Аз с месенето съм скарана, но яйца ще боядисваме. Традиция, няма как! А мисля и на Юлия, че ще и бъде интересно.
venus_milena, благодаря за инфото! Точно това търсех. Обаче съм бясна. Обадих се в една от яслите и госпожата ми обясни, че вече не приемали молби, защото имали 130 молби, а само 40 свободни места. Така било ставало като всички от къде ли не идвали в София. Обясних и, че съм трето поколение софиянка и затворих. Ама откъде на къде ще ми държи такъв тон! Ни ме знае,ни ме познава. И то държавен служител! Нямам думи просто!
ani4ka, на вас още ви е рано за ясли. Но иначе възможностите са две: да кандидатствате чрез системата в ОДЗ, но това трябва да направите догодина, тъй като кандидатстванията се отнасят само за годината на приема и 2) да подадете още отсега молба в ясла (която е отделно детско заведение, не ОДЗ или ЦДГ) и живот и здраве да си чакате реда. Но като навърши детенце 3 год. пак ще трябва да кандидатствате за градина.
Perde, при нас обикновено нежеланието за ядене преминава за кратко. В тази ситуация ми хрумва само да му правиш кремчета с пюре от сливи.