possible »
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
Цитат
Ще им разказваме как задружно сме ги чакали.....Мале какви барбекюта могат да стават....зеленина, поляни, слънце, птички; бащите -футбол,бира; мамите,демек ние- лафчета, смях; децата- игри,смях,игри и пак смях и много готини емоции за всички. Ех,че хубаво.

Идилия... Мисля си че ако това се сбъдне ,ще повярвам че съм истински щастлива...И сега съм щастлива ,но не до край...Вие обаче още успявате да запълните голяма част от празнината в душата ми...

Дани ,и ти ми липсваш много мила... Мечтая за това,след най-много 2 седмици да разбререш щастливата вест..
*
Ама невероятни сте всички, само някой нещо да си помисли и всички веднага дружно стисвате палци!!!! Благодаря на всички за съпричастността, как се моля тази безплюсова седмица да е затишие пред буря от плюсове.
Прегръщам ви всички много много....
*
Да знаеш,че Той винаги чува, ти само истински трябва да вярваш! А това,че ни е дълъг списъка от една страна е много хубаво, защото показва колко много го искаме и колко много вярваме, и че сме задружни, а и като стане децата ни ще си бъдат наборчета. Дори може след време да им организираме срещи и да си се познават. Ще им разказваме как задружно сме ги чакали.....Мале какви барбекюта могат да стават....зеленина, поляни, слънце, птички; бащите -футбол,бира; мамите,демек ние- лафчета, смях; децата- игри,смях,игри и пак смях и много готини емоции за всички. Ех,че хубаво.
Соф, май и аз извадих гадателски способности.
Без майтап момичета, срещи или не, много вярвам, че най-хубавото тепърва предстои!!!!!![/color]

Ех, Дани, как усещаш настроенията на всички ни :-), благодаря ти, мила, наистина си много мила :-).

На мене ми е много кофти, че не мога да ви чета цял ден, много ми липсвате и вечер като се прибера бързам да седна да ви изчета какво сте писали, преди да се захвана с домашната работа.

*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!

Момичета,виждам нова темичка-цяла седмица не съм влизала-бяхме на почивка..много хубаво, само дето лелката ме навести..след еднодневно закъснение..тъкмо мислех да си купя тест,защото ми е много точен цикъла и..сигурно е от смяната на климата:)Сега започваме наново:)Сега гледах по новините,че периода 5-15 април е най подходящ за зачеване на бебе на годината и казах на милото да се готви,така че този месец да е нашият.Прегръщам ви всички!!!

ОЧАКВАЩИ:

dianka           16.(17).03                         
Galichka         23-24.03           
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙ 1-2.04
anjela80          5-6.04
saraapl           7-8.04
vmj_              8-9.04
silvi4ka          8-9.04
shu6enceto        8-9.04
Anika85         10.04
Andreqivano     10-11.04
Meggy            13-14.04
titali_          14.04.
nomine           17.04
Pipi_M           11.04
hrisig           22-24.04
dgina           16.04
biserche        19.04.

ЛОВУВАЩИ:

ivaqna             
svetal4y   
Vickson
Deskata0177   
sof
nezisgbg
Simoni
NOWILKA
bibica
hrisig
rouzi-anna
rossy*
bebebe
mikivl
tani77
malkoto_dqvolche
bebence
tancheto

*

Момичета,виждам нова темичка-цяла седмица не съм влизала-бяхме на почивка..много хубаво, само дето лелката ме навести..след еднодневно закъснение..тъкмо мислех да си купя тест,защото ми е много точен цикъла и..сигурно е от смяната на климата:)Сега започваме наново:)Сега гледах по новините,че периода 5-15 април е най подходящ за зачеване на бебе на годината и казах на милото да се готви,така че този месец да е нашият.Прегръщам ви всички!!!
Здравейте мацки!Ние с милото гледаме новините и пускат репортажа,че 5-15.04 са най подходящите дни за зачеване на бебе 2009г. и само лекичко се подсмихваме и се поглеждаме.След минута прехвърляме на друг канал-и там говорят по тази тема,и на мен вече ми става така весело и едно такова размечтано.И си викам-дано всички да имаме щастието да имаме бебчета по-скоро,но не държим да е бебе 2009г.Само да дойде!!!
 :grouphug2:
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Бебе страхотна си!Аз мисля този месец много здраво да поизпотим прозорците у дома та да имаме бебе!Вие какво ще кажете?Аз мисля да правим страстно любов,любов и само любов!
*
Бебе страхотна си!Аз мисля този месец много здраво да поизпотим прозорците у дома та да имаме бебе!Вие какво ще кажете?Аз мисля да правим страстно любов,любов и само любов!

Аз пък викам на моя, то нашето няма да е бебе 2009. И после се усещам, че то още няма нищо, ама аз за части от секундата си помислих, че е станало.

*
Абе Меги, тази висока температура след овулация не говори ли добре, а?
*
Абе Меги, тази висока температура след овулация не говори ли добре, а?

Моята температура ли е висока? Не е много, но и аз по принцип не съм с много висока температура, пък и това е деня след инсето, абе де да знам. Ще си погледна и старите графики, ама не е нещо необичайно, ми се струва. Пък дано си права, Светалче :-)