0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Април ни навестява и с много радост ни дарява 2!!!
« Отговор #600 -: Април 18, 2008, 16:22:01 pm »
Здравейте, милички!
Спешно се нуждая от съвет, защото от 2 часа само рева и ще се побъркам вече! Та въпроса ми е: до колко рентгеновата снимка вреди при евентуална бременност? Преди около 2 часа ми правиха такава на зъбите, и аз от притеснения за тях забравих, че ми закъснява, и че е противопоказен рентген при бременност. А докторката ме попита чак след като снимката беше направена... И сега? Ако съм бременна? Много ли е опасно?
Извинявам се, ако въпроса ми не е за тази тема, но не знам къде да го задам.  :(
Don't worry, be hippy
*
« Отговор #601 -: Април 18, 2008, 16:32:05 pm »
Весе ,не се стряскай толкова много...Вредно е ,но чак пък да е фатално...Хич не ми се вярва...Спри да ревеш и се успокой..Дано да има бебо,пък то ще е здраво ,аз съм сигурна..

Новилке,ти си опасна да знайш...Аз такива работи вече не прайм,щото се хаби матреала,па ми требеееее...:)
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #602 -: Април 18, 2008, 16:36:13 pm »
Оххххххххххх,заспивам. Няма почти никаква работа. Минаха корпоративните клиенти и....край. До 16:30 ще се опитвам да не заспивам. Иначе настроението ми е :drunk: :band: :band: :band: :band: Абе лудо ми е днес. Ходя до тоалетната в съседното заведение и там влизам с "диско-стъпка" :bellydance: :party: Тази вечер съм решила да му трясна една ракийца със салатка и.....ще си лягам да спя. То още не мога да кексвам. Иначе мъжа ми снощи милия......"мило,една малкааааа свир...а да ми направиш?" Застанал ми гол до спалнята и ми се моли и целува. Е, нали съм добра душа та.... айде от мен да мине. Заспа веднага като кекснат след това.
Но утре няма прошка. Ще трябва да ми връща. :jump12:
Хубав ден момиченца. Целувки. :youwoman:

Браво мила още се смея, страхотна сиии  :youwoman: :bighug: :balk_48: :balk_47: :balk_46:

*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #603 -: Април 18, 2008, 16:49:01 pm »
как да не се смее човек с вас:-) Тресни Новилке по ракийца па да става квото ще:-)) И аз така смятам да направя- ще съм ти съчашница:-))))))))
Приятна вече р мацки и от мен , раб.време е към своя край.
  :lol:
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #604 -: Април 18, 2008, 16:51:21 pm »
Оххххххххххх,заспивам. Няма почти никаква работа. Минаха корпоративните клиенти и....край. До 16:30 ще се опитвам да не заспивам. Иначе настроението ми е :drunk: :band: :band: :band: :band: Абе лудо ми е днес. Ходя до тоалетната в съседното заведение и там влизам с "диско-стъпка" :bellydance: :party: Тази вечер съм решила да му трясна една ракийца със салатка и.....ще си лягам да спя. То още не мога да кексвам. Иначе мъжа ми снощи милия......"мило,една малкааааа свир...а да ми направиш?" Застанал ми гол до спалнята и ми се моли и целува. Е, нали съм добра душа та.... айде от мен да мине. Заспа веднага като кекснат след това.
Но утре няма прошка. Ще трябва да ми връща. :jump12:
Хубав ден момиченца. Целувки. :youwoman:
Мацко, така съм се смяла... хихихихи  :balk_47: с глас! Той и моя се опитва тия дни да ми праи некви такива намеци, ма аз се прая че не го разбирам  8) Нали ме мъчи гадната от няколко дена ще идва-няма да идва и на мен ми беше много криво та въобще не ми беше до неговите мераци... :)
А и дет вика любето - мат'ряла го пазим, то тва си е чисто разхищение  :jump12:
*
« Отговор #605 -: Април 18, 2008, 16:53:52 pm »
Леле Новилке ти ще ме скапеш.Луда глава отвсякъде :D :D :D Много се бъзика тоя нет бе-скъса ми нервите :x

*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #606 -: Април 18, 2008, 16:54:33 pm »
Здравейте и от мен!Новилке да пийнеш и за нас по 1!Добре си го замислила!Аз бях на пазар и си купих една секси ношница!Тя е почти само дантела и то ва не може да е ношница,но много ми хареса,а съм сигурна,че на милото ще му хареса още повече!
*
« Отговор #607 -: Април 18, 2008, 17:01:32 pm »
Здравейте и от мен!Новилке да пийнеш и за нас по 1!Добре си го замислила!Аз бях на пазар и си купих една секси ношница!Тя е почти само дантела и то ва не може да е ношница,но много ми хареса,а съм сигурна,че на милото ще му хареса още повече!
Със сигурност ще му хареса-така де нали трябва да ги стимулираме че иначе ще им втръсне на спермозавърчетата :)

*
« Отговор #608 -: Април 18, 2008, 17:09:43 pm »
Ех, момичета страхотно петъчно настроенийце лъха от темичката ни  - сега само очаквам Меги да се появи и да ни зарадва с ++++++ резултат и това ще е кулминацийката на деня. Дано има още много много +++++ рузлтати от очакващите! Стискам палци!
Весе, не се притеснявай за снимката - при всички случаи би трябвало да са ти сложили оловна яка, така че дано има бебо - няма за какво да се притесняваш.
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #609 -: Април 18, 2008, 17:13:34 pm »
Здравейте , момичета !
Аз да се похваля  :) имам си фоликул 12-13мм. , 10 ден от МЦ  :D
Онзи ден , като не се видя нищо , малко се бях поотчаяла  :?
В понеделник пак съм на док и тръгвам на лов   :00001754:

