0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

здравейте сладуранки.Аз отдавна не сам писала, но няма нищо интересно при мен.На новите бременелки честито и на всички други успех в ловуването.
п.п. Любче, нова кола ли имаш?  :wink:  :bighug:. Лека вечер момичета.Обичам ви
url=http://www.sestrenka.ru/lines/][/url]

Благодаря ви милички, че мислите за мен, всички ви целувам  :balk_21:ама аз още нямам с какво да се похваля  :(,няма я още М, но вчера сутринта правих Шуър чек и беше отрицателен. Всички симптоми са си типичните ПМС, имам чувството че всеки момент ще прокървя, през 5 мин. бягам до тоалета да се проверявам.Мисля да изчакам до края на седмицата и в събота да си пусна кръвен.Знаех че тези тестове от кутийката на Клиър Овю са менташки, за втори път ми показват бледа втора черта.На работа направо се побърквам,някак си тук с вас ми олеква,знам че всяка една от вас може да ме разбере и да ме почувства. 
Saule_Nova, Аничка,  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:,много скоро да видите 2 много наситено червени чертички и да изживеете най-прекрасните си 9 месеца.
Парси, нали я няма още лелката, това е най-важното.
Мамка му и тестове, могат само да те побъркат!
Всички симптоми са си типичните ПМС, имам чувството че всеки момент ще прокървя, през 5 мин. бягам до тоалета да се проверявам.Знаех че тези тестове от кутийката на Клиър Овю са менташки.На работа направо се побърквам,някак си тук с вас ми олеква,знам че всяка една от вас може да ме разбере и да ме почувства. 

Това все едно аз съм го писала. Освен, че аз се побърках побърках и мъжа си - сигурно по 20 пъти ми звъни на ден и ме пита шеговито "Прецапа ли?"   :balk_71:
Всички симптоми са си типичните ПМС, имам чувството че всеки момент ще прокървя, през 5 мин. бягам до тоалета да се проверявам.Знаех че тези тестове от кутийката на Клиър Овю са менташки.На работа направо се побърквам,някак си тук с вас ми олеква,знам че всяка една от вас може да ме разбере и да ме почувства. 

Това все едно аз съм го писала. Освен, че аз се побърках побърках и мъжа си - сигурно по 20 пъти ми звъни на ден и ме пита шеговито "Прецапа ли?"   :balk_71:

Пожелавам и на двете да "прецапате" и да видите  :bfp: !!!

Утре ще "дебнем" пак за положителни тестчета, Рози, моля те изтегли списъчето по-напред, че да следим нещата изкъсичко  :lol:
Аз продължавам да  :crossfingers:
На ловуващите - приятен секс и да хванете яйцето!!!
А на останалите /вместо лека нощ/ - приятен секс  :lol: !!!
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
ОЧАКВАЩИ:

dianka           16-17.03.                         
Galichka         23-24.03.           
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙ 1-2.04.
anjela80         5-6.04.
vmj_             8-9.04.
silvi4ka         8-9.04.
shu6enceto       8-9.04.
parsi            9.04.
Anika85          10.04.
Andreqivano      10-11.04.
Pipi_M           11.04.
Meggy            13-14.04.
Vickson          13-14.04.
titali_          14.04.
Deskata0177      15.04.
sof              15-16.04
dgina            16.04.
nomine           17.04.
mikivl           17.04
biserche         19.04.
biberonka        19.04.   
svetal4y         19-20.04.
NOWILKA          20.04
hrisig           22-24.04.

ЛОВУВАЩИ:
ivaqna             
svetal4y   
nezisgbg
Simoni
bibica
hrisig
rouzi-anna
rossy*
bebebe
tani77
malkoto_dqvolche
bebence
tancheto
lqlyo
Олимпия

Ето го списъчето, мисля че това е последното... дано не бъркам.
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Лека нощ милички!
Обичкам ВИ!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Аз се преместих в очакващите, но с моята киста и всички лекарства които пия, надявам се да ми дойде не по-късно от 15.04-16.04. - така овуто ще се падне някъде първите дни на Май... е тогава вече треа а го нАпраа тва бебе в Турция

Vickson , Не знам к'во си преживяла, но верно много свежо звучиш. Кефиш ме! И кога е приятното пътуване?
Пътуването го плануваме за майските празници, живот и здраве! Много му се кефя и се надявам да е готино, тъкмо тогава ми се пада (ако всичко е ОК) да съм в ову. Е то кво по готино от това, плаж, море, слънце, ОТПУСКА, и кекссссссс по цял ден хихихихи Ще му разказваме после как сме го сътворили в 4* хотел или на плажа :)

Новилка, я ни съ връзвай кака, мъжете са длъжни да понасят всичко, щото нямат МЦ и не раждат! Ей само дори заради тези двете причини трябва мнооого да ги гърчиме. А то и ние с моя днес сутринта рано-рано се скарахме, той ме ядоса ама много, за нещо бях виновна аз(т.е. за всичките му несгоди на тоя свят), и исках да кажа "еб.х му майката" обаче без да исках казах "е..х ти майката" и стана кофти, ама .... няма начин. А иначе и аз на моя често си му казвам Много си смотан, или глупав си, тъпчо, дришльо.... е да не продължавам сега  :lol: Я МИ СЕ УСМИХНИ!!! моля те!   :balk_104:
Айде лека и то мен, пак се увлякох в писане, ама аз имам да наваксвам :) хихихи
*
EEEEEEEEEE, тука са се пораздвижили нещата.

И Дани се е появила.Не са ме налегнали тъжни мисли, добре съм, само малко нямам търпение вече и затова. Ще ти кажа къдее, но като надуеш томбака, че малко да напазаруваш, че и аз оборот да имам :-) Все хубави работи приказвате, пък дано някой ви чуе.Няма да ви честитя още на тричките с бледите линии, само ще ви пожелая много скоро да станат по-наситени и тогава с пълно гърло да изревем ЧЕСТИТО!.

А коя от нас имаше госишнина от сватбата мисля, че днес или се бъркам?

Бисерче, никакво предаване на фронта, още много рано да си мислиш разни неща ;-)

Любе: готин списък с бомбите си направила, ама да не вземе да гръмне сайта, че ко прайме без него, много тъжно ще ни бъде.

Пък за диети не искам да ми говорите, по 60 кила сте с мокри дрехи и вече дебели сте. Яяяяяя, стига такива работи, не сте ми в категорията и лошо ви се пише. Хранете се като бели хора, че тези деца, дето ги искате гладни ли да стоят  :D :D :D. Аз за това съм станала ... кила, ама пустото дете явно не ме харесва такава дебеличка (приятно закръглена) и затова не ще да идва при мен, че и татко му в същата категория :-)

*
Лека нощ милички!
Обичкам ВИ!

Лека нощ и от мен!
И, Дани, и ние те обичкаме  :D

*
ЛЕКА НОЩ И ОТ МЕН !!!
на ловуващите късмет,
а на другите приятен секс

*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
Момичета, аз чак сега се добирам до компа.
Много ме зарадвахте с тези втори чертички, дано скоро са по-ярки. :balk_602:
Аз много много няма да съм очакваща близките месеци, защото с нашата спермограма скоро нямаме шанс  :balk_134:.Поне няма варикоцеле или друг анатомичен проблем.Сега лекарства, после контрола и по-нататък..., не знам АРТ или нещо спонтано, не ми се мисли от сега.Но иначе изкъсо  ви следя.До великден много +++ чакаме.
А иначе на мойто мъж редовно му казвам тъпчо, и разни подобни, той ми казва дребен и така...Ама ние си знаем, че се обичаме  :balk_69:
Обичам ви и вас :balk_104:
*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
Аз за сега на моя не съм му казвала тъпчо...Но стига по темата!разбрах че обидих Новилка и се извиних!
Елфита между другото ....по принцип е достатъчно и само един :sperm2: да е здрав и да стигне до целта,така че не съм компетентна,но надявам се заради вас това не значи безизходица!Вярвам,че при вас чудото ще се случи по естествен път!
ЛЕКА НОЩ И СЛАДКИ СЪНИЩА НА ВСИЧКИ!
« Последна редакция: Април 09, 2008, 23:13:43 pm от siska_rs »
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
Аз за сега на моя не съм му казвала тъпчо...Но стига по темата!разбрах че обидих Новилка и се извиних!
Елфита между другото ....по принцип е достатъчно и само един :sperm2: да е здрав и да стигне до целта,така че не съм компетентна,но надявам се заради вас това не значи безизходица!Вярвам,че при вас чудото ще се случи по естествен път!
ЛЕКА НОЩ И СЛАДКИ СЪНИЩА НА ВСИЧКИ!
Даже сега му се хапвали сандвичи!Ама преди малко ме целеше с хартийки от бонбони, защото съм на компа.Ще си направи сам!
siska_rs, ние ще си работим по въпроса, разбира се. 
Има  момичета, които споделят, че са забременели спонтанно с подобна на нашата диагноза.Но все пак се подготвям и за другото, часовника тиктака.
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
 Хей, момичета, благодаря, че сте ме вписали в списъчето, само че аз съм в очакващи до два, три дена :))) Толкова ми се иска да не ми дойде..... но така съм се изпъпчела и си ме боли корема като ПМС, че май пак няма да ме подмине...... Стискам ви палци, стискайте и вие на мен :))) И после заедно с коремите да се разхойдаме!!! Хайде лека нощ и до утре!!!!
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
на всички  :bighug:
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
АЙДЕ ДОБРИ УТРО-  с нова вяра, чисто сърце и добри мисли към нашите малки дечица!Добро утро но всички.............................
*
Божееее, добро утро ли , добър вечер ли ,лека нощ ли!!!!1
Прибрахме се ей ся с мъжо от едни френдове.Той са понакваси та не му харесвам последните два часа , аха аха да ма гони.Ша го видя утре ей таз водка хич не му са отразява.Мамка му и живот!!!!!!
 Да став когато иска това бебе- то си знае , че ще трябва да се появи и ще го направи когато трябва.!!!!!Както и при всички останали
Айде на всички с бледи черти- мноооооооооооооого тихичко - честито и лекички девет месеца....
На НЕчакащите- да не дочакате близката година!!!!
До утреееееееееееееееееее :lol: :lol: :lol:
*
Добро утро, мацкииииииииииии,  :D Как спахте, или но ви остана време за сън от мн кекс :wink:

Добро утро и от мен. Абе,мацки, може ли само за няколко часа да сте изписали 2 страници? 8O 8) Ама ви прочетох!
Днес очаквам най-малко 5 +++++++ да видим. Хайде бе момичета, всяка лично ще я гоня от тази тема през този месец. Местете се при "пупите" и от там ще ме плюете яко.
Днес ще ми е адски скапан и натоварен ден, но ще ви наблюдавам. :P
*
А коя от нас имаше госишнина от сватбата мисля, че днес или се бъркам?

Ами ние с мъжо, ама на 15.04  :D