мели, доколкото разбирам това ти се случва за първи път - има много инфо в нета, попрочети и ще видиш, че има огромна вероятност това да е случайна грешка и следващата бременност да е успешна. искренно ти го желая! а в думите на джам има само истина въпреки по-острия тон затова ги имай предвид. два неуспешни бременности имам преди да се роди дъщеря ми и знам колко боли загубата. знам и как тази загуба става твоя единствен свят, затваряш се в него и не можеш да видиш нищо друго, чудно ти е как така животът си тече постарому след като малкото сърчице вече е спряло. колкото по-бързо се мобилизираме и излезем от това състояние, толкова по-добре. колкото повече се самонавиваме и драматизираме, толкова повече си вредим. знам че това е било "вашето бебе", та макар и в 8г.с. но наистина има голяма разлика м/у една ранна неуспешна бременност и да загубиш детето си на прага да се роди или вече родено дете, или вече голямо, отгледано момче или момиче, което е завършило у-ще и с което се гордееш...
говоря ти всичко това, защото виждам себе си преди години в твоята история. толкова се бях самонавила, че животът ми е обезмислен, че просто няма накъде. и аз си имам моята такава тема тук. един ден просто си казах, че имам семейство и приятели, които ме обичат, работа, не съм болна от неизлечима или тежка болест, близките ми слава богу са здрави - значи най-важното го имам и животът е пред мен.
успех следващия път!!!
Tania74, съжалявам за преживяното! Дано се открие причината, довела до тук. За кой град търсиш гинеколог?