0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Април ни навестява и с много радост ни дарява 2!!!
« Отговор #620 -: Април 18, 2008, 19:13:39 pm »
Добра ве4ер от мен. 
Симони, БЛАГОДАРЯ ти за молитвата която 6те  отправи6 за нас и много мило от твоа страна 4е Ема 6те бъде с теб и 6те се молите с 4истите си ду6и4ки.Гаспод 6те ви 4уе,сигурна съм. :bighug: :balk_21: :balk_21:
Меги  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Боже, 4ак сега про4етох вси4ко. Хей ИФИ, горе главата мила, разплаках се...разплаках се от умиление. Подкрепата която полу4ава всяка една от нас тук е безценна, всяка дума, всеки жест са изпълнени с топлина, оби4 и надежда.ВИЕ СТЕ БЛАГОРОДНИ И МИЛИ ХОРА. БЛАГОДАРЯ НА ГОСПОД 4Е ВИ ИМА. :youwoman: :youwoman: :youwoman:
« Последна редакция: Април 18, 2008, 19:40:12 pm от ne6i »
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #621 -: Април 18, 2008, 19:39:48 pm »

СПИСЪЧЕ ЗА РУСКАТА ЧЕРКВА 18.04.2008:
СИМОНА
ПЕТИНА
ГАЛИНА
НЕЛИ
ДАНИЕЛА
ДИАНА
АСЯ
ЕВЕЛИНА
ВЕСЕЛИНА Кр.
СОФИЯ
ПАВЛИНА
Росица Д.
РОСИЦА
Росица Ф.
Христина
РАДОСЛАВА
КРАСИМИРА
СТАНИСЛАВА
ЛЮБА
ТАНЯ
ЕЛИЦА
МАГДАЛЕНА
ВИКТОРИЯ
ТОНИ
МАРИЯ
ТЕОДОРА
ДИАНА Б.
МИМИ
СОФИЯ РУСЕВА
ХРИСТИНА
ДИАНА ИЛКОВА
КАТЯ
СВЕТЛА
ДЕСИСЛАВА
БИСЕРА
ВЕСЕЛИНА М.Й.
ПЕТЯ
Петя М.
Петранка
АКСИНИЯ
МАРИЯ
АНЖЕЛА
ИВЕЛИНА
ГАНКА
АНЕЛИЯ
Незабравка А.
Десислава Панчева
Татяна
Десислава Л.
Александра
Радка А.
Мариета
Борислава
Евгения Коновалова
Магдалена Г.
Боряна Н.
Деляна
Светослава Момчева
Ива М.
Мая Д.
Димитричка
Мария Б.
Кремена М.
Магдалена Б.

и аз се добавих
07.10.2009
*
« Отговор #622 -: Април 18, 2008, 20:06:00 pm »
Аааааааа,не издържам вечееее..Пък Меги как търпи просто незнам.. Меги ,с теб сме душааа..

Джина,липсваш мииии,яви се да те видя..
Дани и ти така мила,къде се губиш днес?!
*
« Отговор #623 -: Април 18, 2008, 20:29:03 pm »
Аааааааа,не издържам вечееее..Пък Меги как търпи просто незнам.. Меги ,с теб сме душааа..

Меги никак не търпи вече, присъдата е произнесена и за съжаление е категорично отрицателна 1,58 (0-8,5). Това е положението, момичета, за добро или зло, това е. Сега малко ми е тъжно, но в никакъв случай не съм се отчаяла. Продължаваме напред. Следващият месец вероятно ще пропуснем за инсета, вероятно още някои изследвания и така. Сипах си едно уиски малко за успокоение.
Остава ми още едно нещо: не мога да опиша с думи благодарностите ми за вашата безкрайна подкрепа. Знам, че наистина бяхте с мен, вярвахте и искахте чудото да стане, и се надявам и занапред ще е така. Имате моята безкрайна обич и благодарност.

*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #624 -: Април 18, 2008, 20:32:29 pm »
Меги,съжалявам миличка   

:bighug: :blowingdust:  
07.10.2009
*
« Отговор #625 -: Април 18, 2008, 20:43:03 pm »
Много ми е тъпо...Незнам какво да кажа..
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #626 -: Април 18, 2008, 20:47:57 pm »
Меги мила  :balk_104: :bighug: Много съжалявам,но ти не се предавай!Следващият път дано да стане!
*
« Отговор #627 -: Април 18, 2008, 20:50:19 pm »
Много ми е тъпо...Незнам какво да кажа..

Просто нищо, радвам се, че сте с мен и ме разбирате напълно, това ми стига. Да прочета няколко мили думи от вас и очите ми да се напълнят със сълзи, както в момента, но не от отчаяние, а от радост. Не съм се предала нито за миг, дори не успях да се разплача от мъка, просто малко ми е тъжно, но утре ще съм ОК.

*
« Отговор #628 -: Април 18, 2008, 20:52:22 pm »
Ми то нямаме друг избор...Ако не сме О'к ,да не би да заченем по- бързо?!Па уно,ако е така ,я ше рева денонощно...
*
« Отговор #629 -: Април 18, 2008, 20:55:13 pm »
Никакъв РЕВ, никакво отчаяние, да не съм чула.

*
« Отговор #630 -: Април 18, 2008, 21:02:39 pm »
Чакайте да ви разсмея малко... Сетих се нещо от миналото ми...Когато бях ученичка и ме вълнуваха лични драми и др.пубертетски работи,моя роднина работеше в печатница и всяка сряда,когато излизаше вестник"лична драма"ми носеше да си чета... И чета си аз страницата с въпроси от читатели и д-р Врабчев отговаря на следния въпрос... Д-р Врабчев,правих орална любов и част от спермата попадна в устата ми ,след което я преглътнах..Сега ми закъснява .Възможно ли е да съм бременна?!

Днес Новилка ме подсети за това по някакъв начин и ми е смешно цял следобяд..
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #631 -: Април 18, 2008, 21:03:40 pm »
Меги, Бисе, съжалявам милички! Гадно ми стана за вас, а гледам в другата темичка и Джина е в кофти настроение.....Надеждите ми за вас бяха огромни,но продължавам да вярвам,че вашите малки слънца скоро ще се появят! Може би не сега, не веднага, но някъде там, те ви виждат, и също като вас, мечтаят да се появят точно във вашите семейства!Разбирам,че няма успокоителни думи, но искам да ви кажа само ,че много често ТОЧНО вашата вяра ми е вдъхвала надежда, така че освен вярата в другите, не забравяйте да ВЯРВАТЕ В СЕБЕ СИ!
ОБИЧАМ ВИ! И силно ВИ прегръщам!

ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #632 -: Април 18, 2008, 21:07:22 pm »
Дани и ти така мила,къде се губиш днес?!

Аааааааааааа, тук съм ама пусто останах нещо без думи.
А, тоя виц дето го каза ми хареса,но....нещо и той не успя да ме разсмее....може би утре....
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
« Отговор #633 -: Април 18, 2008, 21:14:16 pm »
Меги,Бисерче :bighug: :balk_21: Другия месец трябва вече да наш.
*
« Отговор #634 -: Април 18, 2008, 21:14:50 pm »
Дани, недей се поддава на нашите малко тъжни настроения. Те са само за днес, утре ще се събудим в прекрасно настроение и с нови сили ще продължим напред.

*
« Отговор #635 -: Април 18, 2008, 21:15:38 pm »
Меги,Бисерче :bighug: :balk_21: Другия месец трябва вече да наш.

Дано, Мики, дано. Много ми се иска и ще направя всичко възможно това да се случи :-)

*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
« Отговор #636 -: Април 18, 2008, 21:19:50 pm »
 :D Хей милички,съвсем сте унили....ама недейте така!Аз няколко дни не бях на линия и сега немога да смогна да ви прочета...Аз и този месец не си взех ову тестове и....абе тези дни трябва да ми е ову,но кога точно....абе усилено ловуваме,та да видим накрая улова....Мъжлето ми утре е на изпит и....тази вечер няма да го закачам....пък ако изпуснем момента....карай...другия месец!
« Отговор #637 -: Април 18, 2008, 21:20:42 pm »
СПИСЪЧЕ ЗА РУСКАТА ЧЕРКВА 18.04.2008:
СИМОНА
ПЕТИНА
ГАЛИНА
НЕЛИ
ДАНИЕЛА
ДИАНА
АСЯ
ЕВЕЛИНА
ВЕСЕЛИНА Кр.
СОФИЯ
ПАВЛИНА
Росица Д.
РОСИЦА
Росица Ф.
Христина
РАДОСЛАВА
КРАСИМИРА
СТАНИСЛАВА
ЛЮБА
ТАНЯ
ЕЛИЦА
МАГДАЛЕНА
ВИКТОРИЯ
ТОНИ
МАРИЯ
ТЕОДОРА
ДИАНА Б.
МИМИ
СОФИЯ РУСЕВА
ХРИСТИНА
ДИАНА ИЛКОВА
КАТЯ
СВЕТЛА
ДЕСИСЛАВА
БИСЕРА
ВЕСЕЛИНА М.Й.
ПЕТЯ
Петя М.
Петранка
АКСИНИЯ
МАРИЯ
АНЖЕЛА
ИВЕЛИНА
ГАНКА
АНЕЛИЯ
Незабравка А.
Десислава Панчева
Татяна
Десислава Л.
Александра
Радка А.
Мариета
Борислава
Евгения Коновалова
Магдалена Г.
Боряна Н.
Деляна
Светослава Момчева
Ива М.
Мая Д.
Димитричка
Мария Б.
Кремена М.
Магдалена Б.
Виолета

и аз да се добавя в списъчето.
*
« Отговор #638 -: Април 18, 2008, 21:24:22 pm »
Ей, ама вие наистина сте много унили. Не исках да ви развалям настроението, но май така стана. Днес всичко е било добре докато взех да пиша аз. Недейте така, моля ви, искам да вда не вии виждам пак с усмивки на лицата, макар наистина да не ви виждам, но поне да усещам доброто настроение. Не бива да се натъжавате заради мен, просто мина още един месец в мъки и терзания, но все пак нали предстои НОВ.

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #639 -: Април 18, 2008, 21:28:50 pm »
Меги, мила, съжалявам много. :(
Така се надявах и чаках да се похвалиш...
Рдавма се обаче, че всички, милички, сте толкова позитивно настроени, не се поддавате на отчаянието нито за миг и най-важното - помагаме си, утешаваме се или се радваме една за друга и сме заедно  :grouphug:
Станали сме като едно голямо семейство - дори и без да сме дали устна клетва - "...в добро или зло...", но сме се заклели в сърцата и душите си.
Много ви обичкам всички! :bighug:
Това ми напомня....онзи ден хванах малко от един много хубав филм по холмарк. Разказваше се за жена, която незнайно как( че нали ви казвам - него гледах отначало) ослепява. На една от срещите си с професора в мед. академия, който се занимава с нейния случай той забелязва, че е с много силен дух и много добър оратор и й предлага да води лекции в академията. На една от поредните лекции тя каза много силни думи:( може би няма да е много точен цитата - по-скоро перифраза, но все пак)
Много често в нашето нещастие и болка си задаваме въпроса "Защо точно на мен?" а всъщност защо не? Ако не се случи на мен може да се случи на друг, който не е толкова силен и ще рухне от цялата тази болка и мъка. Правилният въпрос в случая е :"Как ще се справя с това?
Много силно ми въздействаха тези думи. Защото всяка от нас си е задавала този въпрос "Защо точно на мен?", защо при други жени и семейства става от раз, а нас Господ ни измъчва така? Много често и аз си задавам този въпрос и се чудя докога ще ме мъчи Господ, но не се ли замисляме, че Господ може да има по-различни планове от  нас и да ни подлага на изпитание.. Защото животът е една постоянна борба - за нас е най-важна тази наша мечта да гушнем нашето си детенце, но ще срещнем  и много други и може би понякога и по-големи трудности от тази и може би ни се дава този урок, за да се научим да бъдем силни и да се справяме с всички изпитания..
това понякога ми дава кураж, че наистина Бог ме поставя на изпитание и колкото и да не ни се вярва понякога след многобройните сълзи и отчаяние, ние сме толкова силни и смели, щом месец след месец след всеки по-силен удар ние не рухваме, а се изправяме, прегръщаме близък човек, усмихваме се и с нови сили се подготвяме за Нашия месец.
Ще дойде нашият месец, момичета - сигурна съм в това и ще бъдем най-най-добрите майки, защото сме изстрадали толкова много, но сме се научили и да бъдем по-добри и по добри, мислейки и преживявайки всяка неканена лелка на другите, забравили за своите притеснения и мъка. Ще бъдем най-добрите майки, защото сме събрали толкова много майчина обич за нашите дечица...
Обичам ви, милички!
Радвам се, че ви има и знам и ще се моля всеки ден да дойде и нашия час!
Прегръщам ви и ви желая хубава, спокойна нощ и сладки сънища! :youwoman:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза