Здравейте и от нас с Миша!
Относно водата - аз първоначално бях решила да следвам американската школа и да я караме без вода. Но като че ли, Миша имаше нужда от допълнително течност, защото между храненията постоянно показваше, че иска още. В крайна сметка чиста вода не и давам, а вместо нея - чай от копър на Хипп. Този чай уж бил против колики, е, да, ама при нас не помага нито чая, нито капките Саб Симплекс. Но пък детето си го пие с голямо удоволствие.
А за пътуванията - първото пътуване на Миша беше до Варна /200км/, когато беше точно на 30 дни, а предния ден я изписаха от Неонатологията. Тогава ходихме при офталмолог. На 29.04. пак ни предстои посещение при варненската докторка.
Пътуването и се отрази добре. Спа през цялото време в скута ми, като се налагаше да я будя за храненията. А и в колата беше пусната музика, ние с мъжа ми си говорехме, но нищо не я смути. Спи като пън!
Въобще не усети, кога я извадих от леглото и, сложих я в кошницата, обух си обувките с Миша в ръцете ми, заключих, седнахме в колата и потеглихме. А тя не усети нищо от това.