0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mishan

• 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
Re: Април ни навестява и с много радост ни дарява 2!!!
« Отговор #680 -: Април 19, 2008, 10:44:27 am »
Меги, Бисерче  :bighug: :bighug: :bighug:     Всичко ще се нареди, точно когато трябва.
Симони, благодарим ти за това, което правиш за всички ни.
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
« Отговор #681 -: Април 19, 2008, 10:55:06 am »
Здравейте, мили мои! Честит празник!
Меги, съжалявам, мила, толкова бях сигурна, че ще ни зарадваш... Възхищавам се на силния ти дух и вяра!  :balk_21: Бисерче:bighug:
Благодаря ви Любче, Тани 77, Роузи и Клевъргърл за подкрепата и съветите и затова, че се развълнувахте от моите притеснения
Симони,благодаря ти мила, за голямото ти сърце!
Днес поредния тест при мен е отрицателен, а М няма и няма... Ако до понеделник не ми дойде, отивам на преглед, че трябва да си правя друга рентгенова снимка.
Обичам ви и ви прегръщам! Хубав ден на всички и повече усмивки на хубавите ви личица!
Don't worry, be hippy
*
« Отговор #682 -: Април 19, 2008, 11:10:03 am »
Добро утро! В София е мрачно и хладно днес..Аз също съм мрачна,днес ще пътувам и чак утре следобяд ще ви чета..Добре,че обичам да пътувам...Моя мъж е много кьорав и аз съм истински навигатор..Тук има дупка...там имаш знак...внимавай кола от ляво.... Добре че не ми прави забележки че го тормозя...а пусто на моето място съм издънила ламарината от натискане на въображаеми спирачки...:)

Пожелавам ви приятни празници и много ведро настроение...Идва страстната седмица и дано донесе добри новини на всички ви..

Биберонка ,включи се ,днес е твоя ден :)
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #683 -: Април 19, 2008, 11:23:41 am »
Добро утро и от мен! Наистина тук времето е много гадничко, но пък пред нас има два прекрасни празника! Весел и усмихнат ден на всички!  :party:
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #684 -: Април 19, 2008, 11:28:11 am »
Здравейте мили Лазарки!Весел празник ви пожелавам и много усмихнат ден!Аз днес си позволих да поспя малко повече и да си помързелувам!Решила съм днес да се отдам на почивка!Сега ще ида да пийна едно кафе с една приятелка!След това ще водя племенницата на Луна парк!Милата само като й казах и пощуря от радост!Никога не й отказвам нищо и незнаеше какво да поиска от мен като й казах,че ще ходим на въртележките!Много ми е сладичка!Много си я обичкам!
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #685 -: Април 19, 2008, 11:33:23 am »
Любче, смятам да повторя теста на 27-ми ако до тогава не съм цъфнала  :bonk:
eveishan : Весело на Луна парка!  :balk_110: :bighug:
*
« Отговор #686 -: Април 19, 2008, 11:39:47 am »
Добър ден и от мен и честит ви празник.Днес времето е кофти но моето настроение не е.Надявам се и вашето :DПрекрасен ден ви пожелавам  :balk_104:

« Отговор #687 -: Април 19, 2008, 11:40:58 am »
Сладурки,здравейте и от мен!

ЖЕлая ви много хубави емоции днес!
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #688 -: Април 19, 2008, 11:41:14 am »
Благодаря Ифи!Сега имах време и сложих две снимки в нашето албумче!Ех ама страхотни сте всички!
*
« Отговор #689 -: Април 19, 2008, 11:44:58 am »
Аааааааа,не издържам вечееее..Пък Меги как търпи просто незнам.. Меги ,с теб сме душааа..

Меги никак не търпи вече, присъдата е произнесена и за съжаление е категорично отрицателна 1,58 (0-8,5). Това е положението, момичета, за добро или зло, това е. Сега малко ми е тъжно, но в никакъв случай не съм се отчаяла. Продължаваме напред. Следващият месец вероятно ще пропуснем за инсета, вероятно още някои изследвания и така. Сипах си едно уиски малко за успокоение.
Остава ми още едно нещо: не мога да опиша с думи благодарностите ми за вашата безкрайна подкрепа. Знам, че наистина бяхте с мен, вярвахте и искахте чудото да стане, и се надявам и занапред ще е така. Имате моята безкрайна обич и благодарност.

милчиката!  :(  само така  , не се отчайвай - горе главата ! Другия път вече ще е +++ , няма къде да ходи! :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #690 -: Април 19, 2008, 12:10:02 pm »
Много сте тихи днес.Преди 2 дни едва смогнах да ви изчета :DНо имайки впредвид че е Събота явно сте го ударили на мързелуване е бебеправене.Което  и аз ще направя :wink:

*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #691 -: Април 19, 2008, 12:49:40 pm »
Здравите и от мен момичета досега ходих по магазините  :balk_115: пийна кафенце с приятели и сега трябва да свърша малко зомакинска работа заете как е  :laundry: :hangdry: :hangclothes: :ironing: с после :fridge:, и при мен времето и не е никак хубаво но пък настроение има малко замиждам на NOWILKA но пък дано си починат и изкарат добре.
Поздравявам ви с днешният празник, а ако утре неуспея да се включа на всички цветенца много здраве и много +++++++++++ че вече трябва да има, много усмивки и ви  :bighug: и силно  :balk_21:

*
« Отговор #692 -: Април 19, 2008, 13:52:02 pm »
Здравейте момичета!Честит празник!Нека този хубав ден ни вдъхне много надежда и вяра!
Аз се включвам късно,но трябваше да пазарувам рибка за утре(нали постим с милото) и си  направих една много хубава разходка!
Желая ви много приятен и усмихнат ден!
Дано някой се похвали с +++ резултат и ни зарадва искрено!
*
« Отговор #693 -: Април 19, 2008, 15:33:50 pm »
Здравейте, много сте кротки днес, прибрах се от работа и сега чакам милото да се наспинка, че да излезем да купим нещо на майка ми, че утре има имен ден. Е, не можах да и изпълня най-голямото желание да я направя баба, но аз заради Софито, че й обещах да си правим наборчета и заради това оставих този месец  :lol:

« Отговор #694 -: Април 19, 2008, 15:45:29 pm »
Здравейте сладуранки. Аз утре имам празник и ще отида да запаля една свещишка за всички нас и съм сигурна, че скоро всички ще сме щастливи мами. Обичам ви сладуранки  :bighug: :bighug: :bighug:
url=http://www.sestrenka.ru/lines/][/url]

*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #695 -: Април 19, 2008, 16:43:00 pm »
Здравейте, момичета!!!

Днес малко се поразходих да ми се проветри главата и да си купя тестове
Хм, коя от вас купи последните ову- тестове от аптека "Марица" в Пловдив, веднага да си признае :lol:
Ох, в две аптеки бяха свършили, така ми стана мъчно. Искам повече на никоя от нас да не и трябват тестове.
Аз нещо тези дни не мога да си събера мислите, да напиша нещо смислено. Нещо е тягостно и времето, ще вали или няма да вали?

Ами най - много да кажа хубав ден и весел празник на всички!!!
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #696 -: Април 19, 2008, 16:53:14 pm »
здравейте момичета,аз си я чакам тая мойта лелка да свършва днес,че вече 8 ден се мъкне.Ужас направо....то човек не може да почне да ловува от нея,като е рекла да не си ходи не ще и не ще  :x

честит празник и хубав ден на всички !

:bighug:
07.10.2009
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #697 -: Април 19, 2008, 17:03:32 pm »
power, гони я по-бързичко тая лелка. Никой не я е канил все пак, както се казва : "Гости бива ден-два-три..."
ПП.Ако не съм го объркала де. :D
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
« Отговор #698 -: Април 19, 2008, 17:06:38 pm »
Здравейте момичета- не съм ви изчела всички писания, но на момента срещам ведро, добро настроени, на места много мрак....не така, това не е начина да се справяме с болката. Казвам го от вашта позиция, нищо че съм с едно детенце сега съм в вашия отбор.....Разбирам ви напълно и затова ви казвам тези думи- наистина при мен нещата се получиха като спрях да мисля за това- за най- важното нещо за мен, за смисъла на живота ми...., спрях да мисля за това, успокойх се и спрях да броя и да чакам и се получи!Не ви казвам, на нито една не казвам направи така- успокоите се, просто ви споделям аз какво направих! Да ви кажа още нещо, сега направих същото- спрях да ходя на лекар, спрях да тормозя мъж ми че ми е ден, че трябва, че да сваля бързо гащи че сега темпер. ми е най-....и т.н. вие ги знаете....сега го правим защото и двамата го искаме- даже на няколко пъти той казва "айде, че бебето няма само да дойде!"...наистина така се чувствам по- добре, по- спокоина, по- вършеща и други работи.....,а иначе и аз имам моменти в които стоя сама и се питай??"защо, защо го няма още, защо пак не стана...."но гледам бързо да се освобождам от такива мисли!.....
мислех да ви пиша утре кога ще сме в църквата с Ема, но няма да го направя, поради причина която ще ви споделя..А именно за да мислите през целия ден само за хубаво, за нашето желани, но мислите трябва да са положителни за да имат сила...обичкам ви всички....лелелелеле колко съм изписала!!! :oops: :bighug:
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #699 -: Април 19, 2008, 17:15:00 pm »
Ей, Лазарки!!!! Някоя няма ли да почерпи днес?!?!?! Нещо се скатавате ми се струва! Хм  :lol: 
я да си спретрен набързо по една почерпка :drunk: :witch: :band: :eating: :balk_15: :balk_14:
Симони,здравей, радвам се да те видя тук сред нас! Утре цял ден ще съм мислено с теби Емката! Да я цункаш едно хубаво от мен. :)
Ифи, много се радвам да те видя по-ведра и в настроение, онзи ден направо ме изплаши с тия отказвания! Само така с усмивка на лице, няма как да не ни изберат сладките бебчета! :)
Ох, аз продължавам с подготовката за ремонта, не знам дали ще мога по-късно да се вкюча, че с милото ще излизаме с приятели
Чао сладурани и утре да сте грейнали като букети от пролетни цветя всичките!!!   :balk_102: Целувки