0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Април ни навестява и с много радост ни дарява 2!!!
« Отговор #500 -: Април 17, 2008, 17:45:37 pm »
ОЧАКВАЩИ:   bfp

Meggy             13-14.04.
titali            14.04
dgina             16.04
dianka            16-17.03
biserche          19.04
biberonka         19.04
Mishelle9999      20.04
malkoto_dqvolche  20.04
radost_I          20.04
hrisig            22-24.04
iliyanas          21-22.04
eveishan          25.04
lqlyo             27-28.04
Dragica           28-29.04
tancheto          28-29.04
rossy*            05-06.05

ЛОВУВАЩИ:    

ivaqna  
svetal4y  
nezisgbg  
Simoni    
lubaboiko  
anjela80  
eveishan  
parsi  
saraapl  
Raliuna  
siska_rs
_Elfita_  
tina_72

Местя се в очакващи и дано имаме късмет този месец, че ако не от следващия започваме със стимулаця вчера тъка каза док.
Стискам палцин а момичетата които очакват +++
И на тези които им е дошло изпраштаите лелката и почваите да кексжате усилено.
Приятен де аз имам да уча днес но ще ви наглеждам

*
« Отговор #501 -: Април 17, 2008, 17:52:19 pm »
ееееее писах писах и  :(.
меги мила и днес стискаме палци , а утреееее оооще по-силно ! ще чакаме изненадата! :bfp:
Лейди страхотна новина!  :balk_46: :balk_46: :balk_46: :heartbeat:
Виксън дано да не ти дойде леля на гости в следващите 9 месеца! :babyflips: :goodluck:
*
« Отговор #502 -: Април 17, 2008, 17:55:16 pm »
Момичета да ви се оплача и този месец не ме подмина онази червената "гостенка" - тази сутрин ми се натресе с пълна сила - така че аз отпадам този месец, но дано всички други очакващи да зърнат +++++++++ резултати! Аз оставам за другия месец.

другият месец ще имаш повече късмет !  :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #503 -: Април 17, 2008, 18:14:26 pm »
Лейди, 4удесна новина за сър4ицето.
Виксън, дано да не ти дойде 9 месеца, стискам палци. Както и на вси4ки о4аква6ти стискам палци.
Бисер4е, много се надявам и се моля за теб, дано наистина 4асовника ти е спрял за дълго и ни зарадва6. :bighug:
Соф, много мили и завладява6ти мисли, благодаря ти 4е ги сподели с нас :bighug:
*
« Отговор #504 -: Април 17, 2008, 19:05:44 pm »
Здравейте момичета 
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: на всички които нечакат да им дойде лелката ...
Олимпия приятно искарване на РД жива здрава и догодина с бебче на ръце....
Лейди радвам се че си по-добре и тупка сърчице сигурно е прекрасно.... :)
Соф - страшни думи как да не си пожелае човек

« Отговор #505 -: Април 17, 2008, 19:06:50 pm »
Меги, пада ми БТ, имам леко розово зацапване вече.
Предполагам, че въпреки дуфастона ще дойде лелището до утре, ама сега стискам де  :lol:. Виж обаче Виксън и ти имате шанс и силно ви стискам палци.
Лейди, радвам се за тупкащото сърчице под твоето, живо и здраво да се роди детенцето!
Благодаря на всички още един път за подкрепата, така по-лесно понасям случващото се и въобще не съм отчаяна и тъжна. Даже напротив, имам планове за следващите два месеца и смятам да оставя неуспехите до тук.
Освен това предстоят два големи празника и последното, което ми идва наум е да съм тъжна на тях. На Цветница ще празнувам с всички "цветя" - имаме голямо семейно градинско парти.
За Великден който може - да изпълни ритуала за великденското яйце в Руската църква, аз ще го направя.

Целувам ви, прегръщам ви и ви пожелавам  :lol: и  много :bfp:
« Отговор #506 -: Април 17, 2008, 19:07:49 pm »
Сладуранки,привет и от мен!!!

СОФ,това,което беше написала,толкова ми хареса,че чак се просълзих.Благодаря ти за споделената мъдрост!

