0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
Re: Molq vi komentiraite grafikata mi
« Отговор #20 -: Септември 12, 2008, 14:02:07 pm »
Както казва денис графиката ти е много хубава, този тест да не те притеснява че може просто още да е рано и хормона да не е така наситен за да отчете теста дано да е това. Докъто лелката я няма имаш огромен шанс. УСпех

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #21 -: Септември 13, 2008, 08:10:13 am »
За нищо  :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #22 -: Октомври 03, 2008, 14:10:01 pm »
Здравейте отново,
ще хвърлите ли едно око на моята графика?
май този цикъл е ановулаторен, защото никога не съм имала късна овилация, имам предвид по-късна овулация от 19 ден на цикъла!!!!! :( :?
Правих и тестове които на 2 пъти показаха 2 черти, но покачване на температурата нямаше. Мерила сам с 2 термометъра и двата показват еднакви стойности!!!Температурата я меря анално в 8:15 всяка сутрин преди ставане.
Между другото меря Базална температура от месец Март мин. година и не ми се беше случвало такова нещо :(. Но нали е нормално един път в годината да имаш ановулаторен цикъл?
Цикълът ми е с продължителност от 30 до 35 дена с лyтeaлна фаза 14-16 дена.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #23 -: Октомври 03, 2008, 14:22:33 pm »
Според мен графиката до тук е добре / не показва проблем/. Може О. да е по-късно - на 19/20 може да е имало О.
Ако Бт се повиши в следващите дни / до 5 ден след О. трябва да се повиши/ - всичко е наред.
Рано е още да се притесняваш

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #24 -: Октомври 03, 2008, 17:08:02 pm »
Благодаря ти много Денис за бързия отговор, ще чакам да се повиши, дано!!!!  :) :)
Днес за последно ще сложим сърчице защото във вторник ще правим спермограма. Така се притеснявам дано да е добра!!!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #25 -: Октомври 03, 2008, 17:25:57 pm »
Дано, ще чакам да споделиш новините.
Вярвам и ти пожелавам всичко да е наред и ... отличен резултат  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #26 -: Октомври 09, 2008, 14:22:20 pm »
 :(Отидохме с много надежда на този първи преглед, но той и така не се състоя - казаха ни че има по-близка клиника по стрилитет и че е по-добре за мен да си запишем час там, тъй като ще ми се налага сигурно доста често да ходя.
И за да спестим пари , време и нерви решихме да запазим час в тази клиника която е по-близо до нас. Утре ще се обадим за час! Дано да е скоро, не ми се чака пак три месеца.
*
« Отговор #27 -: Октомври 13, 2008, 16:42:57 pm »
Записахме час за 3 -ти Ноември в клиника по стерилитет . Тази клиника е по близо до нас- дано този път прегледа да се осъществи, че вече не ми остана търпение!
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #28 -: Октомври 16, 2008, 10:01:13 am »
До тук графиката ти мила е много добре, БТ дано да не падне стискам палци :bfp: :goodluck:то не остана време скиро ще се разбере, дано това зацапване да е от имплантация а не от гадината.

*
« Отговор #29 -: Октомври 16, 2008, 20:49:13 pm »
Да миличка и аз на това се надявам, никога не съм имала чак толкова висока температура в последните един два дена от месечния цикъл.
 Обаче странното е че нямам чуствителни гърди, само лек дискомфорт ниско долу в коремната област и подут корем. Но ще видим то ще си покаже тези дни.
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #30 -: Октомври 16, 2008, 20:52:45 pm »
имаш много хубава графика мелоди :) спокойно мисля че сте успели да сътворите едно малко чудо :) желая го искрено :)
« Отговор #31 -: Октомври 17, 2008, 05:56:53 am »
 Как е БТ днес? Стискам ти палци това да е вашият месец!
*
« Отговор #32 -: Октомври 17, 2008, 10:46:00 am »
ООх ако знаете и аз само как се надявам чудото този път да е станало. От няколко дена насам с такъв страх поглеждам термометъра сутрин и все очаквам да е към 37.7; 37.8 което при мен си е сигурен знак за настъпваща менструация!
Имам лека тежест ниско долу в корема и силни болки в крастта - никакви други признаци. А да и леко болезнени гърди - по точно зърна. Нищо друго.
По принцип днес или утре ми е деня за менструация. дано този път да ме подмине. :crossfingers:

Благодаря ви за вниманието мили момичета! И на вас стискам палци скоро всички да имаме повод да се похвалим!!! :bori_007: :bori_003: :bori_002: :bighug: :bighug: :bighug:

*

bobi 2

• 384
  • "член на групата 3 от 6" хихи
« Отговор #33 -: Октомври 17, 2008, 11:52:52 am »
Направи си тест мисля, че ще се зарадваш на две хубави чертички :D
*
« Отговор #34 -: Октомври 18, 2008, 09:25:56 am »
Боби послушахте - днес рано сутринта направих тест . Резултата е едва виждаща се втора тестова линия на теста. След няколко дена ще направя още един. Толкова съм щастлива милички мои. чак не ми се вярва че се е случило на мен. :cheerleader:
Само дано това зацапване да спре! в4epa имах 2 малки петънца -  светло кафеви на ежедневната превръзка.
Другата седмица ще се обадя за час за гинеколког.
Стискайте ми палци всичко да е наред  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
 :bighug: :bighug: :bighug:
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #35 -: Октомври 18, 2008, 09:58:02 am »
Тихичко те поздравявам мила и не утре но в други ден теста ще е още по наситен, честито.Целувам те

*
« Отговор #36 -: Октомври 18, 2008, 10:23:33 am »
Тихичко честито и от мен! Виж се с док за това зацапване.
Пази се и скоро ще видиш сърчеце под твоето сърце.

Това, което не ме убива, ме прави по - силна.
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #37 -: Октомври 18, 2008, 11:18:48 am »
уха- хубава новина !!!
Честито от мен !!! 

*

alimania

• 212
  • Златно детенце си имам
« Отговор #38 -: Октомври 18, 2008, 11:48:25 am »
Каква прекрасна тема! :D Напоследък съм пристрастена към гледането на графики /най-обичам бремелински :D/ и сравняването им с моята нередовна и от към вид и от към честота на мерене графика!
Та започвам аз да чета темата по отначалото, гледам графиката, че е ОК и се чудя....ами съвсем добре си изглежда!? А после като видях и двете чертички... 8O
Еееех, прекрасно начало на днешния ден!!!! :goodluck:
Тихичко честито и от мен! Виж се с док за това зацапване.
Пази се и скоро ще видиш сърчеце под твоето сърце.
Присъединявам се напълно!!!!
БЛАГОДАРЯ ВИ, ПРИЯТЕЛИ ОТ "ЗАЧАТИЕ"
*

bobi 2

• 384
  • "член на групата 3 от 6" хихи
« Отговор #39 -: Октомври 18, 2008, 12:22:45 pm »
УУ страхотна новина :D Звънни на лекаря си и му кажи за зацапването да ти даде евентуално нещо. Сега си почивай :P