0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
Re: Графиката на Dime-ще се радвам на всяко мнение:)
« Отговор #20 -: Май 07, 2008, 18:25:19 pm »
Не знам мила според мен дколо14-16 ден е по ниско спаднала темп. но пък от 20тия ден има по ряско повишение така че е напълно възможно. Надявам се да етака искренно се надявам.Ще чакаме и це се молим да не падне темп. отново. :grouphug: и от мен, а и от малката ми дъщеричка Ели.

« Отговор #21 -: Май 07, 2008, 20:18:25 pm »
Дайм, вазникнаха ми следните въпросчета като ти видях графиката:

:secret:
колко ти е дълъг МЦ?
тази Т за последния месец все още орално ли я мериш?
и как преценяваш кога ти предстои О?тестове не ползваш ли?
 :flower:

*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #22 -: Май 07, 2008, 21:53:59 pm »
Дайм, вазникнаха ми следните въпросчета като ти видях графиката:

:secret:
колко ти е дълъг МЦ?
тази Т за последния месец все още орално ли я мериш?
и как преценяваш кога ти предстои О?тестове не ползваш ли?
 :flower:
Raliuna,цикъла ми е 30 дни, ползвала съм тестове,но този месец не съм, а БТ я меря само орално-защото ми е по лесно и удобно :wink:
Вени, благодаря ти мила.Много целвки на малката Ели :bori_020: :bori_008: :bori_015:
« Отговор #23 -: Май 07, 2008, 22:48:10 pm »
Мила Dime, мисля че е съвсем възможно да си имала късна О., на 20, ако е така тогава ще има по-късна ЛФ,... това скоро ще го разберем, ако не ти дойде до 5 дни....
Пожелавам ти това да е била датата на О., за може да сте улучили момента на бебеправене :)
 :goodluck:

*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #24 -: Май 08, 2008, 08:17:43 am »
Raliuna,благодаря ти мила :grouphug:Дано да е била тази дата :D
Ако досаждам с моите въпроси,искам да ви се извиня  и да ви попитам отново нещо- Дали този днешен малък спад е възможно да е имплантационен или трябва да видя каква ще бъде БТ утре, зада може се каже :?
Много слън4еви усмивки днес на вси4ки :wink: :wink: :wink:
*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #25 -: Май 09, 2008, 14:47:15 pm »
Здравейте   :wink:
Аз исках да ви кажа че си направих сега регистрация във fertilityfriend и наистина отчете 20 ден за деня на О.  Това все пак ми дава някаква надежда  :wink:
Ще видим :? 
 Много  :grouphug:на всички
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #26 -: Май 11, 2008, 20:58:25 pm »
Мила каде се изгуби днес нещо не те виждам по форума.

*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #27 -: Май 12, 2008, 08:06:05 am »
Мила каде се изгуби днес нещо не те виждам по форума.
Здрасти Вени.Тук съм мили4ка, но просто много работа имах тези дни и затова само за бързо влизах :wink:
Новината при мен е 4е ми дойде, но то и се о4акваше :?Още в4ера късно ве4ерта се появи каф.зацапване и днес ве4е си е нормално.Но за 1-ви път нямам болки в гърдите  :?,а друг път болят ужасно и се 4удя,ако О. ми е била на 20-а ден, не са ли малко 8 дни само след нея ЛФ? Как мислите?
Хубав ден на вси4ки и многоооооооооооооо бременни графики да станат през тази седмица :grouphug:......................и ВЕНИИИИ-едната от тях да е твоята :bori_007: :bori_004: :bori_003:
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #28 -: Май 12, 2008, 08:36:12 am »
Мила Денис веднаж ми каза , че независимо от дължината на цикъла ЛФ е приблизетелно 14 дни, така че ако си има О то тя е била наи вероятно преди 14-15 дни незнам коя дата се пада точно.
 Благодаря и дано да се окажеш права за мен. Целувки.

*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #29 -: Май 12, 2008, 13:31:57 pm »
Благодаря Вени,
единственото което ме притеснява е това че ако е била на 20-я ден-ЛФ става много къса а това май е и проблем :?
Този месец ще следя О. и с тестове и ще видм какво ще покажат :(
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #30 -: Май 12, 2008, 13:48:06 pm »
Мила щом ти е дошло мисля че не е възможно ов да е било на 20 ден с как установи че е била на 20 ден.Около 14 трябва да е било ако цикъла ти е бил 28 дни

*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #31 -: Май 12, 2008, 15:12:15 pm »
Мила щом ти е дошло мисля че не е възможно ов да е било на 20 ден с как установи че е била на 20 ден.Около 14 трябва да е било ако цикъла ти е бил 28 дни
сега се вгледах в графиката ти та на 14 ден БТ е сравнително ниска а на 15 се е покачила внушително на 17 също има леко повишение и остава така до 20 когато пак се качва но всъщност цялото покачване тръгва от 15. аз мисля че ако е имало ов то е било на 15 ден и така и Лф става 13дни което е по вероятно от колкото ОВ на 20 ден и ЛФ =8 дни което е невъзможно.

*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #32 -: Май 12, 2008, 16:01:42 pm »
сега се вгледах в графиката ти та на 14 ден БТ е сравнително ниска а на 15 се е покачила ......................
Да в началото и аз си мислех така но после ми казаха че най-вероятно е била на 20-я ден и аз затова се притесних, но ти си права, наистина много по логично и вероятно е да е била на 14 въпреки ранното мерене тогава.
Този месец ще я засеча и с тестове и с БТ и хващам мъжо за ушите и няма къде да ми избяга :lol:
Айде,мила дано  утрее твоят ден  :cheerleader: :crossfingers: :hug2: :sucky: :cloud9:
целувкииииииии :D
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #33 -: Май 13, 2008, 13:27:57 pm »
мила днес май си писала по моята графика но за съжаление при мен няма нищо незнам какво е станало, моля те напиши го пак ако не те затруднявам.

*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #34 -: Май 23, 2008, 14:21:19 pm »
Миличка ма каде си , нещо се изгуби липсваш ни.
Я земи се покажи да видиме кво става с тебе
 :bighug: и целувки.

*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #35 -: Май 24, 2008, 17:50:36 pm »
Вени, здрасти мили4ка :hug2:
Радвам се 4е не си ме забравила и се сещаш за мен :D
Аз имам много работа напоследък и малко свободно време,затова по4ти не влизам :(
Ина4е, деистваме по-въпроса за бебок-доколкото е възможно, защото моя мъж сега е доста ангажиран и пътува.Ето днес пак замина рано сутринта и неможахме да сложиме сър4ице,но в4ера се разписахме и се надявам утре да не е късно.
Как ти се струва до момента графиката ми?Дали през ден ще е достатъ4но или има голям шанс да изпуснем момента? Как мислиш, защото на мен само това ми е в главата :? :( :?
Много целувки за теб,малката ти принцеса и малкото ти корем4е :sucky: :hug2: :heartbeat:
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #36 -: Май 24, 2008, 19:39:17 pm »
Здравей миличка.В графиката ти вси още не виждам да е имало ОВ такаче бебеправете когато можете те юнаците нали живеят дълго през ден е супер само да си запълните графиката. Успех и ще стискам палци, да се засечем в бременните графики.
Четох някъде че сперматузоидите които са предназначени за правене на момиче живеят до 24 часа, а за момче от 3 до 5 дни така че все ще имаш шанс. Стига да няма някакъв проблем.

« Отговор #37 -: Май 25, 2008, 12:05:40 pm »
мисля че е време да започнеш с Ову-тестчетата... :) Нали миналия месец О. е била към 14ден... :)

*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #38 -: Май 26, 2008, 12:05:17 pm »
Здравейте мили момичета :D
Вени, благодаря ти отново за подкрепата :D
Аз като гледам,мисля че О.все още не ми е минала, но днес много ми се гади и ме болят гърдите,така че предполагам че може да е тези дни, дано :D
Рали, аз реших този месец да мина без тестове за О. и да видим какво ще стане, иначе се надявам тези 2 чертички да ги видя на другия тест :D
Късмет на всички, много прегръдки и целувки :D :wink: :D
« Отговор #39 -: Май 26, 2008, 19:36:07 pm »
Здравейте мили момичета :D
Рали, аз реших този месец да мина без тестове за О. и да видим какво ще стане, иначе се надявам тези 2 чертички да ги видя на другия тест :D
Късмет на всички, много прегръдки и целувки :D :wink: :D

Dime,aми хайде дано това да е твоя месец :goodluck: стискам ти палци :)