0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Април ни навестява и с много радост ни дарява 2!!!
« Отговор #540 -: Април 17, 2008, 22:15:22 pm »
Danny S,
 :good_post:

:lol:
*
« Отговор #541 -: Април 17, 2008, 22:25:19 pm »
Меги,Бисерче :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Mishan, да ти ежив и здрав мъжа да те слуша много и да стане татко.
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #542 -: Април 17, 2008, 22:41:58 pm »
Мишан, честито на мъжлето, и за следващия РД да сте трима :)
ДанниС, много ми харесва твоята рецепта  :lol: ще взема да искам и аз от тия принцисииии ! :)
Бисерче, благодаря ти мила за куража! То 19-ти ей го къде е... вече почти е 18-ти... вярвам че ще те пропусне теб гадината :wink: А аз ще видя утре сутрин какво е положението с пупата.. и може и да препишкам едно тестче, ако има за какво.
Айде от мен лека нощ! Утре трябва да имаме много добри новини  :D
« Отговор #543 -: Април 17, 2008, 22:57:07 pm »
Хей, момичета ... от 2 часа чета... За малко да изпусна "принцесата с кайма"
Моя мъж захърка... чака, чака и като видя, че вие сте ми по-интерсни се отказа.
Мойта температура пада :balk_138: осезателно..., но с търкането на прозорците днес и слушането на музика си изтърках лошото настроение, сега си чакам лелката.
Слънчицето си записа час за четвъртък за спермограма, до сега доки изследваше само мен.
Изпуснах коментара за свекървите, но нямаше как да се включа (нямах нет)пък и мойта свеки ме нерви с обратното на ваще... Всеки път когато има проблем, за който сина и трябва да и помогне, първо се обажда на мен, обяснява ми проблема и ме пита дали може да го ангажира след работа, ако аз не съм планувала нещо за вечерта.
Отначало това ме кефеше, но напоследък си мисля че е една добре обмислена маниполация... Може би и аз съм по-изнервена ... но се търпи, нали не живеем заедно :D
Другия месец дано е по-късметлийски за всички-  които са или не са накакани от пиленце:)
Меги стискам палци  :crossfingers:... графиката ти е страхотна ще има ++++++
Бисерче стискам палци :crossfingers: зацапването да е от нидацията(импалнтация на оплодената яйцеклетка в лигавицата на матката)
Адашке - да ти е живо и здраво мъжлето цункай го и го гушкай, не гледай от мен, че го пренебрегнах... все пак моя няма рожден ден :balk_602:
ЛЕКА НОЩ!!!
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #544 -: Април 18, 2008, 01:36:10 am »
На мен пък нещо ми писна от всичко. Пия си самотно водка - милото спи слушам депресарска музика и се СДУХАВАМ. АКО ОЩЕ НЯКОЙ Е НА ЛИНИЯ  :drunk:
*
« Отговор #545 -: Април 18, 2008, 06:56:43 am »
На мен пък нещо ми писна от всичко. Пия си самотно водка - милото спи слушам депресарска музика и се СДУХАВАМ. АКО ОЩЕ НЯКОЙ Е НА ЛИНИЯ  :drunk:

А ти шамари искаш ли? Ква е тая водка след положителен тест и кви са тези депресий посред нощ?Слабостта на никого не е помогнала.Амахааа.
*
« Отговор #546 -: Април 18, 2008, 07:44:03 am »
Добро утроооо! Е така се събудих с тва гъзенце на снимката,не е истина..Обичам принцеси с кайма.
Ифи,защо така правиш бре момиче?!Стегни се! Всичко е наред ,няма смисъл да се тормозиш...След няколко дена повтори теста и истината ще излезе наяве..В емоционални си писала че се отказваш от форума...Щом мислиш че така по- лесно ще преодоляваш трудностите ,добре?!?!?!? На мен ще ми липсваш!

Роузи,аз малко попромених ника,да ,само с една долна черта по между ни  :oops: :)

Обещавам че и след сватбата понякога ще храня Бойко ,като малко дете,нали си го обичам много,той ми е като близнак...Неговата принцеса с кайма ,не е такава ,като на Дани С,но аз си я харесвам..Да ви кажа че на Бойко сватбения костюм излезе много евтино,защото се води юношески  :lol:Но да не ви занимавам с глупости сега :)

Пожелавам на всички много усмихнат и успешен ден!!
*
« Отговор #547 -: Април 18, 2008, 08:09:46 am »
Добро утро и от мен, гледам, че Любето най-ранобудна тази сутрин. Какви са тези юношески размери, ти май наистина не храниш мъжлето.
Айде, много положителни емоции днес ви пожелавам, който е на работа да не го ядосват разни шефове и само усмивки по лицата ви.
Бисерче, нали си знаеш, стискам ти палци за утре и да не се появява ...

*
« Отговор #548 -: Април 18, 2008, 08:11:59 am »
Току що проверявях резултата, все още е НЕГОТОВ. Довечера ще ви кажа какво е станало. Успех на всички, мили мой  :D

*
« Отговор #549 -: Април 18, 2008, 08:24:31 am »
Успех Меги!!! Днес мисълта ми ще е само с теб..
*
« Отговор #550 -: Април 18, 2008, 08:28:01 am »
Успех Меги!!! Днес мисълта ми ще е само с теб..

Мерси много, Любе, надявам се, че довечера ще зарадвам и себе си и вас  :bighug: :bighug: :bighug:

*

Vickson

• 1201
Re: Април ни навестява и с много радост ни дарn
« Отговор #551 -: Април 18, 2008, 08:31:50 am »
Добро утро, красавици!!!
Какво хубаво слънчице е грейнало навън, Е, малко щипе но пак е по-добре от облаците през изминалите дни
Аз още не съм направила тест, защото нощес като ставах да пишкам видях малко повече кръв... и реших че е безмислено. Сега я чакам гадината да ме връхлети с пълна сила, даже вече съм с едно аналчинче напред :) Но няма да позволяна гадината да ми развали настроението, което днес е много хубаво, нищо че ме боли.
Меги, днес ще съм мислено с теб цял ден и много ще стискам палци, нямам търпение да кажеш когато разбереш резултата :)
Бисе, и ти мила, как си днес?  :crossfingers: оная черевената да те е отписала вече! :)
Айде милички, слънчев и усмихнат ден!!!  :lol:
*
« Отговор #552 -: Април 18, 2008, 08:32:34 am »

Писах ти и в другата тема. Поплачи си, излей си болката на нас, ние сме готови да те изслушаме. И ние сме били в дупка, но пак сме излиза ли от нея. Усмихни се и гледай само напред.

*

Vickson

• 1201
« Отговор #553 -: Април 18, 2008, 08:37:02 am »
Ей че съм заспа! ИФИ - душа, защо така се отчайваш? И защо искаш да се откажеш от нас? Найли знаеш че тук сме за това да си помагаме гадните моменти да минават по-бързо и по-лесно? Помисли пак, но мисля че повече разбиране и подкрепа от тук, едва ли ще получиш на друго място! Една голяяяяма  :bighug: кажи си какво те мъчи и ще се почувстваш по-добре!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #554 -: Април 18, 2008, 08:50:37 am »
Такаааа, Добро утро и от мен! Ифи,какви са тея настроения, бе човек! Я се стегни! Ааааа, на всички от време на време ни е писвало и сме искали да зарежем всичко, ама в крайна сметка става ясно, че по-лесно изживяваме трудните моменти тук, отколкото сами, тънещи в самосъжаление! Ако искаш зарежи за един месец всички видове измервания, тествания и нервно очакване на овулация... това е само мой съвет, не те карам да го спазваш, но определено ще ще се почувстваш като човек!
Меги, Бисерче, днеска всичките ми видове палци са стиснати за вас!
Току-що шефа ме сюрпризира, че ще работим събота и неделя за сметка на онези 29 и 30... Иде ми да се разкъсам от яд! Уфффф, а си мислех, че ще се наспя!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #555 -: Април 18, 2008, 09:07:37 am »
Добро утрооооооооооооо!
Желая ви много положителни емоции  :grouphug2:

*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #556 -: Април 18, 2008, 09:09:35 am »
Ами мили моичета... ще се подготвям за сватбата и ще се постарая да си върна присъщият ми оптимизъм. Не ви зарязвам в никакъв случай. Пожелавам ви от сърце НАЙ-ГОЛЯМОТО ЩАСТИЕ И ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ПОДКРЕПАТА! С вас съм и ви ОБИЧАМ. Имам една последна молба към вас - Моля включете ме и мен в списъка за Руската църква - Ива М. БЛАГОДАРЯ ВИ! :bighug:
« Отговор #557 -: Април 18, 2008, 09:14:06 am »
Добро утро и от меееееен. Днес незнам защо, но съм в невероятно настроение. Усмихвам се, пея си, не обръщам внимание на клиентите... и съм СУПЕР. Изпращам много позитивно настроение на всички вас мацки.
МЕГИИИИ, днес ще стискам палци, показалци, кутрета,безименни пръсти, косата ще си сплета- късмет и сме с теб. Време е да ни зарадваш. Много целувки и щастие от мен. :P :P
*
« Отговор #558 -: Април 18, 2008, 09:26:26 am »
Е те така ми харесвате :) :) :)Много позитивизъм...Добротата ще спаси света :)

Ифи,стягай се за сватбата и ни дръж в течение.. Нали на сватбата ще сте трима пред олтара,трябва да си щастлива и спокойна.Целувам те!
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #559 -: Април 18, 2008, 09:35:09 am »
Отивам да върша една много важна работа - всъщност две  :lol: казвам го през сълзи защото много ми помогнахте! Едната е свързана с евентуална нова работа а другата  :oops: разбира се със сватбата! Ще ви разкажа довечера! МНооооооого ви благодаря! ЦЕЛУВАМ ВИ СЪКРОВИЩА! :grouphug2: