0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Добро утро поспаланки! :D
Навън вали топъл пролетен дъжд,толкова е приятно да седиш до прозореца,да гледаш как се стичат капките по стъклата и да мечтаеш.....
Днес съм настроена много романтично. :wink:
Хайде момичета,време е за още  :bfp: :bfp: :bfp:какво се спотайвате :D
Много усмивки и весело настроение ви желая днес!
Обичам виииииииии!
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
стигнаххх до 21 страница, поскле продължавам да ви чета- сега се понасям с ема към баба да обядваме и после ще се заредя с кафенце и ще ви чета! Вчера не успях да стигна до телевизар, до компютър до нищо- бях като утрепана И даже си мислех че е грип- не знаех къде се намирам Чао засега! :D
*
 ОООООО, simoni, дръж се!
Добър ден и от мен момичета и хубав ден на всички от сърце
*
Добре че сте вие да споделя скапаното си настроение днес.На мъжо хич не му пука.Имам странно усещане че нищо не се е получило и този месец. :(Докато имах някакви надежди допреди 2-3 дни сега всичко се е изпарило и ми идва само да рева.ИСКАМ БЕБЕ....

*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
Здравейте  от мен!
Наистина днес е един дъждовен ден, ама аз като песимист го виждам студен
Виж dgina как го вижда топъл и приятен.Хихи, както и да е.
Много вяло се представяме този уикенд.
Аз пък съм една такава разсеяна, объркана, само си мисля как ще изкарам до прегледа на мъжа ми при уролог в сряда.Направо нямам търпение.Иска ми се да вляза в някоя апека и да купя всички лек-ва, за които се сещам , че ще раздвижат бойците.
Ох, направо не знам.Ако ви нямаше вас и форумчето, човек може да откачи. :balk_104: :bighug:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Това бяха цели пет страници изпълнени с емоции! Ама вие умора нямате! Искам на всяка да кажа по нещо, ама сигурно ще пропусна някоя, за това само ще кажа на Меги, че силно я прегръщам и на Виксънчето, че не трябва да съжалява и да се ядосва на нищо, защото има и следващ месец!
Нещо Роузи-Ана не я видях да е писала, ама дано всичко да е ОК и да се е отдала на лов в това дъждовно време! На трите ни бъдещи мами - ей, пазете си ембриончетата и хич не се притеснявате за БТ и други такива!
Аз вчера изживях невероятна емоция, но днес цял ден ще си лежа в къщи и ще мързелувам, щото очаквам да ме налегне мускулна треска! Бяхме на вилата, която е в едно забравено от Бога село в Ивайловградско, пограничен район! С цялата банда тръгнахме към една пещера в гората, но след около 3-4 км. ходене, една част се отказахме, защото трябваше да си пътуваме за вкъщи! Тука започна ужаса ни - загубихме се в гората! И това не беше най-лошото! Заваля от нищото един гаден пороен дъжд! Мацки, нямахме сухо място по телата си! След час и половина ходене под дъжда, катерене сред храсти и дървета, нямате си и на идея каква детска радост ни обзе като видяхме колите! Преживяването беше повече от невероятно!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
Парси не губи надежда, винаги има :bighug:
Елфита, много много скоро вси4ко 6те се нареди и 6те си мнооого 6тастлива. Горе  главата :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Симони, не се давай на грипове, вируси. Бори мъжлето да се поизпоти6 и 6те си ок :wink:
*
Соф, доста адреналин е имало в4ера. Днес се отдай на заслужена по4ивка и топли напитки.
Здравейте и от мен.Да ви кажа много ми е тъпо.Имах фоликул, сложихме прегнил и накрая като отидох при док - не е се е спукал и е киста. Даже не питах колко е голяма. Каза като ми дойде М да отида да ме види. Много ме е страх. Ами ако не се е спукала? Имах лапаро на 70мм киста Октомври 2007 и си мислех, че сега всичко ще е наред, а то какво - няма и 6 месеца след лапарото и пак киста. Вече не знам дали някога ще успеем.
Здравейте мацки.При мен вали дъжд и е много мрачно,но аз си ловувам с мъжо   :bed:и Соф ме е усетила,душата ми тя  :balk_21:Ама и ти не си скучала,готин уикенд си изкарала ,днес почивай и да не забравиш кекса де :lol:Този месец ще е нашият ,нали така.Виксън,не се отчайвай мила,следвашият път ще се получи,усмихни се и продължи напред.Меги, :balk_144:много съжалявам миличка,не знам какво да ти кажа,каквото и да е няма да намали болката ти,но искам да знаеш ,че ние сме с теб и ще те подкрепяме.
Елфита,спокойно , :crossfingers:за сряда,ще намерите решение.
И аз утре съм на доки,и малко ми е едно такова притеснено,но няма как.
*

