Я, няма никой тука! Аз чак сега се добрах до компютъра, щото на милото му беше скучно и се ровеше за някакви си негови работи. По отношение на прегледа, може да се каже, че мина задоволително. Имам фоликул 18,5 мм и по нареждане на доки трябва да кексим на 27 и 29 по веднъж, а не да "поставяме рекорди", както каза доки. Според него О ще ми е на 28.04. На 29.04 съм отново при него да потвърди пукнатия фоликул и да каже схемата на дуфастона. До тук бяха добрите новини. Едното е, че имам киста от миналия цикъл, която той очаква да се пукне сама... Другото е, че в матката ми видя някакво бяло петно, за което може да има обяснение ако съм правила аборт, но аз не съм... Сега ще следи нещото следващите 1-2 месеца и ако до тогава не настъпи бременност с някакъв уред ще ми гледа матката, за да види дали това нещо е в стената на матката, или е навътре. Ако е навътре, може да е пречка за забременяване и ще се наложи оперативно отстраняване. Каза, че не било страшно, бил го правил и преди. Ама при мен от къде е дошло, при условие, че аборт не съм правила, това не се знае. А ми обясни, че не може да стане от само себе си, а само следствие на манипулация... И третото, последно, че имам някакъв вид гъби и ще трябва да се лекуваме с мъжо, ама това ще е чак като ми свърши М.
Е, това е рапорта за от днешния преглед. Сори, че стана толкова дълъг пост.