0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Dgina, как си? Ще стискам палци! 16.04 беше датата , нали? :bighug:
Супер съм! :DБлагодаря ти миличка! :balk_21:Стискай много силно,че този път вече трябва да не се излагаме :DДа на 16.04 трябва да направя теста и се надявам да е  :bfp:
А при тебе как вървят нещата?В Плевен ли ще правиш инсето?
*
Момичета, ще ме сложите ли във списъка на очакващите трябва да не дойде на 17.04. :D
Dgina, как си? Ще стискам палци! 16.04 беше датата , нали? :bighug:
Супер съм! :DБлагодаря ти миличка! :balk_21:Стискай много силно,че този път вече трябва да не се излагаме :DДа на 16.04 трябва да направя теста и се надявам да е  :bfp:
А при тебе как вървят нещата?В Плевен ли ще правиш инсето?
  Първо ще направим лапароскопия в Плевен и тогава ще решим за инсето. Най - вероятно ще е юни месец , ако всичко е наред.
Момичета, качих си 2 снимки на теста ми в нашето албумче, моля ви вижте ги.Въобразявам ли си??!!! :ask: :balk_149:
 Къде е албумчето , за да видя? :D
Къде е албумчето , за да видя? :D
На първата страница на тази темичка, под двата списъка има директен линк към него.Там са нашите снимки, ако искаш можеш и ти да си добавиш твоя  :).Тестовете ми са най-накрая.
миличка дано наистина е това което се вижда а аз виждам две чертички вярно едната е по бледа но е още рано!ще ти стискам палци да стане още по наситена!
*
Много слабо се вижда ,но я има дано мила  :crossfingers:
*
Ex Силвееее и аз я виждам втората чертичкаааааааа!Дано,дано да е истина!Ще стискам много силно палци!Но щом като я има ,макар и бледа тя е там,според мен си........
Толкова се радвам!
  Теста според мен е положителен. Първият ми , след 4 дневното закъснение беше такъв и с мъжа ми го гледахме под разл. ъгъл , на сянка , на светло да видим дали наистина се откроява втора черта , или си въобразяваме. Дори се обаждах на тел. на производителя , за да питам... :lol:
  След няколко дни направи нов и ще видиш разликата. От мен тихичко , ЧЕСТИТО!
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
silvi4ka , силно стискам палци в рамките на два-три дни да стане още по-ярка и това лелище дето го чакаш да не се вясне цели  :cloud9:  preggoмесеца!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
За мен също теста е +++++++
Стискам палци да е така
*
Браво, Силвичка, определено се вижда втората чертичка. Стискам палци сле още някой ден да стане още по-наситена :-)

*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
Да, определено има втора чертичка.Супер!Дано до ден-два е по-ярка. :crossfingers:
Дами забелязвам весело раздвижване в темичката. :balk_602:
« Последна редакция: Април 06, 2008, 17:54:17 pm от _Elfita_ »
И аз я видях втората чесичка :D Стискам палци да е това което всички искаме да се случи :bighug:
Силве,и аз виждам втора чертичка :balk_602:След 1-2 дни ще стане по наситена.Имаш шанс  за бебе2009 :D
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Силвичка,вижда се втора чертичка и дано след ден-два да стане по-наситена!Ние ще стискаме палци за теб!Момичета къде сте днес всички?То на това мързеливо време какво ли да се прави освен да се лежи,а защо не и да се правят бебета!Не ми обръщайте внимание нещо съм се разгонила тези дни и мъж ми каза,че довечера ще спи в другата стая!Хи-хи-хи!
*

Дами забелязвам весело раздвижване в темичката. :balk_602:

Е, как няма да виждаш, толкова време без нито един + резултат и точно в края на седмицата, вече почти сигурни, че ще я завършим така, най-накрая една добра новина. Пък знае ли човек до довечера още някой може да се похвали и така да дадем положителен начален тласък на новата седмица :-)

*
Силвичка,вижда се втора чертичка и дано след ден-два да стане по-наситена!Ние ще стискаме палци за теб!Момичета къде сте днес всички?То на това мързеливо време какво ли да се прави освен да се лежи,а защо не и да се правят бебета!Не ми обръщайте внимание нещо съм се разгонила тези дни и мъж ми каза,че довечера ще спи в другата стая!Хи-хи-хи!

Никакво пускане в другата стая, да спи при теб :D, че има план за изпълнение. Бебе 2009 трябва да е от нас :-)

*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Меги,съгласна съм с теб мила!Аз му казах,че този месец иска или не ще правим всеки ден секс,а когато може и по два пъти!Горкия реши да си взима отпуск!Но аз твърдо съм решила,че бебе 2009 ще бъде от нашият форум!Хей,ама ние всички може да го спечелим,защото във всеки град си избират бебе на годината!Ооооо,това ще са нашите бебета!Дори и да не са избрани от комисия те ще са избрани от нас!