Чета си аз приключенията на NOWILKA   , кискам се пред компа , а моя зяпа , чете и сега и той иска  :jump12:
Иска , ама няма , материала си ми трябва  :lol:

Целувки !  :balk_104:
*
« Отговор #610 -: Април 18, 2008, 17:26:35 pm »
Красико поздравления за фоликулчето.Ха дано от него се пръкне едно сладко бебче :crossfingers:

*
« Отговор #611 -: Април 18, 2008, 17:29:47 pm »
СПИСЪЧЕ ЗА РУСКАТА ЧЕРКВА 18.04.2008:
СИМОНА
ПЕТИНА
ГАЛИНА
НЕЛИ
ДАНИЕЛА
ДИАНА
АСЯ
ЕВЕЛИНА
ВЕСЕЛИНА Кр.
СОФИЯ
ПАВЛИНА
Росица Д.
РОСИЦА
Росица Ф.
Христина
РАДОСЛАВА
КРАСИМИРА
СТАНИСЛАВА
ЛЮБА
ТАНЯ
ЕЛИЦА
МАГДАЛЕНА
ВИКТОРИЯ
ТОНИ
МАРИЯ
ТЕОДОРА
ДИАНА Б.
МИМИ
СОФИЯ РУСЕВА
ХРИСТИНА
ДИАНА ИЛКОВА
КАТЯ
СВЕТЛА
ДЕСИСЛАВА
БИСЕРА
ВЕСЕЛИНА М.Й.
ПЕТЯ
Петя М.
Петранка
АКСИНИЯ
МАРИЯ
АНЖЕЛА
ИВЕЛИНА
ГАНКА
АНЕЛИЯ
Незабравка А.
Десислава Панчева
Татяна
Десислава Л.
Александра
Радка А.
Мариета
Борислава
Евгения Коновалова
Магдалена Г.
Боряна Н.
Деляна
Светослава Момчева
Ива М.
Мая Д.
Димитричка
Мария Б.
Кремена М.
Simoni,благодаря за жеста  :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #612 -: Април 18, 2008, 17:46:08 pm »
Ех Новилка ,ама ме разсмя :lol:Тази вечер е твий ред нали така :D
Бисе :bighug:всеки край има начало.
Мегиии,стискаме палци мила и те очакваме с нетърпение :crossfingers:
Симонка ,благодаря ти мила ,че отново ще се помолиш за всяка от нас .
Весе,спокойно ,ако има да става нещо ще стане .Пожелавам ти от сърце две чертички.
« Отговор #613 -: Април 18, 2008, 17:59:26 pm »
Здравейте, милички!
Спешно се нуждая от съвет, защото от 2 часа само рева и ще се побъркам вече! Та въпроса ми е: до колко рентгеновата снимка вреди при евентуална бременност? Преди около 2 часа ми правиха такава на зъбите, и аз от притеснения за тях забравих, че ми закъснява, и че е противопоказен рентген при бременност. А докторката ме попита чак след като снимката беше направена... И сега? Ако съм бременна? Много ли е опасно?
Извинявам се, ако въпроса ми не е за тази тема, но не знам къде да го задам.  :(

Първо се успокой! И недей да ревеш няма да върнеш времето. Тъпата ти зъболекарка е длъжна да те пита преди снимката!
Отговора на въпроса ти: да, облъчването е опасно! Колкото и краткотрайно и не цялостно да е. Стискам ти палци първо да е станало:) и второ ако е станало всичко да е наред!

Мили момичета, по този повод искам да ви кажа следното: Ако можете да избегнете рентгенови снимки правете го. Когато се налага да правите такава казвайте, че очаквате да сте бременна, лекарите ще преценят дали да я направят.
Казвам всичко това, защото знам за какво говоря: Работата ми сама по себе си не е свързана с лъчение, но за да влезна в зона където има лъчение подписвам декларация, че ако по случайност съм бременна и нещо се случи, отговорността си е моя!
Разбира се не е същото като една рентгенова снимка, но все пак не збаравяйте да го кажете!

Веси мила, както казах, не се шашкай, спри да мислиш за това! Просто запомни за друг път, когато лекарят забрави, кажи го ти!
Стискам палци всичко да е ОК с теб:)
*
Re: Април ни навестява и с много радост ни дарn
« Отговор #614 -: Април 18, 2008, 18:02:02 pm »
Ей, голяма съм овца да знаете. Реших да да дам на милото бележката с име и парола да ми провери на работа резултатите, но сайта нещо не се отварял. Видях го следобяд, но забравих да си взема бележката и сега чакам да се прибере, че нямам търпения да си видя резултата, дори и да е -.

Бисерче: със сигурност ли имаш гостенка или ...Все още се надявам, така да знаеш.

Много ви благодаря за стиснатите палци и коси и др. подобни, но още малко. Чакам го да се прибере до около час :-)
« Последна редакция: Април 18, 2008, 18:26:19 pm от Meggy »

« Отговор #615 -: Април 18, 2008, 18:07:39 pm »
Меги :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #616 -: Април 18, 2008, 18:11:12 pm »
Меги,скъпа ние сме с теб!Много стиснати палци и много молитви от нас! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #617 -: Април 18, 2008, 18:36:50 pm »
меги всички стискаме палци за теб :crossfingers:  :bfp:
07.10.2009
*
« Отговор #618 -: Април 18, 2008, 18:42:06 pm »
Ехххх, как сте се ми се наредили със стиснати палци и ако не стане нищо направо ще ме е яд заради вас. Такава подкрепа тези два дни, а и преди това ми оказахте, че просто нямам думи, толкова се вълнувам сега като пиша  :D

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #619 -: Април 18, 2008, 18:55:37 pm »
Meggy   :bighug: :goodluck: