0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
Гадната лелка ме навести седмица по-рано  :x
Дано този месец имам поне овулация , че иначе пак стимулации  :?
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
Здравейте в този дъждовен ден:-)
Аз пак ще ви тормозя с тая моята температура ама съм си наумила всяка сутрин в 7 ч да си я меря. Днес е 37,1.А всичките дни след М (който дойде за 2 дни) е над 37. Дали е от дигиталния термометър? Май ще трябва да си взема живачен. Но според мен няма знач. с какъв термометър нали е важна разликата ? Вие какво ще кажете? дали някакъв хормон по-специално трябва да изследвам?
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
Здравей ти ето мен красавици!
Парси мила имай надежда, изгони гадната лелка  :fighting: и утре направи наново теста стискам палци много много силно.
Новилка, пак ме разсмя, не му се нервирай на мъжлето ти, няма смисъл, нали занеш кажи им мъже и повече не ги обиждай, веса пак са ни любимите същества.
Симони страхотни усмивки даваш в този мрачен ден!  :P
Красико, мила действай след като си замине гадната лелка и този месец да е твой.
Радвам се се си тук и вече си добре Вики.
Обичам ви всички пожелавам ми много успешен ден, а сега да се залавям с работа, че положението в офиса е лошо като времето.

Здравейте в този дъждовен ден:-)
Аз пак ще ви тормозя с тая моята температура ама съм си наумила всяка сутрин в 7 ч да си я меря. Днес е 37,1.А всичките дни след М (който дойде за 2 дни) е над 37. Дали е от дигиталния термометър? Май ще трябва да си взема живачен. Но според мен няма знач. с какъв термометър нали е важна разликата ? Вие какво ще кажете? дали някакъв хормон по-специално трябва да изследвам?

Абе мила, ти още ли не си ходила на лекар? 8)
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
никакво отчайване, стига писимистично и мрачно настроение, как искате да дойдат бебетата като ни гледат само как се жалваме и оплакваме от мъжете, от шефа, от времето, от куп разни работи. И те миличките горе стоят и се питат за какво да идвам като майка ми не обича татко, само му се кара а и я  я виж как само мърмори.....ЗАТОВА по една голяма улигофренска усмивка и да се свършва това мрачно настроение- ПРОЛЕТ Е мирише на чисто, а и скоро ще има празници, почивка...много секс, хихихи, стегнете се и се усмихнете!!!! :) :D :wink: :P :lol:
*
никакво отчайване, стига писимистично и мрачно настроение, как искате да дойдат бебетата като ни гледат само как се жалваме и оплакваме от мъжете, от шефа, от времето, от куп разни работи. И те миличките горе стоят и се питат за какво да идвам като майка ми не обича татко, само му се кара а и я  я виж как само мърмори.....ЗАТОВА по една голяма улигофренска усмивка и да се свършва това мрачно настроение- ПРОЛЕТ Е мирише на чисто, а и скоро ще има празници, почивка...много секс, хихихи, стегнете се и се усмихнете!!!! :) :D :wink: :P :lol:

:good_post:

никакво отчайване, стига писимистично и мрачно настроение, как искате да дойдат бебетата като ни гледат само как се жалваме и оплакваме от мъжете, от шефа, от времето, от куп разни работи. И те миличките горе стоят и се питат за какво да идвам като майка ми не обича татко, само му се кара а и я  я виж как само мърмори.....ЗАТОВА по една голяма улигофренска усмивка и да се свършва това мрачно настроение- ПРОЛЕТ Е мирише на чисто, а и скоро ще има празници, почивка...много секс, хихихи, стегнете се и се усмихнете!!!! :) :D :wink: :P :lol:

Браво симонка. Ти си супер. С всичко съм съгласна, ама при мен не мирише на чист/ в офиса де/, а на кебапчийница.  :( Това е благодарение на аспираторите на магазина,които са свързани към нашите отдушници и климатична инсталация.  :lol: Кофти, ама е вкусно.
*

simoni

• 352
в предишния ми кабинет по същия начин Новилке но миришеше на Хапи веригата и по цял ден вървях и ми течаха лиги, а на всичкото отгоре и после като забременях само висях пред прозореза, сега ми е по- добре, спрях с лигавенето.....хихихиОх, но сега докато  пишех си преглътнах доста шумно. Дори и спомена ми върна миризмата в носа и слюмката в устата....хихихи...мале колко образно си описах слюнчестите канали... :lol:
*
Днес само на приказки за кебапчета ми върви. Ама как може такова нещо, така ми се доядоха от сутринта тези кебапчета, че сега като отида на работа, ако има на барчето до нас ще си взема няколко. Ама, че сте и вие, бива ли такива приказки.  :lol: :lol: :lol:

Вижте, от днес съм на диета и съм се побъркала вече. Но имам стращно голяма воля и съм ината, така че ще постигна целите си. Поне мога да си мечтая и да си мисля. Представяте ли си какво ми е на мен- махам някво кисело мляко и ябълки, а от тавана се носи аромат на кебапченца, наденички на скара, пиленца , препечен хлебец..... 8O 8O 8O 8O Леле, умирам. :?
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
Вижте, от днес съм на диета и съм се побъркала вече. Но имам стращно голяма воля и съм ината, така че ще постигна целите си. Поне мога да си мечтая и да си мисля. Представяте ли си какво ми е на мен- махам някво кисело мляко и ябълки, а от тавана се носи аромат на кебапченца, наденички на скара, пиленца , препечен хлебец..... 8O 8O 8O 8O Леле, умирам. :?

Помисли си само, колко добре ще изглеждаш след диетата, хайпвай си млякото и ябълките и си мисли за кебапчетата, така ще ти са много по сладки и вкусни. Аз хапвам едни сладки и солетки, но си мисля за една салатка. :P

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Хей, мацки, какво е това ядене, какви са тея блянове! Идва сезона на ефирните и оскъдни дрешки, хайде да се вталяваме! Закусчица може, на обед по една салатка, а за вечеря... хм, трудна работа! Една чаша айран! Ето ви качествена диетка!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
Момичета, здравейте и от мен!!! Много положително настроение ви желая :))))
Парси, задръж сълзите, както са казали и другите, докато не дойде М нищо не е загубено!!!! БТ мериш ли? АКо не е паднала значи всичко още е под контрол!
Моята и днес си остава 37,1. Така че знам, че днес съм на чисто... да видим за утре. Аз предпочитам да изчакам повечко, че не обичам да правя тестове. Преди година мисля беше, а може би и повече правих по 2, 3 теста преди да ми дойде... беше ужааааасно разочароващо! Сега се чувствам по-добре, като си чакам М без тестове. Ако закъснее - тогава ще се тестирам.
Бисерче, за симптомите - и аз съм минала доста голяма част от тях :))) имаше 2 поредни месеца миналата година, когато дори и кръвно вдигнах от очакване и притеснение!!! Затова вече и аз не се вглеждам!!! В този момент вече нищо не зависи от мен, така че няма смисъл да му мисля! Времето ще покаже!
Стискам палци на всички и хайде вече някой да се похвали!!!! :)
*
Хей момичета като стана дума за диети - каква беше онази диетка дето си я пращахте по мейлите. И аз я искам. :thankyousign:

Мен ми се губи Силвичка. Някой знае ли какво става с нея. Вече теста трябва да е с по-наситена черта.
]
*

simoni

• 352
Новилче я кажи каква диета си почнала да обменим опит?
Здравейте момичета ето и от мен малко информация отностно отслабването.Преди 2 седмици ме заинтригува много интересна книга казва се Да отслабнем за винаги на Пиер Дюкан.Прочетох я много внимателно и научих много нови неща за отслабването ,препоръчвам Ви я горещо.За една седмица на протеинова диета се отслабва от 2 до 10 кг но за всяка жена това е различно.Ако някой иска повече информация с удоволствие ще отговоря.Аз вече я прилагам и за сега съм с 2кг по-малко .

Новилче я кажи каква диета си почнала да обменим опит?

Е онази, която си пращахме тук- На Любето. Ама с разликата че през деня ям една Активия,а вечер само салата и 1-2 чаши бяло вино.
Nowilka, твоето не е диета, чист глад си е. Я не си стресирай така организма. Пробвай тази на Дюкан ли къв е. Чевала съм добри неща за нея, а и най-важното не гладуваш. Но нямам опит, за да ти споделя.
]
Ей,момичета, никой ли няма да се похвали с +++++++? 8)
А колкото до гладуването,  споко, моя организъм си е свикнал. Питате ли ме 13 години тренировки- латино танци. Там бяхме почти винаги на диети. Но от както съм заживяла с мъжо-тъпанара, качих си килцата. Той яде и аз мятам лъжицата с него. Ама той цял ден виси във фитнеса, а аз...... на стол.  :?