0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Re: Април ни навестява и с много радост ни дарява 2!!!
« Отговор #80 -: Април 12, 2008, 22:48:11 pm »
Ха, добър вечер и от мен! :)
Пак сте изписали един роман...  8O
Имаме нови пъполнения, ДОБРЕ ДОШЛИ, без притеснения се присъединявайте към нас, тук сме заради това, за да си помагаме. Въпреки това да не се задържате тук!!! :wink:
Любе, браво за лелката, е то твойто голямо чакане беше... Важното е че сега с Бойко вече можете да действата щом си отиде лелището :)
Софи, честит празник на племенницата и весело изкарване! :))
Губят ми се Новилка и Симони.... Хммм  8)
Абе май имаше девойки дето днес трябваше да правят тестчета... що така никой нищо не казва..?!
Ох, аз отивам да си лягам, днес много се уморих, пазаруване, чистене, прозорци мих... готвих... УЖАС пепеляшка! ама нали Великден идва.. реших да си поизчистя малко къщата. Лека нощ, на ловуващите успешен улов, на останалите приятел кекс :lol:
*
« Отговор #81 -: Април 12, 2008, 23:16:32 pm »
ето къде съе били  :wink: и пак писали , писали ....... сега ще гледам да ви изчета че моят го няма още  :( хайде лека вечер и дано тази вечер се случат чудеса! Прегръщам ви!
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #82 -: Април 13, 2008, 07:05:11 am »
Добро утро, момичета! :blowingdust:
 :sunshine: :sunshine: :sunshine:
Аз ли съм най-ранобудната :D
Ранобудна или не - ставам, температури, закуски и на втория етаж- днес съм чирак на милото :lol:, че си строим къщичка и да му подавам тухли на високото. То и той един майстор, и аз един чирак, но ....неволята и паричките ще ни направят майстори :D
Прегръщам ви всички и ви желая страхотен, пълноценен и усмихнат слънчев ден!
Ох, и дано милите ви мъжленца ви събудят с  :cuddle: :bed:
Пък знае ли се - може да направите бебето на годината, нали май този месец се пада - да не греша :oops:
Ох, на годината или не - само бебенца да има!
Целувки и хубав ден!
 :balk_21: :balk_21: :balk_21:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #83 -: Април 13, 2008, 08:11:50 am »
ДОБРО УТРО И ОТ МЕН  :D
АЗ ТЕ БИЯ ПО РАНО СТАВАНЕ, ама компа ме прецака и сега пиша отново.
От суринта   се трудя :balk_173: върху списъчето да го поподередя малко, пък и да се включа :balk_5:
Ако съм объркала нещо, моля да го коригирате, то е защото беше мнооооого рано :balk_125:
Целувам ви всички по двете бузки за хубав и усмихнат ден :balk_21:

Притежателки на  :bfp: през тази седмица

˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙
Sasano
Anika85

ОЧАКВАЩИ:
Galichka    23-24.03
silvi4ka   8-9.04
vmj           8-9.04
shu6enceto   8-9.04
Andreqivano   10-11.04.
Meggy           13-14.04.
Vickson           13-14.04
Олимпия    13-14.04
titali           14.04
Deskata0177   15.04
Sof           15-16.04
dgina           16.04
Ivkaa80           16.04
dianka           16-17.03
nomine           17.04
mikivl           17.04
Tani77           17-18.04
biserche   19.04
biberonka   19.04
silvia_yo   19.04
svetal4y   19-20.04
Mishelle9999   19-20.04
malkoto_dqvolche   20.04
radost_I   20.04
hrisig           22-24.04

ЛОВУВАЩИ:
ivaqna    
svetal4y   
nezisgbg   
Simoni   
bibica   
rossy*   
bebebe   
bebence   
tancheto   
lubaboiko   
lqlyo   
anjela80   
eveishan   
parsi   
saraapl   
Raliuna   
siska_rs   
« Отговор #84 -: Април 13, 2008, 08:50:19 am »
Добро утро момичета! :balk_102:
Вчера не съм си пускала компа а вие сте изписали толкова много.
Пожелавам на всички много приятен неделен ден!Много усмивки и добро настроение :grouphug2:
Много положителни емоции и  :bfp1:
*
« Отговор #85 -: Април 13, 2008, 09:04:02 am »
Добро утро поспаланкиии! :D
Хайде ставайте,на вън е страхотен ден,само за разходка! :balk_68:
Меган,какво става с тестчето?Чакаме да се похвалиш с  :bfp:
Мишел,страхотно си се справила със списъчето,ама тези от него,дето трябваше да се похвалят май се спотайват :balk_56:
Пожелавам на всички приятен и весел неделен ден!Заредете се с много енергия и положителни емоции за новата седмица!Целувки! :balk_21:
*
« Отговор #86 -: Април 13, 2008, 09:07:27 am »
Здравейте и от мен.Аз съм на антибиотик от вчера имах и температура и направо вече се отчайвам :balk_137:.
Отбих се в албумчето ни но защо някой е махнал снимката ми от там :dontknow:
Лейди,миличка,снимката ти е в албума,но е малко по-надолу :balk_21:Не се тревожи,а се пази и се оправяй бързо! :bighug:
*
« Отговор #87 -: Април 13, 2008, 09:24:00 am »
Добро утро и от мен! На мен ми е яко зле...така ме боли стомахчето...Сега ще ми го върне мръсницата с лихвите , за закъснението..
момичета днес е страхотен ден за разходки.. Аз смятам после да поизляза:) Лек ден!
« Отговор #88 -: Април 13, 2008, 09:32:24 am »
Добро утро и от мен!Днес още я няма лелката ,но усещам напрежение в коремчето както ми е преди цикъл :( Все пак мисля да изляза да си купя едно тестче и ако и утре я няма да си направя :crossfingers:
Тъкмо хубавичко закъсняваше и такива надежди ме обзеха и сега се опитва да дойде гадната лелка :(
Приятен ден момичета,насладете се на хубавото време и аз мисля да направя това(стига да не ме свие коремчето,че ако дойде съм с такива болки,че направо :BangHead: )
Целувки на всички!!!!!
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #89 -: Април 13, 2008, 09:35:30 am »
Добро утро и от мен! На мен ми е яко зле...така ме боли стомахчето...Сега ще ми го върне мръсницата с лихвите , за закъснението..
момичета днес е страхотен ден за разходки.. Аз смятам после да поизляза:) Лек ден!
Добро утро, мила! :sunshine:
Аз също съм с много болезнен цикъл, но гледам да устискам и не прибгвам към аулин- вече като не мога да търпя - пийвам по едно-две спазмалгончета.
Не й се давай на тая лелка - сама казваш, че днес е много хубав ден - използвай го максимално, пий нещо обезболяващо и потърпи.
Все пак после 9 месеца няма да чуеш за нея, може затова сега да си наваксва :wink:
Желая ти го от сърце! :hug2:
Гушкам те и ти желая хубава разходка и много слънце в душата! :bighug: :sunshine:

*
« Отговор #90 -: Април 13, 2008, 09:47:34 am »
Аааа,аз съм куче,лекарства пия само ако са витамини...То не ме боли ,ами ми се разтяга корема ,така се е издул...чувствам се тежка и трудно подвижна..иначе болка няма .. Ще търпя я ,колко я чаках тая гадина...Във Вторник нямам търпение да си пусна хормоните... Дано да са наред!
*
« Отговор #91 -: Април 13, 2008, 09:51:14 am »
Добро утро, мили моми4ета. Аз не можех да се вклю4а няколко дни, но пък сега ви 4етох с голямо удоволствие, ама много сте писали бе,  :)нямате спирка.
4естито на новите бременелки, много леки и спокойни 9 месеца и да повле4ат кра4ета.  yahoo_17
Хубав, слън4ев и усмихнат ден ви желая и много +++++++++++++++++++++++++++++++++
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #92 -: Април 13, 2008, 09:56:51 am »

Добро утро прекрасни бъдещи мами!
Още един ден с много слънце,
зареден с много позитивизъм и очакване на прекрасни събития!
Насладете се на деня и го изживейте по възможно най-добрия начин!
Излезте на разходка,
по възможност с любимия,
 и си помечтайте за идващите ++++++ дни!

Тази седмица нямах възможност да съм с вас постоянно, и гледам много приятни новини съм изтървала. Това няма значение, ВАЖНОТО е тези +++++++ които така дълго чакаме да ни изненадват все по-често и по-често!

Честито на нашите нови бъдещи мами ˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙, Sasano, Anika85!  Най-слънчевите и безоблачни девет месеца
и ЯКО да влачите крачета!
п.п.Извинявам се предварително ако пропускам някого.

Ох, така като намалява групата на очакващите ++++++, за сметка на бъдещите мами, май е много, мноооооооооооооого по-добре.

Гледам, че имаме и нови попълнения. На всички новодошли едно голямо

Благодаря на всички, които са се претеснили и са си мислили за мен! Обичам ВИ !

Мегги, Бисирче, Джина как сте душички? Не съм спряла да мисля за вас и да ви изпращам цялата си положителна енергия към вас. Яко стискам палци. Кога чакаме резултатите, не че ви припирам, дори не искам да ви претеснявам, само че ме сърбят ръцете....да ви чест..я. Споко, когато дойде времето ще научим, нали? Важен е крайния резултат! Вие само бъдете по-ведри и усмихнати!

Любенцеееее, Любенце, що та любя толллллкоз много! Слабост си ми душа, да знаеш! Няма как мила, трябва да я пребориш гадината! Никакво даване, и правилно....днес- разходка! Като вървиш по улиците, слънцето да завижда на твоята усмивка! А да видим тогава, кой е по-силен- ти или гадната ти гостенка?!

« Последна редакция: Април 13, 2008, 10:16:07 am от everything_possible »
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #93 -: Април 13, 2008, 09:59:16 am »
Във Вторник нямам търпение да си пусна хормоните... Дано да са наред!
:goodluck: :goodluck: :goodluck: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

*
« Отговор #94 -: Април 13, 2008, 10:09:21 am »
Люба дано във вторник имаш много добри резултати от хормоните и това да е последната леля, която посрещаш в следващите девет месеца!  :goodluck:
« Отговор #95 -: Април 13, 2008, 10:19:14 am »
Любче :crossfingers:за вторник.
Даниии,що така се позагуби бе душичке :DЩе ти пишем отстствия :lol:
shu6enceto,Меги стискам силно палци за  :bfp:
Лек ден и много++++.
« Отговор #96 -: Април 13, 2008, 10:23:46 am »
Във Вторник нямам търпение да си пусна хормоните... Дано да са наред!

:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:
*
« Отговор #97 -: Април 13, 2008, 11:08:52 am »
Зравейти и от мен.
 :welcome_1: и на новите ни момичета и да не се задържите дълго тук.
Дани ,мила радвам си ,че си по-добре и си пак на линия.
Любче,  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: за вторник.
Меги,Бисерчи,Джина чакаме да ни зарадвате.
Мното хубав и усмихнат ден на всички  :bighug: :balk_21:
« Отговор #98 -: Април 13, 2008, 11:57:24 am »
Добро утро момичета!Много ми е скапано.Току що правих тест и е пак  :bfn:  :balk_144:Вече няма съмнение че не съм бременна.Утре ще пусна кръвен за всеки случай, и после ще си запиша час при док, да видим на какво се дължи това закъснение.Я кажете ,кръвния мога ли по всяко време на деня да го правя, или само сутрин на гладно?
Любе, честито за лелката и  :crossfingers: за вторник, всичко ще е наред, сигурна съм.
Шушенце, Vmj, хайде момичета, аз изложих групичката от 8-9.04, във вас ми е надеждата да се похвалите с  :bfp::crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Олимпия, Меги, Титали, утре като вляза вечерта искам 3  :bfp: тестчета да видя  :)
Абе, губи ми се Clevergirl, май от доста отдавна не е влизала, какво ли става с нея :dontknow:, дано да се спотайва от суеверие и да не казва добрата новина   :), аз имам 2 приятелки, които криха че са бременни до 3-тия месец.
Наскомими, и ние като вас си стоим къщичка , пожелавам ви  да я построите бързо и много скоро да я нъпълните с деца !
*
« Отговор #99 -: Април 13, 2008, 12:00:40 pm »
Добро утро момичета!Много ми е скапано.Току що правих тест и е пак  :bfn:  :balk_144:Вече няма съмнение че не съм бременна.Утре ще пусна кръвен за всеки случай, и после ще си запиша час при док, да видим на какво се дължи това закъснение.Я кажете ,кръвния мога ли по всяко време на деня да го правя, или само сутрин на гладно?
Любе, честито за лелката и  :crossfingers: за вторник, всичко ще е наред, сигурна съм.
Шушенце, Vmj, хайде момичета, аз изложих групичката от 8-9.04, във вас ми е надеждата да се похвалите с  :bfp::crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Олимпия, Меги, Титали, утре като вляза вечерта искам 3  :bfp: тестчета да видя  :)
Абе, губи ми се Clevergirl, май от доста отдавна не е влизала, какво ли става с нея :dontknow:, дано да се спотайва от суеверие и да не казва добрата новина   :), аз имам 2 приятелки, които криха че са бременни до 3-тия месец.
Наскомими, и ние като вас си стоим къщичка , пожелавам ви  да я построите бързо и много скоро да я нъпълните с деца !
Кръвния тест може да се прави по всяко време и не е необходимо да е на гладно.