0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Re: Molq vi komentiraite grafikata mi
« Отговор #200 -: Януари 13, 2009, 15:40:37 pm »
А и не го мисли от къде са зе взели хиляди варианти има.След прием на антибиотици най-често завъждаш някакви гадини защото той обива както лошите така и полезните бактерий в организма и ти се нарушава естествената среда затова знам че успоредно с антибиотик се изписват и витамини за да не става така ама не помня какви точно.Айде успех :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #201 -: Януари 13, 2009, 16:11:05 pm »
 :) Да Дени и аз знам че при приема на антибиотик се взимат витамини В комплекс и аз ги взимах, поне кандида не сам имала никога. Една беля по-малко :D
 Знаете ли мисля си сега след като лекарката ми вземе секрет за микробиология и ми назначи антибиотици  си мисля да ги взема през време на менструацията. Аз винаги така съм правила за да не губя време. Ще я питам и това дали мога да ги вземам тогава.
Вили ще ви държа в течение - вие ми давате толкова сила :bighug:
« Отговор #202 -: Януари 14, 2009, 11:12:37 am »
:) Да Дени и аз знам че при приема на антибиотик се взимат витамини В комплекс и аз ги взимах, поне кандида не сам имала никога. Една беля по-малко :D
 Знаете ли мисля си сега след като лекарката ми вземе секрет за микробиология и ми назначи антибиотици  си мисля да ги взема през време на менструацията. Аз винаги така съм правила за да не губя време. Ще я питам и това дали мога да ги вземам тогава.
Вили ще ви държа в течение - вие ми давате толкова сила :bighug:
какво е кандида? :oops: :oops: :oops:
*
« Отговор #203 -: Януари 14, 2009, 12:09:02 pm »
Хей Вили здравей  :D Кандида е гъбична инфекция (гъбички)

Как е температурата днес. Моята е 36,8 . Този път бъзро се повиши явно защото имах само един ден положителен ову тест. Ох нямам търпение сайта с графиките бързо да се възстанови и да си нанесем всички стойностите и да коментираме на воля, защото сега е много трудно.Дано днес следобед да го пуснат :)
Р.Р ей сега видях температурата ти - 37;2 супер е !!!!! :D
« Последна редакция: Януари 14, 2009, 12:13:14 pm от Melody01 »
« Отговор #204 -: Януари 14, 2009, 12:14:30 pm »
Дано,дано!И аз бях с такава гъбична инфекция и се лекува лесно ;)Аз си слагах някакви свещички мисля около 6 дни и всичко беше 6.А това за антибиотиците е много вярно-винаги трябва да се пият витамини иначе гъбичките се появяват пак!  :oops:

*
« Отговор #205 -: Януари 14, 2009, 12:17:27 pm »
Ох Плами аз ако бях с гъбички до сега да съм ги излекувала. Моята инфекция е чревни бактерии  а те се лекуват адски трудно. Много са устойчиви, може и резистентни да са станали от антибиотиците които пих. Ще видим трябва да ги преборим някак си.
« Отговор #206 -: Януари 14, 2009, 12:28:04 pm »
Задължително пий витамини тогава!Антибиотиците помагат за едно,но вредят на друго,нали знаеш ;) Стискам палци в най-скоро време всичко да е наред!

« Отговор #207 -: Януари 14, 2009, 16:37:20 pm »
Хей Вили здравей  :D Кандида е гъбична инфекция (гъбички)

Как е температурата днес. Моята е 36,8 . Този път бъзро се повиши явно защото имах само един ден положителен ову тест. Ох нямам търпение сайта с графиките бързо да се възстанови и да си нанесем всички стойностите и да коментираме на воля, защото сега е много трудно.Дано днес следобед да го пуснат :)
Р.Р ей сега видях температурата ти - 37;2 супер е !!!!! :D
Аха,сега ми стана ясно...аз пък съм нямала гъбички или поне така си мисля...освен ако имам,а пък аз да не знам... :lol:какви са симптомите?
*
« Отговор #208 -: Януари 14, 2009, 16:47:36 pm »
 :D Аз също слава Богу не съм имала гъбична инфекция. Симптомите са зачервяване, парене, сърбеж.
« Отговор #209 -: Януари 14, 2009, 19:07:31 pm »
Много зависи какви са симптомите  :oops: Аз като ги имах нямах никакви оплаквания,единствено бяло течение и това беше  :( Но няма да се плашим сега :) Нали си обещахме положителни мисли  :cheerleader: :bighug: :dance2:

« Отговор #210 -: Януари 15, 2009, 21:07:16 pm »
иииииии,и ти не си нанесла данните още.....къде сте,бе момичета!!! :lol:
*
« Отговор #211 -: Януари 15, 2009, 22:07:19 pm »
Вили ако знаеш колко бавно се зарежда всичко от календара - Ужас. Направо нямам търпение. Една страница зарежда 10-15 мин. И ми е много трудно :( :?
« Отговор #212 -: Януари 15, 2009, 22:17:12 pm »
Мелодийче,нали знаеш какво следва сега :)
 :bighug: :bighug: :bighug:

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #213 -: Януари 15, 2009, 22:29:06 pm »
И аз ги отварям адски бавно 8O
Пламчо от къде ги иравяш тез картинки бе :lol:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #214 -: Януари 15, 2009, 22:43:39 pm »
 :lol: Кажи си чесно ;) Не се ли усмихна :)

*
« Отговор #215 -: Януари 15, 2009, 22:54:59 pm »
 :D :bighug: :cheerleader: Ей Пламче оправи ми настроението  :lol: 8) Опасна си ти :lol:
« Отговор #216 -: Януари 15, 2009, 23:09:50 pm »
Както казва моят мъж :"Огън и жупел!"  :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #217 -: Януари 16, 2009, 11:05:13 am »
Вили ако знаеш колко бавно се зарежда всичко от календара - Ужас. Направо нямам търпение. Една страница зарежда 10-15 мин. И ми е много трудно :( :?
Аз правя рефреш от време на време и така я зареждам по-бързо... :D
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #218 -: Януари 16, 2009, 12:12:57 pm »
Песничке,нещо те няма днес?? :(
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
*
« Отговор #219 -: Януари 16, 2009, 12:39:31 pm »
 :D :lol: :wink: Малее Фибчо много е сладък тоя сладур бе- искааааам гооооо :lol: :bori_002:
Аз преди малко се излюпих от леглото - събудих се в 8:30 ама после пак съм заспала сладко сладко :sleeping:. И докато пак се зареди страницата на календара стана обед :lol: