0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Великден наближава и с много +++++ ни дарява !
« Отговор #540 -: Април 25, 2008, 23:06:30 pm »
Здравейте и от мен.
И аз днес в църквата много си мислих и се молих за всички вас.Молих се ,колкото за себе си ,толкова и за вас.И очите ми се напълниха със сълзи без причина и без да го искам.Ей така от безсилие и от надежда ,и не знам от какво още....
Но съм 100% сигурна ,че Бог е чул и моята и вашите молитви.Чул ни е и е разбрав нашата болка.И ще ни благослови с дечица,просто ще стане ,когато той реши,а не когато ние искаме.И така,да не философствам прекалено много,че вече е късничко за това.

Та какво ново при вас?????
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #541 -: Април 25, 2008, 23:10:33 pm »
Здравейте и от мен.
И аз днес в църквата много си мислих и се молих за всички вас.Молих се ,колкото за себе си ,толкова и за вас.И очите ми се напълниха със сълзи без причина и без да го искам.Ей така от безсилие и от надежда ,и не знам от какво още....
Но съм 100% сигурна ,че Бог е чул и моята и вашите молитви.Чул ни е и е разбрав нашата болка.И ще ни благослови с дечица,просто ще стане ,когато той реши,а не когато ние искаме.И така,да не философствам прекалено много,че вече е късничко за това.

Та какво ново при вас????? ами прсто ти благодаря
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #542 -: Април 25, 2008, 23:48:55 pm »
Я, няма никой тука! Аз чак сега се добрах до компютъра, щото на милото му беше скучно и се ровеше за някакви си негови работи. По отношение на прегледа, може да се каже, че мина задоволително. Имам фоликул 18,5 мм и по нареждане на доки трябва да кексим на 27 и 29 по веднъж, а не да "поставяме рекорди", както каза доки. Според него О ще ми е на 28.04. На 29.04 съм отново при него да потвърди пукнатия фоликул и да каже схемата на дуфастона. До тук бяха добрите новини. Едното е, че имам киста от миналия цикъл, която той очаква да се пукне сама... Другото е, че в матката ми видя някакво бяло петно, за което може да има обяснение ако съм правила аборт, но аз не съм... Сега ще следи нещото следващите 1-2 месеца и ако до тогава не настъпи бременност с някакъв уред ще ми гледа матката, за да види дали това нещо е в стената на матката, или е навътре. Ако е навътре, може да е пречка за забременяване и ще се наложи оперативно отстраняване. Каза, че не било страшно, бил го правил и преди. Ама при мен от къде е дошло, при условие, че аборт не съм правила, това не се знае. А ми обясни, че не може да стане от само себе си, а само следствие на манипулация... И третото, последно, че имам някакъв вид гъби и ще трябва да се лекуваме с мъжо, ама това ще е чак като ми свърши М.
Е, това е рапорта за от днешния преглед. Сори, че стана толкова дълъг пост.

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #543 -: Април 26, 2008, 00:15:01 am »
Милички, аз пак ще лягам, че утре ще ставаме в 4.00 :(, че дълъг път ни чака.
Много, много ви обичам и ми липсвате отсега

Прегръщам ви силно  и се надявам като се върна списъкът с бременелките да е пълен и да ме зарадвате с много положителни резултати!
Толкова много сте ми скъпи, приятели!

Прегръщам ви силно и ви желая лека и спокойна нощ и сладки, сладки сънища!

Честити и весели празници от мен!

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #544 -: Април 26, 2008, 00:22:51 am »
Мацки, аз също ще отнасям вече плувката, че днес голямо обикаляне падна!
Лека ви нощ, приятни сънища и да гушкате любимите си същества!

*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #545 -: Април 26, 2008, 01:42:29 am »
naskomimi, изобщо не съм се обидила.Лекаря при който работя  е от готините, или аз така мисля.Да ти кажа честно не помня кога последно идвах и аз. Май последно все сам си ходи.А ти с почини  през отпуската.При мама е най- добре.Искам и аз при мама, и за това си ходя на гости през ден :lol:

Лека на всички и весели празници на тези, които заминават утре!

Айде , че мъж ми ще си търси друга жена  :lol:
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #546 -: Април 26, 2008, 08:17:26 am »
Добро утро , поспаливки !

Хубав и весел ден на всички   
:flower:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #547 -: Април 26, 2008, 09:59:11 am »
ДОБРО УТРО, ПОСПАЛАНИ!
Аз вече сложих яйцата да се варят и ще започвам голямото боядисване!
Ентусиаст съм и съм решила днес да си поиграя добре! Предвидила съм листенца от цветята на терасата, един скъсан фигурален чорапогащник и ще се пробвам с рисуването с восък! Дано да станат хубави! За довечера сме планирали излизане с приятели, а милото ще яде витаминозна храна, за да е качествен материала за утре! Спорен и усмихнат ден ви желая, ако и навън да се опитва да завали!
« Последна редакция: Април 26, 2008, 10:03:10 am от sof »

« Отговор #548 -: Април 26, 2008, 10:07:54 am »
Добро утро и от мен!То вече не е утро ама аз сега станах,че много ми се спеше :oops:
Пожелавам ви весели празници и много   :bed:а след това и много  :bfp:
Момичета аз нали започнах с меренето на БТ,но нещо ми се струва странно всеки ден с 0,2 ми варира надолу и нагоре.Не е ли много рязко това покачване и спадане.Бихте ли погледнали,моля  :youwoman:

:grouphug: :balk_104:
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #549 -: Април 26, 2008, 10:08:19 am »
Добро утро и от мен!!!

Какви ти поспаланки, отдавна съм на линия, ама спрягам глагола "мотам се".
И аз ще боядисвам яйца, ама отивам при майка ми, щото тук не ми е здравословна атмосферата :lol: .
Ще купя козунаци, вчера пробвахме от тези хасковските, кръглите, сладък беше.И курабийки също готови, че всяка година се мажа до ушите, точа,  после ръцете адски  ме болят.
Нали затова е празника да се чувстваме о'к, не да ни е гадно.
Ние пък тази вечер нямаме планове, много тъпо, ама сега като изляза ще проведа някой разговор и ще оправя работите :lol:.
Много усмивки днес ви желая!!!
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #550 -: Април 26, 2008, 10:15:23 am »

Момичета аз нали започнах с меренето на БТ,но нещо ми се струва странно всеки ден с 0,2 ми варира надолу и нагоре.Не е ли много рязко това покачване и спадане.Бихте ли погледнали,моля  :youwoman: :grouphug: :balk_104:

Мериш ли по всички правила : сутрин по едно и също време, 3 часа непрекъснат сън най-малко, без да ставаш.С дигитален 3-4 мин. след сигнала, с живачен термометър 10 мин.
На мен не ми е много ясно.Погледни в тази тема :

http://www.zachatie.org/forum/index.php?board=28.0

denis  ще ти помогне с разчитането.
« Отговор #551 -: Април 26, 2008, 10:25:28 am »
Мериш ли по всички правила : сутрин по едно и също време, 3 часа непрекъснат сън най-малко, без да ставаш.С дигитален 3-4 мин. след сигнала, с живачен термометър 10 мин.
На мен не ми е много ясно.Погледни в тази тема :

Сутрин в 7.00 всяка сутрин с дигитален термометър ама като чуя сигнала го изваждам(мислех ,че така трябва)
Благодаря за пояснението Елфита
Сега ще си пусна пост в другата тема
*
« Отговор #552 -: Април 26, 2008, 10:54:55 am »
здравейте мили момичета.Само да ви пожелая весели празници защото компютъра се е бъгнал  и мога предимно да чета. :x :balk_35:

*
« Отговор #553 -: Април 26, 2008, 11:13:32 am »
Ехооо, здравейте.Изтървах май повечето вече-хукнали при мама а?А така -там най-сладко.
    Ами айде да се похваля- милото вчера си купи кола.СУЗУКИ  ВИТАРА- е не гранд, ама откога ни е в ума.Мноооооооооооооооого ме кефи, много е яка.Подчертавам че СИ купи, щот миналата година точно по това време Аз си купих хонда ама не джипка.И се му го натяквам катоо се закачаме че си паля колата и изчезвам и той ми казва да предупредя кога , за да ми подава саксиите през терасата...хихихихи
Та така-духна с витарата още сутринта нанякъде и още не съм я карала и не съм и се нарадвала.
Любче, радвам се че си намерила документа, че много наакана ситуация се оформяше в пртивен случай.
Дами, ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ на всички!Аз ще намина в понеделник-отиваме при свеките ама там е купон така че не се оплаквам.
Целувки и прегръдки за всички.
Соф, мног ти стискам палци да знаеш.
Както и на всички които чакамеее
*
« Отговор #554 -: Април 26, 2008, 11:25:57 am »
Ехооо, здравейте.Изтървах май повечето вече-хукнали при мама а?А така -там най-сладко.
    Ами айде да се похваля- милото вчера си купи кола.СУЗУКИ  ВИТАРА- е не гранд, ама откога ни е в ума.Мноооооооооооооооого ме кефи, много е яка.Подчертавам че СИ купи, щот миналата година точно по това време Аз си купих хонда ама не джипка.И се му го натяквам катоо се закачаме че си паля колата и изчезвам и той ми казва да предупредя кога , за да ми подава саксиите през терасата...хихихихи
Та така-духна с витарата още сутринта нанякъде и още не съм я карала и не съм и се нарадвала.
Любче, радвам се че си намерила документа, че много наакана ситуация се оформяше в пртивен случай.
Дами, ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ на всички!Аз ще намина в понеделник-отиваме при свеките ама там е купон така че не се оплаквам.
Целувки и прегръдки за всички.
Соф, мног ти стискам палци да знаеш.
Както и на всички които чакамеее
Честито с здраве да я карате и скоро да возите  :bori_004: :bori_007:
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #555 -: Април 26, 2008, 12:01:05 pm »
Здравейте и от мен!Аз успях най-после да вляза!Сега отивам да боядисвам яйцата и после пак ще ви посетя!
« Отговор #556 -: Април 26, 2008, 12:24:56 pm »
И от мен едно предпразнично "Здрасти!".
Чакам свеки да свари яйчицата и аз да ги боядисам,че ако е тя ще са едни скучни-бабешки,пък аз да им сложа и малко любов.А иначе току що с мъжлето си делнахме едно козуначе!Маааааалееееееее,мноооооооо вкусен ,цъ цъ.Неам думи.
И те така.Аз довечера съм саминка ,щото мъж ми пак е на работа,та ще се навъртам тук някъде.Аре за сега чао и до после.
Оооооо,Светълчу,честитооооооооооо!!!!!!!Да почерпиш чакаме!!!!!!
Целувки,прегръдки и пожелания за весело изкарване и на деня,и на вечерта.
*
« Отговор #557 -: Април 26, 2008, 12:34:21 pm »
 :kaos7: :kaos7: :kaos7: :wine: :wine: :wine: beer:: beer:: beer:: - това за големите
 :bori_013: :bori_013: :bori_009: :bori_009:-това за малките

Утре ще я  :photo: красавицата да ви я покажа в понеделник или вторник като се върнем от село.И тогава по-голяма почерпка.Сега толкоз
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #558 -: Април 26, 2008, 13:07:38 pm »
Е, можеше да станат и по-красиви, но и така си ги харесвам! Ето ги моите великденски яйца!
« Последна редакция: Април 26, 2008, 13:25:33 pm от sof »

« Отговор #559 -: Април 26, 2008, 13:19:31 pm »
Здравейте момичета  :D! От доста време не съм влизала тук, но няма нищо интересно около мен. Беше ме обхванала една апатия пак...Но само няколко страници ми бяха необходими да прочета и ми вдигнахте настроението.Благодаря ви, обичкам ви!Звучите ми бодро и весело и това е страхотно.Ние тия дни ловуваме, мисля че утре ще ми е овуто, но тоя месец съм си дала почивка от тестове, термометри и графици и списъци.Искам да се отдадем с милото на спокойствие и любов пък кавото стане.
Аз си боядисах яйцата вече, нито едно не ми се спука при варенето :) Ето ги :

Весели празници ви пожелавам , да наборите всички яйцица, а на тези които ловуват - най-бързият плувец да хване най-узрелия борец!