0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

И от мен Anika85 едно тихо честито и  :crossfingers:  :bighug:

Здравейте пак момичета.Извинявайте че ви натоварвам с мойте мрачни мисли днес но просто няма с кой да споделя.Току-що се прибрах от работа казвайки на шефа си че не ми е добре и немога да спра да плача.Незнам защо този месец ми е най тежкия от всички.За капак най добрата ми дружка която е бременна ми се обади да пита дали неиска да й правя компания утре на лекар.Как да и обясня...тя няма да разбере какво изпитвам само вие можете да разберете.Anika85 тихичко ти честитя двете чертички с пожелание да станат все по наситени след няколко дни.Благодаря ви че ме изтърпяхте :bighug:

Мила, не ни натоварваш в никакъв случай. Нали знаеш-" споделена болка е половин болка". Така ,че смело си изливай душата, не си мисли че ще ни помрачиш. Всяка една от нас е изживявала такива дни  като твоя сега, но благодарение на това,че е писала тук и е имала къде да си излее душата, й минава.
Ние сме с теб. Ако не ти мине аз имам много ефикасен метод за подобряване на настроението. Мъжо ми- тъпанара от 3 дни ми го прилага, ама пусто не му пускам кекс, иначе настроението ми благодарение на този метод/моя си/ ми е на 66. :lol: :P :lol:
*
Здравейте мили мои приятелки!Аз цели 2 дни не бях ви чела,ама много работа и нерви,и не ми остана време!Но не съм спирала да мисля за вас!Ние май пропуснахме дните за бебеправене и мисля направо да се махна от списъка с ловуващите(до другия месец  :D)!
Радвам се вчерашното тъжно настроени се е изпарило и че днес виждам повече усмивки и положителни емоции! :bighug:
На Anika85 искам да кажа тихичко Честито!
На sasano и parsi изказвам цялата си подкрепа и да не губят надежда!!!Прави са момичетата като казват:няма лелка-има надежда!!! :heartbeat: :heartbeat: :heartbeat:
И аз се интересувам за Silvi4ka? :ask:
Целувки и много силни прегръдки на всички!!!
П.С.Извинявам се за дългия пост!
Здравейте момичета, от 3 дена се чудя дали да пиша или не. Просто защото още не съм 100% сигурна, че съм бременна.Онзи ден правих тест ПРЕСТО излезе ми  :bfp1:бледа черта, ама много бледа, даже си мислих че само аз си я виждам. Вчера взех един Шуър Чек , и на него ми излезе бледа  :bfp1: чертичка.Иначе от 10 дена си имам всички симптоми. Подути гърди, придърпване долу ниско, постоянно ми се спи, все съм гладна.Температурата ми варира 36,9/ 37. Незнам дали да се радвам още.По принцип трябва да ми дойде утре, но тестовете показаха преди да ми е закъсняло, възможно ли е да е някаква грешка и да е от предстоящата М.Желая ви приятен ден и скоро много :bfp: :bfp: :bfp:

Добре дошла при нас мила, и Честито- за 2-рата чертичка. :P :P

Аника85, бледа или не - втората чертичка си е втора :D Съвсем естествено е да е бледа в първите дни от закъснението. Често дори не се появява. Е, ние това си го знаем, но - чук, чук на дърво - внимаваме да не бързаме с радостта, че току виж...  :(
И аз съм в същото положение - вчера ходих до гинеколога ми да си записвам час за цветна снимка, а днес - втора бледа черта... вчера-днес уж (не) трябваше да ми дойде... и ето... едва-едва се вижда, но... там е, черта е!

И аз ти казвам тихичко честито, но - истинско честито!!!
*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!

Ние сме с теб. Ако не ти мине аз имам много ефикасен метод за подобряване на настроението. Мъжо ми- тъпанара от 3 дни ми го прилага, ама пусто не му пускам кекс, иначе настроението ми благодарение на този метод/моя си/ ми е на 66. :lol: :P :lol:
:oops: Аз май не схванах какъв е метода :oops: Ама и не разбирам защо постоянно наричаш мъжа си тъпанар?Какво толкова /не/ е направил?Само от 11 месеца сте семейство все пак?Странно ми е!Може и да има защо да го наричаш така,ама защо тогава искаш дете от него?Знам ,че е лично,но е странно да наричаш така мъжа си!
Та какъв е метода за добро настроение?
« Последна редакция: Април 09, 2008, 15:23:38 pm от siska_rs »
*
Saule_Nova  :welcome3: при нас и скоро да бягаш в друга темичка  :wink:

*
И аз се включвам към пожеланията на Galichka!!! :welcome_1:
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Току-що се прибрах от работа казвайки на шефа си че не ми е добре и немога да спра да плача.Незнам защо този месец ми е най тежкия от всички.За капак най добрата ми дружка която е бременна ми се обади да пита дали неиска да й правя компания утре на лекар.Как да и обясня...тя няма да разбере какво изпитвам само вие можете да разберете.

Миличка, спор няма, че всеки изпада в подобни настроения, и ако днес ти е криво нареви се едно хубаво,че чак да ти свършат сълзите за поне година напред. А, защо отказваш излизане с приятелка? Че какво като е бременна, да не е заразна? Че то ако е заразна, ти нали от тази болест искаш да се заразиш. Не бягай, а напротив, ти самата търси нейната компания. Казват,че като почне бебегрипа,кара наред. Успокой се и ....ГОРЕ главата....няма да се даваш я!

Еееее,най-накрая! Браво момичета! Шепнешком казвам честито и на Anika85  и Saule_Nova ! Бледа, бледа, ама втора! То тъй се започва! Леки и безпроблемни 9 и 9 и на двечките!

Vickson , Не знам к'во си преживяла, но верно много свежо звучиш. Кефиш ме! И кога е приятното пътуване?

biserche ,  тук съм, тук съм! И като едно зорко око, нищо не изпускам. А ти? Има ли още да чакаме....? Щом се навърташ наоколо значи засега всичко е о'кей. Да знаеш,че продължавам да си мисля за вас тричките и да ви стискам палци.

NOWILKA , да знаеш,че с тези сръдни и наказания бебета сами не стават. Хич, не му обръщай внимание, ами ако ще го наказваш поне да е по друг начин...кекс т'ва онова....

А прави ли ви впечатление,че нашите Роузи и Любче често взеха да кръшкаааааааат? Пфиииииииу, ехоооооооооооооооо, къде стееееее? Що тъй бе мацки? Я, бързо да издавате! Какви са причините за отсъствията ви?

Мегииииии, нещо пак усещам тъжни нотки...внимавай! Не така бе душа! Я, казвай бързо дей магазина да додИм да ти рИмУнтирамИ мислитИ!

То хубаво, че я посрещате, ама както усещам тя едвам се записа и избяга! Де да бяхме и ние така....
« Последна редакция: Април 09, 2008, 16:00:04 pm от everything_possible »
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

everything_possible

• 957
Момичета, много, много, много късмет на всички.

Мари, благодаря!

*

То хубаво, че я посрещате, ама както усещам тя едвам се записа и избяга! Де да бяхме и ние така....
[/quote]
Ами то щеше да е много хубаво ако можеше всички новодошли така бързо да ги изпращаме към бременелките!! :cheerleader: :cheerleader:
*

everything_possible

• 957
Ами то щеше да е много хубаво ако можеше всички новодошли така бързо да ги изпращаме към бременелките!! :cheerleader: :cheerleader:

Извинявам се за егоизма който ще проявя, НО.... искамммммммммм и аааааз, защо да са само новодошли, че какво ни е на нас? ОФффффффффффффффффффффффф!
« Последна редакция: Април 09, 2008, 15:52:17 pm от everything_possible »
*
лелееее извинявам се че така се изразих! :oops: :oops: :oops:
Разбира се,че искам всички ние да отидем в темата на бременелките и то многооооо скорооо!!
Искам го повече от всичко на този свят!!!!
« Последна редакция: Април 09, 2008, 15:55:03 pm от bebebe »

:oops: Аз май не схванах какъв е метода :oops: Ама и не разбирам защо постоянно наричаш мъжа си тъпанар?Какво толкова /не/ е направил?Само от 11 месеца сте семейство все пак?Странно ми е!Може и да има защо да го наричаш така,ама защо тогава искаш дете от него?Знам ,че е лично,но е странно да наричаш така мъжа си!
Та какъв е метода за добро настроение?
Така, сиска мъжо си е мой и мога да си го наричам както си искам. Не е ли така. В началото на деня съм писала защо го наричам така. Е ще ти кажа на кратко- никога не ти пожелавам твоя мъж да пита "кога по график трябва да правите секс и той да е отгоре!" Това е тъп въпрос от страна на мъжът ми. А връзката ни е узаконена от 11 месеца, иначе сме си доста отдавна двамцата. А дали искам дете от него- да искам. Всеки иска дете.
Та вече няма значение за метода. Сега на мене ми стана тъпо.
*
NOWILKA я не се ядосвай!!Мъжа си е твой и ще го наричаш както си искаш!Ти поне си му го казваш в лицето.Аз на моя като му кажа кои дни са задължителни той ми бяга по тъч линията(не нарочно де).Ама тогава и аз му викам,че е тъпанар(ама на ум) :D
*
Така, сиска мъжо си е мой и мога да си го наричам както си искам. Не е ли така. В началото на деня съм писала защо го наричам така
Споко,Новилка,всички мъже са тъпанари-кои по-малко,кои повече. :lol: Но това не пречи да си ги обичаме,да искаме деца от тях.В крайна сметка когато аз казвам "тъпанар" на милото,то в никакъв случай не вкарвам някаква лоша,омразна нотка.Нормално е като те е ядосал здравата да го халосаш с подобна дума :D
*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
 :oops: Мила,извинявай не съм искала да те засегна! :bighug: наистина някъде съм пропуснала поста в който си споделила!Дано довечера мъжът ти е по-мил с теб!наистина се е държал глупаво!А май и от моя страна беше глупаво да попитам :oops: Наистина извинявай!Не съм искала да развалям настроението ти!не бих го направила умишлено! :( Нали уж си пишем за да се подкрепяме а пък аз....пак развалих нещата!наистина се извинявам,че ти скофтих настроението! :blowingdust2:
Еййй Данииии,душичкеее,тук съм аз ,ама наблягам на кекса ,че нали искам да ми порасне тумбака.А и мъжо се сърди ,че само тук седя при вас :lol:Новилка,не се ядосвай бе мила,а ще ти се карам да знаЙш,аз моя си го наричам "тъпчо" :DВсички са една порода...
Силвето се скатава нещо ,дано се появи с две ярки чертички и да е вече по спокойна.
Saule_Nova,Аника,тихичко честито.
Ехааа ,добре започваме седмицата ,дано така я и завършим.
Любето наистина липсва :ask:
Е,момичета за другия месец искам аз да съм си сама в тази темичка, а всички вие да ме поплювате и да се преместя при вас. Този месец отпадам от всички списъци. Надали се е получило.

А , че мъжът ми е тъпанар- това го казвам с "ирония". Все пак съм се омъжила за него и в "добро и зло,в радост и болка" трябва да сме заедно. Така че ....... абе я да ги оставим вечемъжете. Не те искат да са бременни, а ние.
И така. А,да- ако някой намери онова списъче да ме изтрие и от очакващи. :(
*

everything_possible

• 957
Еййй Данииии,душичкеее,тук съм аз ,ама наблягам на кекса ,че нали искам да ми порасне тумбака.А и мъжо се сърди ,че само тук седя при вас

Е, щом е тъй, простено ти е! Така трябвааааа! Не се давай, то който упорства и работата си съвестно върши, и не говори много много празни приказки, УСПЯВА! Така,че този месец с толкова добре свършена работа....трябва да има +++++++++++++++++++++! Нали Роузи!?
Благодаря, много благодаря на всички за топлото посрещане!!! Друго си е да го споделиш с дами- братя по оръжие :lol:. Съпругът ми още гледа като треснат с мокър парцал  8O, та имах голяма нужда от адекватни реакции. А вашите са точно такива!!!

Наистина не знам как да ви благодаря. Освен, като ви пожелая съвсем скоро две черти!