Mini, дано се размине по най-бързия начин проблема на Ник, всички мармоти ви желаем само здраве!
via, крутончета предполагам, че може, ама семките може да задавят човече на възрастта на Валери, а пуканките имат люспи, които и мен могат да ме задавят. Нашият педиатър е против ядките до 3г възраст, точно заради риска от задавяне. Аз слагам само много фино смлени орехи в овесените ядки с настъргани ябълки. За гризкане Дани яде солети навън и понякога малко сухарче у дома, често сам си иска маслинка или краставица. В големите магазини има маслини без костилки, някои са и доста безсолни, доста деца ги харесват. Мойто човече много обича и плодовете, та се възползвам и от това. Дори в парка често носим бананче вместо солети.
Mary_Pz, пробвай друга количка в магазина, или пък кенгуру или слинг. Аз направо се родих със слинга. Често излизам само с него или пък ако Димана поспи в количката, аз я вземам в слинга да си разглежда света, щом се събуди. Тук има общо инфо
http://www.zilana.com/index.html. Иначе може и да си ушие човек, има много теми, ако пуснеш търсачката в бг мамата. Повечето мами, които знам, предпочитат семплия с халки, защото е много лесен за нагласяне. Аз съм пробвала и с халки, и шал, но не си заменям шала за нищо - малко е сложно да се научи връзването, но е безкрайно удобно след това.
Приятни емоции на всички с боядисването на яйцата, моите адмирации на самостоятелно приготвящите козунаци (аз, уви, не съм от тях, как' Сийке), лек път и много веселие на пътуващите и здраве на всички. Аз малко се унесох всичко да си кажа, ама горе-долу веднъж седмично се добирам до сайта, та съм малко като луд с картечница, като ми се случи