0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Загубихме си бебето
« -: Април 24, 2008, 23:02:57 pm »
 Искам да споделя болката ни която  е неописуема, сърчицето на бебето ни е спряло в 8 г.с, но го разбрахме в  началото на 12г.с, което беше в понеделник и вторинк сутринта ни го взеха, вече го няма :balk_145: :balk_145: то си отиде останаха блоката и сълзите  и една голяма празнота в мене. В9 г.с  бях на преглед и лекаря беше казал че всичко е ок и ме пусна да си направя изследнатията и да отида пак след един месец, което щеше да е след една седмица, но имах леки болки от време на време и реших да отида в частен кабинет и да видим  нашето бебче на 4 измерен, и тогава лекаря установи че бебето  няма сърдечна дейност. И след един час получих кървене след което отидохме  в болницата пак при същия лекар  при който си отивах на прегледи и пак ми твърдеше че всичко е  ок и няма проблеми но трябва да ме приемат в болницата. Кървенето спря,  цяла нощ не съм мигнала, сутринта кървенето беше по- обилно и друг лекар потвърди  че бебчето не е живо още от 8г.с, а  другия все повтаряше че няма проблем до последния момент.

*
Re: Загубихме си бебето
« Отговор #1 -: Април 24, 2008, 23:04:12 pm »
Съжалявам, миличка!  :bighug:
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #2 -: Април 24, 2008, 23:56:34 pm »
Мели, много съжалявам, :(  бъди силна.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #3 -: Април 25, 2008, 00:01:13 am »
Мели  :bighug:много съжалявам мила.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #4 -: Април 25, 2008, 00:11:31 am »
винаги, като прочета такова заглавие, и настръхвам от ужас. все си мисля, че е станало нещастие с дете.

понеже 2 пъти съм минавала по пътеката, по която сега крачиш ти - приеми един съвет от мен. мъката минава по-лесно, ако самата ти не хиперболизираш драмата.
не се говори "загубихме си бебето" за спонтанен аборт в 8-ма седмица, това не е бебе, а ембрион. и не са "ви го взели" ембриона, моля ти се... сама се вкарваш в трагичен сценарий с тия ужасни изрази, които не подхождат на случката.

това, което ти се е случило, се случва доста често. поплачи си, избърши си носа и погледни към бъдещето. не си слагай траурна лента на ревера, само ще ти е от полза.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #5 -: Април 25, 2008, 00:21:13 am »
Съжалявам искрено и ти съчувствам. Моля те, не падай духом! Не зная какво би те успокоило след тази загуба, но бъди силна и си наложи да продължиш напред, да не се отказваш! Пиши ни как се чувстваш след няколко дни, гледай да намериш занимание, което да не ти позволи да влезеш в депресия и в никакъв случай не оставай сама! С теб сме!
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #6 -: Април 25, 2008, 01:22:55 am »
винаги, като прочета такова заглавие, и настръхвам от ужас. все си мисля, че е станало нещастие с дете.

понеже 2 пъти съм минавала по пътеката, по която сега крачиш ти - приеми един съвет от мен. мъката минава по-лесно, ако самата ти не хиперболизираш драмата.
не се говори "загубихме си бебето" за спонтанен аборт в 8-ма седмица, това не е бебе, а ембрион. и не са "ви го взели" ембриона, моля ти се... сама се вкарваш в трагичен сценарий с тия ужасни изрази, които не подхождат на случката.

това, което ти се е случило, се случва доста често. поплачи си, избърши си носа и погледни към бъдещето. не си слагай траурна лента на ревера, само ще ти е от полза.

Сигурно си права, преживяла си го.Но все пак не винаги слушаме разума.Ако повече се замисляме може да си спестим много разочарования, но...душата и сърцето са друго,страдат без да мислят.
 meli_81, не бива да се отчайваш.Тук винаги ще намериш рамо, на което да си поплачеш.Горе главата и смело напред!
« Отговор #7 -: Април 25, 2008, 08:33:39 am »
Мели, съжалявам много за това, което си преживяла!
Знам какво е, това ми се е случвало 2 пъти и точно в 8-9 г.с. . ...

Горе главата, кураж и съм сигурна, че скоро ще гушкате своето бебче.
*
« Отговор #8 -: Април 25, 2008, 10:54:35 am »
Съжалявам Мели.Знам какво преживяваш.Сега  ще ти пиша, че трябва да вдигнеш глава и да продължиш напред, и това ще стане рано или късно.Просто трябва да мине време.Ти пак ще бъдеш бременна.Изчакайте резултатите, за да разберете причината.Може да ти прозвучи малко неподходящо в този момент, но от една страна, ако нещо не е било наред с ембриончето, е по-добре, че е станало сега, когата е по-малко.Не знам друго какво да ти кажа, освен да си поплачеш, за да ти олекне.     
« Отговор #9 -: Април 25, 2008, 11:11:57 am »

Права си, и аз знам че  е ембрион, но от първия ден когато разбрахме че съм бременна за нас си беше нашето бебе. "мъката минава по-лесно, ако самата ти не хиперболизираш драмата" - де да минаваше лесно и да беше в мои ръце, мъката я има и ще я има до последно. Не съм загубила вяра, че пак ще съм бременна, но и не мога да кажа че нищо не е станало. Какъвто и да е било  ужасния израз, който не подхожда на случката, за нас е загуба.    :balk_145:

*
« Отговор #10 -: Април 25, 2008, 11:23:54 am »
Мели съжалявам , че е трябвало да преживеш всичко това!
 :bighug:
*
« Отговор #11 -: Април 25, 2008, 22:35:39 pm »
Много съжалявам.  :balk_146: 

*
« Отговор #12 -: Април 25, 2008, 22:55:38 pm »
Мели,много съжалявам за това,което ти се е случило и те разбирам,защото три пъти минах през този ад.Jam е права,че не бива да се задълбочаваш в мъката си,това само ти вреди!Нареви се,изплачи си мъката,наприказвай се пред някой близък и продължи напред!Няма смисъл да гледаш назад,мисли за бъдещето и за това,че пак ще забременееш!Знам,че в такъв момент си мислиш,че всички ти говорят глупости и не те разбират,но това ще отмине само ,ако си помогнеш сама!Успех!

*
« Отговор #13 -: Април 25, 2008, 23:14:55 pm »
Мели, много съжалявам! Знам колко боли, но повярвай, че скоро нещата ще се оправят и ще гушнете вашето бебе.
 :bighug:
« Отговор #14 -: Април 26, 2008, 10:47:33 am »
Миличка :balk_145: Бъди силна!
Съвсем скоро мечтата ти ще се сбъдне отново!
Винаги ще имаш и моята подкрепа :cuddle:
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #15 -: Април 26, 2008, 13:57:49 pm »

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #16 -: Април 26, 2008, 15:42:26 pm »
 :( Съжалявам.Горе главата,мисли за следващият път.Късмет ти желая!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #17 -: Април 26, 2008, 18:06:36 pm »
Мели, много съжалявам  :(

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #18 -: Април 26, 2008, 21:26:10 pm »
Мели  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #19 -: Април 27, 2008, 12:47:18 pm »
Мила Мели, много съжалявам, че е трябвало да преживееш това.  :balk_144: :bighug: :bighug: :bighug:
За съжаление знам за какво говориш и всички тези чувства които бушуват в теб сега са ми познати. И аз съм го минала. И мисля, че никой никога няма да бъде достатачно подготвен за нещо такова. Но то се случва и то доста по-често от колкото ние предполагаме.
Помни обаче, че всяко нещо, което ни се случва - се случва за добро!!!!Знам, че ти е трудно в момента да го приемеш. Но по-добре, че се е случило  сега, а не по-късно...защото болката тогава е още по-голяма.
Поплачи си, потъгувай, говори с твоите приятели-на мен лично последното много ми помогна...
а после с нови сили се изправи и започни отново!
Някой ми беше казал нещо много хубаво - че женското тяло има прекрасната способност да забравя...т.е. всяка нова бременност е като първа...забравяш за всичко друго , което е било преди това.
И ти много скоро ще бъдеш бременна отново и всичко ще бъде наред!
Не се притеснявай! :bighug: :bighug: :bighug: