Да споделя и аз каква глубост допуснах онзи ден. В понеделник вечерта беше едно слънчево и топло време и ние семейно на разходка в парка. Рядко ни се случва да сме тримата заедно, та беше много хубаво и решаваме да пробваме да изпием по 1 бира. И аз съм човек и съчетанието между любимите ми хора, слънцето и бирата ми се стори страхотно. А пък и откакто се е родила Мия, аз едно кафе на спокойствие не мога да изпия, пия винаги в движение. Отиваме на площадката, където обикновено слагат маси от кафето, срещу детския магазин. Момичетата от квартала ще се сетят за какво говоря. Този път нямаше никакви маси там и Мия можеше да си кара на воля кукленската количка. Да де, ама тя решава, че ще кара голямата количка и то не на площадката, а ще слиза по стълчиките преди нея и ще ги изкачва пак. Не знам каква е тази нейна мания да минава по най-неравните места, и то при положение, че още ходи много патраво. Редуваме се ние с баща й да вървим след нея и да й помагаме да кчва количката по стълбичките и да слиза обратно след това. Аз решавам, че ще успея да я накарам да се махне от стълбите, минавам пред нея и й предлагам да поиграем на гоненица, за да се мръдне оттам. Детето остава на ръба на стъпалото и полита назад естествено. Слава Богу количката не падна върху нея, а и тя не се удари изобщо, но беше голяма глубосто от моя страна.