0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Великден наближава и с много +++++ ни дарява !
« Отговор #160 -: Април 21, 2008, 18:40:55 pm »
Така сега да ви кажа за тези тестове, както вече споменах и двата са от кутийките на clear ovu test ОБАЧЕ!!!! на едната фолийна опаковка има лого красиво и оригинално на CORTEZ DIAGNOSTICS  а на този втория е принтерно плеснато някякво си easy test ameritek.inc. - това наистина са два различни теста! Да знаете! Явно трябва добре да проверяваме като си купуваме тестове какво реално ни дават - защото това според мен не е нормално.
P.S. Момичета сега погледнах и кутиите на пръв поглед - еднакви но на втори.... Довечера ще помоля милото да ги снима и да ги качи МНОГО ДЪРЖА ТОВА ДА СЕ ВИДИ И АКО Е НУЖНО ДА СЕ ПОДАДЕ СИГНАЛ КЪДЕТО ТРЯБВА!

Идентичтата ситуация беше и при мен! Точно с двата вида тестове от Клиър Ову - CORTEZ DIAGNOSTICS и другите. Вярно, че имаши 1 ден разлика, но този другият беше някакъв измислен и нищо не отчете, а CORTEZ DIAGNOSTICS си даде плюс като стой та гледай! 12 часа (при това на първи ден от закъснение) едва ли са от такова решаващо значение ... Аман от ментета!
*
« Отговор #161 -: Април 21, 2008, 18:44:07 pm »
snuki не губи надежда аз даже знам вече че е момче  :P тестовете са бъгнати  :P :P :P

:balk_103: :balk_602:
*

Mariada

• *
  • 16
  • В очакване...
« Отговор #162 -: Април 21, 2008, 18:45:58 pm »
Iffi, :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:  за + тест при теб! Аз миналия месец купих един Shure Chek,дефектен,не ми показа изобщо лента!
 Момичета,дано Великден ви  зарадва с  :bfp:,аз оставам за другия месец! :balk_138:

*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #163 -: Април 21, 2008, 18:50:48 pm »
Така сега да ви кажа за тези тестове, както вече споменах и двата са от кутийките на clear ovu test ОБАЧЕ!!!! на едната фолийна опаковка има лого красиво и оригинално на CORTEZ DIAGNOSTICS  а на този втория е принтерно плеснато някякво си easy test ameritek.inc. - това наистина са два различни теста! Да знаете! Явно трябва добре да проверяваме като си купуваме тестове какво реално ни дават - защото това според мен не е нормално.
P.S. Момичета сега погледнах и кутиите на пръв поглед - еднакви но на втори.... Довечера ще помоля милото да ги снима и да ги качи МНОГО ДЪРЖА ТОВА ДА СЕ ВИДИ И АКО Е НУЖНО ДА СЕ ПОДАДЕ СИГНАЛ КЪДЕТО ТРЯБВА!

Идентичтата ситуация беше и при мен! Точно с двата вида тестове от Клиър Ову - CORTEZ DIAGNOSTICS и другите. Вярно, че имаши 1 ден разлика, но този другият беше някакъв измислен и нищо не отчете, а CORTEZ DIAGNOSTICS си даде плюс като стой та гледай! 12 часа (при това на първи ден от закъснение) едва ли са от такова решаващо значение ... Аман от ментета!

Сега изпратих запитване до фирмата вносител, да видим какво ще кажат ако изобщо ми отговорят! И на мен първият ми беше кортез - ТИ МИ ВЪРНА НАДЕЖДАТА  :bighug:
*
« Отговор #164 -: Април 21, 2008, 18:54:54 pm »
Ифи  :bighug: :balk_87: :bfp:

*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #165 -: Април 21, 2008, 18:56:33 pm »
Iffi, :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:  за + тест при теб! Аз миналия месец купих един Shure Chek,дефектен,не ми показа изобщо лента!
 Момичета,дано Великден ви  зарадва с  :bfp:,аз оставам за другия месец! :balk_138:

Хайде мила!!! Другият месец е твоят  :balk_21: :blowingdust: :blowingdust2: :blowingdust:
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #166 -: Април 21, 2008, 19:35:54 pm »
Ифи, въобще не се стряскай, ментета в днешно време има на абсолютно всичко! Ужас, вземи си друг тест но добре огледай опаковката. Ще продължа да ти стискам силно палци за положителен резултат!!!  :balk_104:
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #167 -: Април 21, 2008, 19:41:48 pm »
Vickson Не мисля да взимам нов тест до неделя. Просто съм адски възмутена! Благодаря ти! :hug2:
*
« Отговор #168 -: Април 21, 2008, 21:04:01 pm »
Еееее,к'во се удремахте брееее ?! Момичета утре е операцията на Бойко и така се е спекъл...Хем е оптимистично настроен,хем го е страх...От одеве чете всякакви статии за варикоцеле и се е опулил на компа..:)Аз си взех отпуск за утре ,че да съм му опора,ще стоя и ще си го чакам в болницата.. Лека вечер и да знаете ,че ви обичам...

*
« Отговор #169 -: Април 21, 2008, 21:06:51 pm »
Здравейте момичета,
Любче, стискам палци за утре.Ние сме също с вас!
Ифи, и на теб стискам палци за +++
И на всички, които го чакат този ++++
лека вечер и от мен.
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #170 -: Април 21, 2008, 21:08:30 pm »
Любче , ние сме плътно с вас   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #171 -: Април 21, 2008, 21:09:53 pm »
Люб4е, много 6те ви стискам палци, вси4ко 6те е наред, 6том сте заедно :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #172 -: Април 21, 2008, 22:01:40 pm »
Любче :bighug:стискам много силно палци на Бойко,какво ли му е на милият :hug2:Всичко ще е наред .Ние сме с вас :crossfingers: yahoo_17
*
« Отговор #173 -: Април 21, 2008, 22:07:00 pm »
Благодаря момичета! Вие сте ми едни

Лека нощ !!
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #174 -: Април 21, 2008, 22:42:08 pm »
любе,утре всичко ще мине като по вода,защото всички ще сме мислено с вас и ще стискаме палци :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

:goodluck: :bighug:  :blowingdust2:
07.10.2009
« Отговор #175 -: Април 22, 2008, 00:09:48 am »
Любабойко стискам силно палци и се моля за вас :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Снуки и Ифи :bfp: :crossfingers:
*
« Отговор #176 -: Април 22, 2008, 00:32:18 am »
Любче включвам се съвсем за малко,за да ви пожелая много успех и безпроблемна операция утре!Всичко да мине бързо и безболезнено!И най-вече съвсем скоро резултатите да са на лице!!!! :goodluck: :goodluck: :goodluck: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*
« Отговор #177 -: Април 22, 2008, 00:33:47 am »
Ама много съм смотана!!! :oops:
Честита ни нова тема!!!Дано скоро се изпълни с много +++ резултати!!!
*

hrisig

• *
  • 31
  • чакаме те бебо
« Отговор #178 -: Април 22, 2008, 07:08:38 am »
Добро утро момичета.
Малееееее,не съм влизала 2 дни и  си имаме нова тема.
Честита да ни е тогава и да си я напълним само с ++++ тестчета.
Аз заминавам на работа че колко много ни се е струпала тази седмица да знаете,ужас.....
Лек ден мацета,и всички които чакате лелището ,пу-пу- да не идва.....  :x
[/url]
[metric]http://metric.rodim.ru/p7_p6_24_4_2008_3_4p.gif[/metric]
*
« Отговор #179 -: Април 22, 2008, 07:15:41 am »
Еееее,к'во се удремахте брееее ?! Момичета утре е операцията на Бойко и така се е спекъл...Хем е оптимистично настроен,хем го е страх...От одеве чете всякакви статии за варикоцеле и се е опулил на компа..:)Аз си взех отпуск за утре ,че да съм му опора,ще стоя и ще си го чакам в болницата.. Лека вечер и да знаете ,че ви обичам...

Любче,стискам силно палци да мине успешно операцията и после всичко да е наред :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:Правилно си решила,в този момент той се нуждае именно от твоята подкрепа,бъди до него!Прегръщам ти и нали знаеш че можеш да разчиташ за всичко :balk_21: