но тук всички сме приятелки, защото ни свързва една обща цел - борбата да дадем нов живот и да усетим сърце под своето сърце!
Благодаря ти, мила!
Така е наистина - затова ми е много хубаво и ми олеква когато съм тук сред вас -, споделяме опит и си помагаме една друга. И най-важното - получаваме подкрепа и разбиране, защото всяка от нас знае как точно се чувства другата.
Както казах - не мога да се понасям - всичките м иприятелки са бременни или родиха и не мога да се зарадвам с цяло сърце на тяхната бременност или бебче, а ми се плаче....
Не искам да се срещам с никого, за да не разбера, че поредната ми приятелка е бременна...
Колежкат ами беше забременяла - спонтанно - без да го искат(впоследствие се оказа кухо яйце и направи аборт
) - аз бях готова да напусна работа, защото нямаше да издържа и да се радвам на нейната бременност ....просто не мога да се позная и понасям....ужасен човек съм станала...но въпреки всичко някакси не е честно - някои да забременяват от раз, дори и да не го искат, а ние да се мъчим така......защо Бог ни наказва така и къде е тази справедливост.......
Но тук не е така - искрено се радвам, когато разбера, че някое от момичетата е сбъднало мечтата на всички ни - защото освен да си имам детенце мечтая да се радвам и на вашето щастие, защото знам колко готови сме всички, колко майчина обич сме събрали в нас и колко добри майки ще бъдем...
Още веднъж благодаря за топлото посрещане и ви прегръщам всички!