МЕГИ, ВИКСЪН , БИСЕРЧЕ не вярвайте в чудеса ,разчитайте на тях!Пък и нали знаете,колко силна мисловна подкрепа имате. :grouphug:

Момичета,аз да ви се оплача,трябваше да правя хормонални този месец и исках да си взема направление днес,та да ми е по евтинко.Ама мойта докторка я няма на работа,а докато се върне ще е късно,и сега ще трябва да ги отложа за другия месец.Не че е фатално ,но ми се искаше още сега да ги видя и да се успокоя ,че са ок.
Но здраве да е,както вече казах явно такива са плановете на главното ШЕФЧЕ,дето ни гледа отгоре.

Много ви заобичвам , да знаете!               :bighug:
*
« Отговор #507 -: Април 17, 2008, 19:12:06 pm »
Вилили,моята като беше тук,та все едно не платих 110лв..Тя даже спори с мен (преди да ми откаже направление),че не ги поемала касата.. Ти я тормози твоята като се върне и следващия месец всичко да е наред.
*
« Отговор #508 -: Април 17, 2008, 19:19:08 pm »
Моят пък лекар, който вече не ми е лекар точно поради тази причина, каза, че нямало нужда да се правят такива изследвания, така че няма да коментирам.

Бисерче: недей така, мила, много се надявах да стане, но се радвам на оптимизма ти и наистина: предстоят два страхотни празника, че и след тях и Гергьовден, така че да се насладим на празниците, независимо от резултати, изследвания, лелки и т.н. и да разчитаме на чудесата, както казва ВиЛиЛи :-)

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #509 -: Април 17, 2008, 19:22:03 pm »
ВиЛиЛи, и на мен моята доки ми отказва направление за хормони, защото "още било рано, нямало смисъл за сега"! Е, кога, питам аз, след като се оказа, че всичко останало си е наред, а то май хормоните са едни от най-важните! А бе, луда работа, пак кинти ще се дават!
Олимпия, и аз да ти пожелая весело изкарване, а в понеделник като се завърнеш ще разправяш весели историйки!
Вики, след дуфастона на мен ми идва до 2, максимум 3 дни. Изписан ми е 2х1 за 10 дни от 16 ден на цикъла, а не да го пия докато ми дойде, или до тест за бременност... Дано да те прескочи теб!
Мегги, продължавам душка да ти стискам палци! Ей тука съм се оплела и даже не ща да готвя, че да не ги пускам! Утре ще чакаме от тебе новини!
Бисерче, до края на годината ще надуем коремите, пък ако ще... мъжо и 20 кг. да стане от изтощение!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #510 -: Април 17, 2008, 19:28:38 pm »
Мегги, продължавам душка да ти стискам палци! Ей тука съм се оплела и даже не ща да готвя, че да не ги пускам! Утре ще чакаме от тебе новини!

Недей така, нали трябва да се яде, не може така, мъжа ти ще каже какво си си вързала пръстите, че не можеш да готвиш  :lol:
Гледах аз в Нет-а за резултат, но все пише НЕГОТОВ и ..... :BangHead:

*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #511 -: Април 17, 2008, 19:31:31 pm »
Момичета,аз така си поспах този следобед,но нещо пак ми е некомфортно!Радвам се Лейди за теб и бебо!Това е новина за празнуване!Виксън и аз съм на дуфастон всеки месец и след като го спра ми идва до 5 дни!На теб пожелавам да дойде след 9 месеца!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #512 -: Април 17, 2008, 19:34:51 pm »
....
Е, остискай до утре, бе жена! Те докато ги въведат тези резултати! Ааааааааааааа, ше ти се карам! Аз като ти гледам графиката много се кефя! Ама така хубаво ти върви БТ, че чак БЛАГОРОДНО ти завиждам! Като дойде утре "+" да ни заплюеш и другия месец искам и аз такава графика! А за яденето... хм, не се притеснявай, мъжо е кадърен - винаги може да метне месо на скарата и да спретне по салатка.... :lol:
Ах, че съм загубена! Лейди, миличка, честито ти сърчице! Прегръщам те силно, и да се пазиш, ясно!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
« Отговор #513 -: Април 17, 2008, 19:36:19 pm »
Абе аз лесно няма да се откажа да и досаждам на лекарката.Ама като я знам каква е мудна и от сега ми идва да си пийна валерианче,защото яко ще трябва да я ръчкам.Ама днес си дадох от кръвчицата и от джобчето за генетични изслудвания за тромбофилия,та така или иначе нямам голям избор.А докторката още по малко.
Е,не че няма да си платя останалото,но 20лв. да спестя пак си е нещо,нали.
*
« Отговор #514 -: Април 17, 2008, 19:45:07 pm »
....
Е, остискай до утре, бе жена! Те докато ги въведат тези резултати! Ааааааааааааа, ше ти се карам! Аз като ти гледам графиката много се кефя! Ама така хубаво ти върви БТ, че чак БЛАГОРОДНО ти завиждам! Като дойде утре "+" да ни заплюеш и другия месец искам и аз такава графика! А за яденето... хм, не се притеснявай, мъжо е кадърен - винаги може да метне месо на скарата и да спретне по салатка.... :lol:

Ама като не мога да чакам вече, като все бързам да не изтърва нещо, а де, такава съм. Дано да е добре и утре, че после какво плюене ще паднееееееееееееееееее, само да има за какво. Той твоя мъж от партията на моя, да не е Телец, такъв чревоугодник?

*
« Отговор #515 -: Април 17, 2008, 20:02:22 pm »
А така Вилили,ръчкаш с остена докато не каже кукурузянка..:)
Меги ,ма то няма да ти дойде бе мила ?! Пу,пу,ма верно много яка Бт,дано не спада пущината ,че незнам..

А пък Ева ,как ми намирисваааа,с тва спане и главоболия,ама айде нищо няма да казвам..
Соф,храно го твоя ,че като гледам как си се амбицирала..,тежко му на човека.От липса на секс няма да има очи да се оплаче.. :)

Аз да ви кажа ,моя нали е и той слаботелесен и нииищо не яде,аз съм като ресторант за бързо хранене,само аламинути яде.Яйца с пресен лук,кашкавал пане и пържени картофи.Нииищо друго и днес му слагах в устата да яде ,добре че си знае ,че съм му безценна..Казах му че това след сватбата няма да се случи пак и да мисли докато е още време... :)
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #516 -: Април 17, 2008, 20:12:06 pm »
Момичета, какво ще кажете за почти въображаема черта но пък и милото я видя  :oops: на тест за бременност. Кога да повторя  :? до 27-ми има ЦЕЛИ 10 ДНИ - Ще си изгриза ноктите  :balk_91:
*
« Отговор #517 -: Април 17, 2008, 20:15:37 pm »
Ифи,след колко време се показа чертата? Можеш ли да го снимаш и да го качиш в албумчето?!
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #518 -: Април 17, 2008, 20:18:08 pm »
Появи се след около 5-тата минута няма как да го снимам в момента но и не вярвам че изобщо нещо ще се види на снимка - на живо се фиксира при определен наклон на лентичката  :oops:
« Отговор #519 -: Април 17, 2008, 20:21:17 pm »
Бисерче, до края на годината ще надуем коремите, пък ако ще... мъжо и 20 кг. да стане от изтощение!
[/quote]
Сигурна съм Софи  :lol: Мъжете ще ги изтощим, но не е нужно да стават по 20 кг  :lol:

"Бисерче: недей така, мила, много се надявах да стане, но се радвам на оптимизма ти и наистина: предстоят два страхотни празника, че и след тях и Гергьовден, така че да се насладим на празниците, независимо от резултати, изследвания, лелки и т.н. и да разчитаме на чудесата, както казва ВиЛиЛи Smile"
   Насладата от празниците ще е пълна като видя тук мнооого  :bfp:, аз вярвам в чудеса ... Розовкото ми изчезна  :lol:, може да съм си въобразила, знам ли ...
  Любче, пак ме разсмя, не го плаши тоз Бойко, и след свадбата ще го глезиш, нали с бебче ще те дари  :lol: