0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Великден наближава и с много +++++ ни дарява !
« Отговор #560 -: Април 26, 2008, 13:36:36 pm »
Соф ,успешен лов мила.И стискам силно палци това да е твоят месец :crossfingers:
Много хубави яйца имате  :balk_47:
Силве,какви са тези апатии,я виж колко е празнично тук .Наслаждавай се на празника и никакви лоши мисли :D
svetal4y,честита нова колица,да си я карате безаварийно и да возите скоро  :bori_007: :bori_002:
Весели празници момичета.И дано завалят много  :bfp:
*
« Отговор #561 -: Април 26, 2008, 15:10:50 pm »
Къде сте скрили всички?Мисля че Олимпия я мернах да се спотаява :DХайде мацки - боядисахте ли яйцата?Аз да, а  сега ще трябва и да готвя нещо за мъжлето че днес се скапа от работа милия и трябва да си го зарадвам малко и да го поглезя :)Довечера ще ходим на църква нали? :balk_45:

*
« Отговор #562 -: Април 26, 2008, 15:59:42 pm »
Довечера ще ходим на църква нали? :balk_45:
Тук във Варна времето е мрачно и може би довечера ще вали, но аз смятам да слезем до катедралата - дано само мъжо да се навие, че снощи беше нощна и сега спи.
*
« Отговор #563 -: Април 26, 2008, 16:14:58 pm »
Здравейте и от мен момичета...досега четох...а преди това чистене :dishes: :hangdry:
боядисахме и яйчицата с милото :balk_40: :balk_35:
Аз чакам(не чакам) лелката да ме навести на 28.04 но много силно се надявам Великден да ми донесе(и на всички вас) най- прекрасният подарък :bfp: preggo ylinfant

ние ще ходим довечера на църква но може би за малко,само ще запалим по една свещичка и няма да стоим,че тоз моя не от тези които могат да стоят много,то и аз де :oops:....
Не спирайте да се усмихвате!!!
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
« Отговор #564 -: Април 26, 2008, 16:18:48 pm »

Ще купя козунаци, вчера пробвахме от тези хасковските, кръглите, сладък беше.И курабийки също готови, че всяка година се мажа до ушите, точа,  после ръцете адски  ме болят.
Нали затова е празника да се чувстваме о'к, не да ни е гадно.

Точно така, аз затова вече съм се отказала от толкова приготовления, след които се чувстваш скапан!!!
затова вчера си приготвихме месо в маринатка :) и още от сега тръгваме из горите на палатки да си го опечем утре на огън и да се позабавляваме на топло и зелено :))) ( Тук е доста топличко вече!)

Къде сте скрили всички?Мисля че Олимпия я мернах да се спотаява :DХайде мацки - боядисахте ли яйцата?

Появявам се аз, ама нета малко кофти и не мога да пиша на моменти. Сега изчезвам да се стягам а празнуване :))) А моите яйца още от четвъртък си ме радват :)))
Желая ви весел празник, много положителни мисли, нека всички в полунощ си пожелаем Господ да изпълни най-голямото ни желание :)))
До скоро и не забравяйте че това е празник, и му се посветете, за да ви е леко и приятно на душата :)))
*
« Отговор #565 -: Април 26, 2008, 16:56:06 pm »
Здравейте момичета!Честит празник!
 :balk_44:Пожелавам на всички весело прекарване на почивните дни!И където и да се намирате да си изкарате супер готино!
Много красиви яйчица сте направили-браво момичета!И аз ги боядисах преди малко и съм готова за купон/у свеки :wink:/
Приятна вечер желая на всички!
 :balk_40: :balk_45: :balk_35:
« Последна редакция: Април 26, 2008, 17:12:40 pm от dgina »
« Отговор #566 -: Април 26, 2008, 17:10:11 pm »
На някой да му се занимава да ме научи,как да слагам в поста си снимки и картинки?!?!?!?!?!
Моляяяяяяяяяяя!!!!!!!!
Уф,така де ,много ми се иска и аз да ви покажа мойте яйца ,ама пусто като не мога и се изнервям чак.
« Отговор #567 -: Април 26, 2008, 17:49:45 pm »
Между другото много отдавна се каня да ви кажа за тази песен.Вие може и да я знаете ,всъщност.Но ако мога да бъда песен,сега щях да съм точно тази песен

http://vbox7.com/play:3538d2fd

Съжалявам,ако съм разстроила някого!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #568 -: Април 26, 2008, 18:15:53 pm »
Добре де, уж одеве писах, а поста чим го няма... Луда работа! А ми е още доста рано да ме хваща старческото оглупяване 8O
Искам на всички да ви пожелая весело посрещане на празника! Нека да отворим сърцата си и да повярваме в мечтата си, че скоро ще гушкаме нашите наследници!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #569 -: Април 26, 2008, 20:04:24 pm »
Здравейте момичета!
Включвам се само да ви пожелая весело посрещане на празника!Нека сърцата ви се изпълнят с вяра,любов и надежда!
Днес като ходихме да се причестяваме се помолих за всички нас-да гушнем нашите малки,сладки рожби!
Обичкам ви много!!!
« Последна редакция: Април 26, 2008, 20:27:39 pm от bebebe »
*
« Отговор #570 -: Април 26, 2008, 21:22:19 pm »
Здравейте мили дами!
Аз днес прекарах деня си на изложба на ку4ета и ми бе6е готино. Малко ми бе6е хладни4ко, забравих за по-дебела връхна дреха, но пък после се стоплих в ресторанта и така се натумбих, така сладко ядох 4е сега 6те си спя като дете.
Незнам кога 6те имам време да се вклю4а затова искам да ви пожелая: отворете сърцата си, радвайте се на любимите хора и варвайте в 4удеса. Нека на Великден се сбъдне ва6ата ме4та!
Хубав празник и бъдетет здрави  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #571 -: Април 27, 2008, 00:59:53 am »
Х Р И С Т О С   В О С К Р Е С Е !!!!!!

Честит празник,приятелки!

Молитвите ни ще бъдат чути ,защото идват от сърцата ни!

Прегръщам ви силно и много ви обичам!
« Отговор #572 -: Април 27, 2008, 02:41:10 am »
ВО ИСТИНА ВОСКРЕСЕ!

:balk_44: :balk_35: :balk_40:

ЧЕСТИТО ВОСКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!
*
« Отговор #573 -: Април 27, 2008, 08:27:42 am »
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
Честит празник момичета!
Да сте ми живи и здрави!Дано молитвите ни се сбъднат много скоро!Обичам ви!
 :balk_40: :balk_44: :balk_45:Хайде да пробваме,здрави ли са яйчицата :wink:
« Отговор #574 -: Април 27, 2008, 09:06:16 am »
Честито Възкресение Христово,мили момичета!
Бъдете здрави,усмихнати и обичани!
Да си изкарате много весело празника и догодина всички да сте с плюс един или пък двама  :wink: нови членове в семейството!  :bighug:
*
« Отговор #575 -: Април 27, 2008, 10:24:04 am »
Честито Възкресение Христово! На всички вас мили момичета желая сбъдване на най-съкровените ви желания, много любов и благополучие!
« Отговор #576 -: Април 27, 2008, 10:53:08 am »
Честито Възкресение Христово!
Нека се сбъднат мечтите на всички ни ,и в Зачатие се родят много бебета.
Ходих на църква и запалих свещичка за всички нас.
Весело изкараване на празника!
« Отговор #577 -: Април 27, 2008, 11:01:18 am »
Христос Воскресе!  :balk_35: 
Весел празник на всички, и дано това най-после е нашата година! preggo

*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #578 -: Април 27, 2008, 11:26:14 am »

ЧЕСТИТ  ПРАЗНИК  МОМИЧЕТА!!!

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И УСМИХНАТИ , И ЩЕ СЕ СБЪДНАТ ВСИЧКИТЕ НИ МЕЧТИ!!!
« Последна редакция: Април 27, 2008, 13:26:02 pm от _Elfita_ »
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #579 -: Април 27, 2008, 11:54:58 am »
Честито Възкресение Христово милички :) да сте живи и здрави и дано мечтите ни станат реалност :) Целувам ВИ и приятно изкарване на празника :)