0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Аз после мисля да походя на училище ,но довечера ще съм на линия..

*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.

Уооопаааа! Аааа, това мнооооо ми хареса!
К'во училище, кви пет лева? Че днес е събота бе мила  :lol:

Мммммм, май сама ще си купонясвам....ще ви чакам да се включите момичета!

« Последна редакция: Април 05, 2008, 11:14:19 am от everything_possible »
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
Абе отказах се нещо...Много ме мързи ,иначе съм задочничка и само петък и събота уча...
*
Хайде яко денс за довечера разгрявка :lol:Въпреки че слънцето е нещо изтощено но трябва да го държа във форма-няма как да се измъкне :wink:Хайде много +++++ емоций днес и нещо друго...

*

everything_possible

• 957

Я виж с какво ще ви изкуша, а? Само дето алкохолът ми е проблем....
*
Здравейте мацки :DКак сте днес?Навън е много приятно и е само за разходка!
Данити си най-позитивната личност,която познавам.Такава си ми скица и ти пожелавам никога да не губиш тази си черта!
Любчееее,този мързел не е на хубаво!Я се вземи в ръце и бегом на урок! :DМного ми липсваше тези дни!
Меги,моята БТ и тя не ще да се покачва,че не знам...
Бисерче,дружко,къде ми се губиш?Как си мила?
МОМИЧЕТА ХЕЛАЯ ВИ МНОГО УСМИХНАТ И ВЕСЕЛ УИКЕНД!ОБИЧАМ ВИИИИИИИ!
*
Здравейте и от мен мили момичета.И аз днес съм решила само да мързелувам щот мъжо е за риба.И съм си напрайла една чиния сандвичи и ям и блея в нета.. ММММММММ..разкош.Весел уикенд на всички!!!!!
*
Джинаааааа,  :rockon: :rockon: не ми се учиииии :( И ти ми липсваше много...За БТ не се тревожи,до няколко дни ще се вдигне...

Дани ,аз имам грижата за алкохола.. Ти се обади на оркестъра ако искаш,предния път останах доволна и смятам пак да се възползваме от тях а ?! Ти какво ще кажеш??????!?!? :balk_83:
*

everything_possible

• 957
Ооооо, нямаш грижи....тиииии оркестъра остави на мене!
*

Това трябва лееекинко да се поохлади и ще е муууцка.. :)
« Последна редакция: Април 05, 2008, 12:28:18 pm от lubaboiko »
*
Здравейте и от мен момичета! Не мога да ви прочета 3 часа :) Купона колко часа ще е
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*
Момичета моля за съвет-много ме боли кръста малко над опашката.Кажете какво да пия което при евентуална бременност да не навреди

*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
Здравейте банда!!!
Аз днес хууубавичко си поспах.И сега смятам да изляза и да се мотам до довечера, стига седене и чудене в къщи!Вие си купонясвайте, аз ще съм тук в разгара.
Цитат
Милото ме ядоса като не отиде за спермограма и ре6их само да го натискам и да 4акам.
ne6i, мила хващай го за ушите, защото това е първа много важна стъпка.Той моя не се дърпаше, ама все отлагаше, защото милия беше убеден ,че всичко му е о'к.
Нищо не се знае предварително.
Айде чао до довечера!!!
*
Момичета моля за съвет-много ме боли кръста малко над опашката.Кажете какво да пия което при евентуална бременност да не навреди

Бих те посъветвала да не пиеш нищо,но ако много те боли можеш да го разтриеш или да го намажеш с нещо,но да не е финалгон че мамата си трака с него..
*

everything_possible

• 957
Аз писах писах и накрая....нъцки. пак ми се скапа съобщението. Язък.
 Я да пробвам набързо пак.

или      / тва сме аз,милото и племеника/

Имате право на избор, а може да викнем и старата банда.
Има още едно предложение но да знаете,че са събрани от кол и въже!

И пивица си имат даже
*
Ми викай ги всички ,ще се сменят на почивки... :)
*
Здравейте банда!!!
Аз днес хууубавичко си поспах.И сега смятам да изляза и да се мотам до довечера, стига седене и чудене в къщи!Вие си купонясвайте, аз ще съм тук в разгара.
Цитат
Милото ме ядоса като не отиде за спермограма и ре6их само да го натискам и да 4акам.
ne6i, мила хващай го за ушите, защото това е първа много важна стъпка.Той моя не се дърпаше, ама все отлагаше, защото милия беше убеден ,че всичко му е о'к.
Нищо не се знае предварително.
Айде чао до довечера!!!

То въпроса е 4е каза 4е 6те отиде, но все няма време, все има много работа и времемто си минава. сно6ти му припомних, въпреки 4е казах 4е няма да го натискам и да го тормозя, когато прецени. Но сно6ти преля и му го казах.
тук се заформя голям купон, ха дано има бебе6ко парти на за4атие скоро
*
Е дано нашите бъдещи бебета видят какви сме веселбари ,че да поискат нашата компания...

*
Е дано нашите бъдещи бебета видят какви сме веселбари ,че да поискат нашата компания...

няма как да не поискат, та тук са най-добрите бъде6ти мами  :balk_602:
*

everything_possible

• 957
Ехооооо! Скатах се за малко и ..... Тук ли стеееее?