0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
МНОГО ГО ИСКАМ ТОВА БЕБЕЧЕ!
*

simoni

• 352
ОТ толкова искане съм забравила да пиша- трябваше да напиша-

МНОГО ГО ИСКАМ ТОВА БЕБЧЕ!!!!
*
simoni не се отчайвай-когато много силно искаш нещо го постигаш
galichka сега се двуомя дали да го правя утре или вдругиден...малко ме е страх :?

*
Отивам да си нахраня кучето-бебе.Пък дано скоро да храня и друго бебе... :lol: :balk_48:

*
Симони: не се натъжавай, знам, че го искаш, както и всички ние го искаме и се борим затова. Не трябва да се отчайваш, в никакъв случай. Междудругото, ако не е тайна, от колко време се пробвате, че аз така или иначе не съм разбрала.

Парси:Гледам, че утре ти е датата. Не бързай веднага утре, по-добре изчакай поне един ден евентуално закъснение. Знам, че си нетърпелива :-)

А и на мене как ми се иска да направя един тест, ама е многооооооо рано, обаче вече нямам търпение. НО ще се чака, няма как.

*
Галичка: а с теб какво става, мила, да не съм пропуснала нещо, гледам, че още си в списъка на очакващите с минала дата???

*

simoni

• 352
СРАМ МЕ Е ДА ТИ КАЖА МЕГГИ, има момичета от темичката които ще ме питат, след като ви напиша от кога се пробваме, какво рева, ама аз съм така кат си навия нещо на пръста....

ПРОБВАМЕ ОТ ФЕВРУАРИ 2008Г.
*
Здравейте мили момичета и т мен. Спорен и усмихнат ден на всички. Благодаря на всички ви за подкрепата и разбирането. Обичам този форум и всички вас.
*
Симони, недей така миличка да се отчайваш по никое време.Забрави ли за петицията.
 :bighug: :bighug: :bighug: за всички.
*
Галичка: а с теб какво става, мила, да не съм пропуснала нещо, гледам, че още си в списъка на очакващите с минала дата???
Днес ми е 43-ти ден и нямам никокви симптоми на М, а след 2 отрицателни теста се надявам поне да ми дойде, че после да си ловуваме наволя  :wink:

Вие тук май не спите :) Аз вече съвсем си разбих съня...будя се през час цяла нощ.
*
Мамичета, искам да ви попитам дали сте ползвали тест за бременност Престо и какво ви е мнението за него  :balk_160:

*
Мамичета, искам да ви попитам дали сте ползвали тест за бременност Престо и какво ви е мнението за него  :balk_160:
и аз се интересувам и каква му е цената

*
Вие тук май не спите :) Аз вече съвсем си разбих съня...будя се през час цяла нощ.
Ти май ме съмняваш нещо  :wink:

*
СРАМ МЕ Е ДА ТИ КАЖА МЕГГИ, има момичета от темичката които ще ме питат, след като ви напиша от кога се пробваме, какво рева, ама аз съм така кат си навия нещо на пръста....

ПРОБВАМЕ ОТ ФЕВРУАРИ 2008Г.
Разбирам те напълно за нетърпението. Преди няколко години и ние като почнахме с опитите и аз отначало бях като теб, много нетърпелива. После ме обхавана много работа, доста време нямах време за нищо друго и почти забравих  да мисля за проблемите. След като мина доста време, реших, че работа, работа, ама вече нямаме време, годините ни напреднаха и на двамата и се взехме в ръце да ходим по доктори. Плаках, тръшках се всеки месец като ми идваше онази гадна гостенка като по часовник, не ми оставяше и един ден надежда. После се взех в ръце и вече доста по-добре приемам нещата, като дойде, дойде, продължаваме другия месец. Е, вярно е, че месеците се превърнаха в години, но все пак никакво отказване, сега съм по-нахъсана от всякога, че рано или късно ще стане.
Малко се отплеснах :-), даже не много малко, но с две думи искам да ти кажа да си по-търпелива, знам, че това е най-трудното.
Надявам се, че не съм те разсърдила по някакъв начин с тези твои думи :-)

*
Re: Април ни навестява с много положителни ре
« Отговор #615 -: Април 08, 2008, 09:50:55 am »
Днес ми е 43-ти ден и нямам никокви симптоми на М, а след 2 отрицателни теста се надявам поне да ми дойде, че после да си ловуваме наволя  :wink:

Гледах ти графиката и затова те питах, че нещо си поизостанала. Дано пък все пак теста да не е верен, много се надявам да е така :-)Пък и гледам, че съвсем скоро имате годишнина, така че може да изненадаш мъжа си с +++ тест, защо пък не. Успех!
« Последна редакция: Април 08, 2008, 09:52:27 am от Meggy »

*
и аз се интересувам и каква му е цената
Аз си взех от супера до нас. Пишеше на етикетчето 4,99, а като си погледнах касовата бележка пишеше 4,19  8O
Мен по-точно ме интересува, доколко са надежни.

*
Re: Април ни навестява с много положителни ре
« Отговор #617 -: Април 08, 2008, 09:56:20 am »

Гледах ти графиката и затова те питах, че нещо си поизостанала. Дано пък все пак теста да не е верен, много се надявам да е така :-)Пък и гледам, че съвсем скоро имате годишнина, така че може да изненадаш мъжа си с +++ тест, защо пък не. Успех!
Аз вече нямам надежда и си чакам лелката.

*
Ех, докато не дойде лелката , надежда има. Може и да не са верни тестовете. Може. Познавам такива случаи. Така, че....Дано да не дойде
svetal4y и аз това казвам, и аз очаквам да не дойде. :bfp1: