0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
svetal4y и аз това казвам, и аз очаквам да не дойде. :bfp1:

Ама ти имаш много хубава графика!!! Стискам ти палци и на теб :-)

*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
Добро утро и от мен момичета!
Симони каде са ти усмивките, да ги видя, че много ми помагат,моляте не се отчайвай, а повече се радвай на Ема, а и този месец май и аз ще отпадна, имам някакви сиптоми на МЦ, рано е още, болките в кръста и ниско долу, а и едни нерви са ме хванали от ежадневието, тук на работата нерви, нещо ми писна, останах 50 кг, няма и гърди вече  :oops:,. Хайде момичета поне една от нас да отиде във вруг форум, стига тук.
Хайде Галичка, зарадвай ни  :crossfingers:
Целувки на всички много ви обичам,    :bighug:

Ама ти имаш много хубава графика!!! Стискам ти палци и на теб :-)

Хубава, а тестовете.... :bfn1:
*
Ех, докато не дойде лелката , надежда има. Може и да не са верни тестовете. Може. Познавам такива случаи. Така, че....Дано да не дойде

Потвърждавам!!!

Бибица: имаш още време, рано да бърззаш толкова :-)

sasano,чудесна графика ,дано ,дано ,пу пу пу.... :crossfingers:
galichka,защо не си вземеш Шуар чек?И хайде време е да имаш хубави новини,дай Боже.
Симонка,миличка ,разбира се ,че е нормално да се притесняваш,е наистина е рано, все пак опитите ви са от скоро.Нека този месец е твоят ,че наистина трябва да отпадаме една по една ,форума се попрепълни,а този на бременните поопустя,а не бива така :)
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
ей мацки, чета ви редовно :D Дано все повече да започнат да валят +++ тестовете:-) Желая ви хубав слънчев ден
*
Здравейте пак.Нещо се скофтих-само мрачни мисли ми минават и отивам да се поразходя че да я проветря тая глава малко. :?Вие продължавайте и не ми обръщайте много внимание напоследък съвсем изкуках :)

*

bibica

• 532
Здравейте пак.Нещо се скофтих-само мрачни мисли ми минават и отивам да се поразходя че да я проветря тая глава малко. :?Вие продължавайте и не ми обръщайте много внимание напоследък съвсем изкуках :)
:bighug:

Хайде мила разходи се, аз същото направих дано при теб има ефекто, но не се отчайвай, с това чакане всички изкукахме. Ато това ще ти помогне  :bighug:  :balk_104:  Всичките са за теб!
Нещо Новилка ми се губи, късе си мила?

*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
Здравейте, момичета!
Аз вчера се отдадох на професоналния си празник, макар че лелката ме посети 2 дни по-рано, ужасно ме боля корем, не помня скоро да е имало подобно нещо. Както и да е.
Сега като четях, малко се натъжих,нямаме си  +++. Ама не става така.
Стягайте се вече, много набъбна списъка. :crossfingers:
 :bighug: :bighug: :bighug:
*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
 :hello: Мен лелката ме остави преди два дни и скоро отново ще съм в отбора на ловуващите :) Ама какво става тук!Мнооого отдавна не сме имали ++++ стегнете се малко...Всичко навън кипи от живот...дайте да напълним темичката с ++++ :blowingdust2:
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
Нещо Новилка ми се губи, късе си мила?
Прочетох нещо за "хора от централата" и    много работа.Ама тя ни наглежда сигурна съм :wink:
Здравейте момичета, моле ви, стискайте палци, отивам на ендокринолог сле 2 часа  :lol:
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
Здравейте момичета, моле ви, стискайте палци, отивам на ендокринолог сле 2 часа  :lol:
Разбира се  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Не знам как ще пиша, ама карай.
*
snuki с теб съм и добри новини ти желая.

*
Snuki,и от мен имаш стиснати палци :goodluck: Дано после споделиш хубави новини. :wink:
*
Здравейте момичета, моле ви, стискайте палци, отивам на ендокринолог сле 2 часа  :lol:
:goodluck: и да донесеш само хубави новини  :wink:

*
и аз отивам на разходка сред цветенца, тревички и малко море.....Ехааа.
Снуки , стискам ти палци за добри новини.
До после момичета и се усмихвайте.
Аз вчера след дълъг размисъл реших, че на бебо не са му достатъчни само милинките, с които го изкушавам, и че май мойто не харесва блондинки, та се боядисах черна.Хихи, шегувам се , не са ми това мотивите, но наистина една блондинка по-малко е налична вече.... :lol: :lol: :lol:
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
Забравих какво щах да ви пиша- много съм изкукала!!!!!!!!!!!!!! 8O :lol: :wink:така стискам палци на всички които им трябваше стискането...така ще стискам че и дори и на шефа няма да му върша работа :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:искам да си се усмихваме, може и постоянно нищо че ще приличаме на луди, то май на тях им е по- лесно!!!!!
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
На всички мацки  :goodluck:Правим всичко за напредване към целта.А тя е :babyflips:
Успех на всички ви.Стискам палци
*

bibica

• 532
Разбира се  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Не знам как ще пиша, ама карай.

Снуки успех мила, ще чакаме с нетърпение резултатите, да ишеш веднага  :crossfingers: