Saule_Nova ,влачи краката сега цяла седмица...
Как ще съм избягала бре ейййй, е па я ше ви либа кесим беее
Днеска съм много лигава...Мен шефовете ме пратиха на физически труд малко ,пък аз само смешки правя на колегите.. И се помотквам ,ама не са ме хванали още...
Аника ,честито душа,сигурна съм че след ден два ще е по-ярка чертата и ти пожелавам много приятни 9 месеца...
Сиске РС,ма къде душа ти бяга хумора?! Моя мъж като му кажа че е "помочкьо"/това означава пикльо/ и той ми вика ...ОООО ,епа кога ме повиши?!?!
Душа не може цял живот на милинко и сладинко...много банално тва бе... па то Байгън ще ми стане...
Дани и Роузи , ма обичам ви бе момичета... Обичам и всички останали ,ама то моето сърце е голямо..
Никой да не плаче за отрицателен тест,той не заслужава такива емоции!!! Аз вече 51 дена съм без цикъл ,пък и две черти не видях...Бт започна да се качва на 45 ден,викам ако е така трябва да се зачева бързо че после чак догодина на следващия цикъл а ?!
Аз чакам още няколко дена, тогава да видите бомбите Като се заредят Дани ,Меги,Бисерчето ,Джина,Драгица и още 10-на ,да видите тогава как ще се чудим на кого първи да честитим ..А какво пиене и ядене ще пада за тяхно здравеее...
Аз май се поунесох в приказките...