hrisig

• *
  • 31
  • чакаме те бебо
Добро утро мацета!
Аз малко до късничко  се излежавах,ама снощи малко бяхме на диско и днес се излежавахме.
Виксън,дано фоликулчето се спука и да имате своя щанс този месец! :bighug:
shu6enceto,дано това което пречувстваш,наистина е истина след няколко дни.
Стискам ви палци ,момичета!!!!!
Роузи,сАМО ТАКА ловувайте си и гърмете на 100%.ДАно се получи
Ей,да знаете,сега се дните 5-15.04,най подходящи за зачеване на бебе на 2009 год.
Айде,аз да ставам,че после пак ще ви нагледам.
[/url]
[metric]http://metric.rodim.ru/p7_p6_24_4_2008_3_4p.gif[/metric]
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Привет сладурки!Аз най-накрая станах от леглото!При мен времето е много гадно студено,мрачно и дъждовно,но на мен не ми пука!Цял ден ще си се мотам из къщи и нищо няма да пипна!
Здравейте мацки и от мен.Не знам дали ще мога да отговоря на всички поименно но ще ви кажа,че много много Ви благодаря за топлите думи и разбирането.Най-искренно Ви пожелавам на всяка една от вас най-хубавите 9м.за напред.Аз само ще Ви чета защото не ставам нито за разговори нито за съвети и по-добре да ни Ви помрачавам настроението. :balk_21: ви и много много силно Ви  :bighug:
*
добро утро и от мен!  :lol: днес май всички сме се излежавали! Пожелавам ви успешен ден!
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
Мдааа....Много подходящо време за лов.Само така ви искам.Тук ще е бебе 2009!!!
sof, миличка само докато прочета редовете, ме полазиха тръпки, наистина не мога да си представя какъв адреналин е било вчера.Уау!
rouzi-anna, и аз стискам палци. :bighug:
Целувки на всички!!!Колкото и да ми е тъпо като почета малко форумчето и направо се зареждам +++.
Като казах +++, през новата седмица поне няколко искам от вас :balk_103:
Здравейте милички!Ние бяхме малко на селски туризъм и сега се прибирам.Гледам ностроението хич го няма...Виксън, Меги, съжалявам, прегръщам ви силно  :bighug:.
Знаете ли, вчера сутринта не издържах и препишках тест, 4 дена преди предполагаемата М.Имам бледа 2-ра чертичка, ама мнооого голямо въображение трябва да имаш да я видиш.Не смея нищо да мисля ,щото и преди ми се е случвало, даже беше по-наситена и после ми дойде.Единственото по-различно което чувствам, по-скоро не чувствам, тома е че гърдите не ме болят, а по това време вече са ми така напращели и не мога да ги пипна.Сега нито едното, нито другото.Незнам...Не искам нищо да си мисля до вторник, тогава трябва да ми дойде, насилвам се , ама постоянно там ми е мисълта.Ако ми кажете как да си прикача снимки в постинга ще ви покажа тестчето, да ми кажете въобразявам ли си или не.
 Силвичка , стискам ти палци! Качи снимката  да я видим! При мен 4 дена след датата имаше съвсем съвсем бледа чертичка , която потъмня след дни. Щом от сега я имаш , това е чудесно! Дано да е това , за което се надяваш! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
Силвичка, :crossfingers: :crossfingers:
Дано във вторник е наситена втората линия.
Соф мила голямо преживяване си имала вчера.
Роузи  :crossfingers: дано хванете :00001754:
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.

Ако ми кажете как да си прикача снимки в постинга ще ви покажа тестчето, да ми кажете въобразявам ли си или не.

Качи я в НАШЕТО АЛБУМЧЕ Потребителско име:zachatie2008 Парола: 2008
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
 Dgina, как си? Ще стискам палци! 16.04 беше датата , нали? :bighug: