0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Мъж, който твърди, че иска бебе
« Отговор #20 -: Януари 27, 2006, 12:27:33 pm »
Цитат на: lady_11
Мойта тактика беше следната /когато мерех БТ/ измествам напред или назад овуто и му казвам : О, че то ову-то ми мина или предстои.
Сега просто няма значка...

Хихихи и аз съм така
или правим тренировки за Биг дей  :wink:  или се отпускаме, че уж е минало - ама най-интересно става, че аз щото хич не ми се отдава да ляъжа, като ми се замота овуто и цяла седмица все вчера е минало  :lol:
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*
« Отговор #21 -: Януари 27, 2006, 12:44:19 pm »
Ruri, a, защо не пробваш да смениш тактиката?
Обяви `почивни месеци` и кажи че имаш нужда малко да си отдъхнеш и да забавиш темпото. Не говори за никакви овулации, не споменавай кога чакаш да ти дойде (или не ти дойде) Просто нищо. За теб самата също ще е добре. Забрави тиктакащия часовник.

Точно днес си мислех за ролята на психологическия фактор върху мъжете.
Аз лятото обявих че спираме целенасочените опити и наесен ще правим инсе. До тогава всичко ще е само за удоволствие, само когато ни се прииска. Контактите ни се увеличиха, почти 1.5 да не кажа и 2 пъти. И всичко беше като едно време. Преди планираното инсе се оказах бременна, за кратко обаче защото направих мисед. И загубата дори, си мисля че мъжа ми я преживя доста по трудно от мен, особено шока от първоначалната новина. Само ме питаше и разпитваше...Защо? Може ли от това или от онова?
С 2 думи ... мъжете са особенна порода.

Сега пак се върнах към термометъра. Без да обявявам пред него че ще меря Т. И той сутринта ме пита: `Премери ли се вече?` Направо ме разби с тоя въпрос. Мислех си че го правя `тайно`, че не е разбрал че меря Т. Мислех си, че като съм се събудила преди него, той не е усетил че шавам в леглото. Ама и как така се е досетил какво точно правя.... мислех си че като е сънен и разсеян няма да забелязва такива детайли. Пък нали и сега не правим опити, щото има ембарго. :wink:

Значи .... и другите пъти, това с меренето и термометъра, те го усещат, без да го казват и без да споделят нещо.... Явно им светва някоя червена лампичка в мозъка. `Наближава момента да се представя добре`. Пружинката се пренавива и те блокират.

Я ми кажете, вашите мъже усещат ли момента с меренето на Т?
И как реагират, какво казват? Питат ли ви кога са `подходящите дни` или не?
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"

« Отговор #22 -: Януари 27, 2006, 12:46:58 pm »
Цитат на: cygnus
Фреши бе, не е до загряване, моят мъж си беше много наясно от по-рано, че точно този ден трябва да се прави ... И дойдеше ли вечерта няма начин да не избухне скандал (естествено за някоя глупост), който да компроментира кекса... Не вярвам да е било случайно, почти всеки месец се получаваше същата история. Толкова често точно в дните на овулация съм напоявала възглавницата със сълзички.

Сигнусче, аз имах предвид, че по-бавно загравят и набират скорост в желанието си да имат дете - осъзнатото желание, с жертвите, усилията и т.н. После като наберат скорост .... е хейй, сега моят мъж и болен и уморен, когато му е времето, пръв е скочил в леглото :lol:

В началото на опитите обаче, ми се е оплаквал един-два пъти, че се чувствал сякаш искам да го ползвам само за материал, щото аз пък нали много исках, бързах .. и т.н.
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #23 -: Януари 27, 2006, 12:50:53 pm »
Ooo, Фрешиии, тук има нещо вярно. Лятото си седях на терасата с бирата и кутийката Карелия, а той ми мърмореше непрекъснато, че съм се предала толкова бързо, че съм се отказала от деца, щом месец преди ин витрото пуша като комин и се наливам с биричка. Колко кутийки ми е изхвърлил. Явно наистина им трябва мнооооого време да наберат скорост и да се развълнуват от проблема или може би ако усетят , че ние сме на границата да се откажем и предадем.
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #24 -: Януари 27, 2006, 12:54:03 pm »

Ами аз за тва не меря, че ми писна гъзобръка и погледите накриво.
Виж от биричката и цигарите не се отказвам
« Отговор #25 -: Януари 27, 2006, 12:54:37 pm »
Цитат на: Rommi

Роми, аз съм си на мнение, че не трябва да има смесване между медициските въпроси и тези на удоволствието и любовта. Не бива да си пречат. За мен меренето на Т е медицински въпрос, и си я меря най-спокойно, даже половинката ми помага да чувам звуковия сигнал, че аз някога не го чувам. Нямаме никакъв проблем с това.
Да ви кажа, сексът не се е променил - има си я страстта, удоволствието - независимо дали я правим в точните дни или в други, не виждам разлика. Нали сме силно мотивирани, да не пропускаме фертилните дни, пък и сме винаги готови един за друг :wink:
Просто мога да кажа, че моят мъж има времето да му узрее и на него мисълта, че трябва да се захващаме здраво с въпроса и не можем да си позволим да губим време и шансове.
Хората сме различни, но аз не бих се чувствала хич добре, ако се налага да го "баламосвам" за фертилните дни. Защо и той да не си поеме своята отговорност? Колкото е за него по график, толкова е и за мен, ха. Засега нямаме проблеми с това :D
Благодаря ти, Бени!

*
« Отговор #26 -: Януари 27, 2006, 13:07:15 pm »
Цитат на: cygnus
или може би ако усетят , че ние сме на границата да се откажем и предадем.

Тия ти думи са точно в десятката.

Когато усеща че аз дерзая със зъби и нокти не е чак толкова активен. Явно вижда че имам сили. Но като усети че съм си дала пас, и ми е стигнало до козирката, тогава ела да го видиш, как почва да пита и разпитва за всичко и да кръжи около мен като пчела около тичинка. :wink:
Това е то, две половинки на едно и също цяло.
Заедно със приливите и отливите. :)

« Отговор #27 -: Януари 27, 2006, 13:08:06 pm »
И аз да споделя.Първия път точно когато бях изчислича момента той реши да ме пази и падна луд скандал при което ревах с часове.Обаче за изненада бременност имаше защото бяхме правили секс 2дни по-рано.Много често съм си мислила че не се разви нормално защото не сме го желали достатъчно.Макар че аз го исках много силно а половинката си мислише че всичко по план става  :(
*
« Отговор #28 -: Януари 27, 2006, 13:19:11 pm »
Цитат на: FreshBreeze

Да ви кажа, сексът не се е променил - има си я страстта, удоволствието - независимо дали я правим в точните дни или в други, не виждам разлика. Нали сме силно мотивирани, да не пропускаме фертилните дни, пък и сме винаги готови един за друг :wink:

Хората сме различни, но аз не бих се чувствала хич добре, ако се налага да го "баламосвам" за фертилните дни. Защо и той да не си поеме своята отговорност? Колкото е за него по график, толкова е и за мен, ха. Засега нямаме проблеми с това :D

Фреши, блазе ти мила.
При нас определено има разлика, когато подчертавам изрично че точно сега е най-важния ден. И аз и той усещам че го правим...механично. А понякога просто не става. Аз заспивам, той се заглежда в `най-интересния филм`...и кекса пропада.Все пак повече от 5 години са тия опити. Мотивацията ми се губи нещо, особенно по старомодния начин. Повече сме нахъсени и мотивирани когато се подготвяхме за инсе-та. Тогава поне усещам че усилията имат смисъл.
Разликата беше огромна когато си дадохме почивка. И при двамата мерака се увеличи.
Не го `баламосвам` относно това кога е най-важния ден. Просто не го натрапвам, не акцентирам (вече) изрично на това, аз си го знам...или по-точно го предполагам..... Понякога казвам че `следващите няколко дни` са важни, без да конкретизирам кой точно.

И оставам нещата да се случват.

*
« Отговор #29 -: Януари 27, 2006, 13:25:29 pm »
Аз също имах проблем с това как така сега точно днес,сигурна ли си или т.н. и неставайки  3 месеца реших така-принтирах всякакво инфо за това как да запознаем яйцеклетката със сперматозоида и евентуалното определяне на ОВУ,и му казах нека той този месец да планира нещата и да видим дали ще се получи толкова лесно колкото си мисли ,че е .......и...... :help1: много странна тактика,приложи вечно борещия се да е пръв мой  мъж......"кой ден ти е сега?"-"8-ми",та така от осмия ден до днес 17...всеки ден кекс...и как съм изморена не е истина....даже то не е време за шеги,но му казах,че не играе по правилата,когато в "моите месеци" съм го насилвала и по женски глава го е боляла и мъжки е бил капнал от умора.......а сега..... :cry: ,но няма значение ...само се моля да се получи!Та така мъжкото надмощие е вечно целеустремено........ :lol:
*
« Отговор #30 -: Януари 27, 2006, 13:48:57 pm »
Да. Много сте прави всички.

Мъжете не обичат да им дават секс. Обичат да си го взимат.

:roll:
Alexandra
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #31 -: Януари 27, 2006, 13:50:45 pm »
Цитат на: Marie

Хех, лошото е, когато и жената иска да си го взима.  :lol:

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #32 -: Януари 27, 2006, 15:27:13 pm »
Цитат на: Marie

С по-точни думи от това, май не може да бъде казано....

Та... се сещам преди много време бях чела една притча в Бъдещите майки, после я търсих ама така и не успях да я намеря за да си я разпечатам.
Накратко...

В едно далечно царство живяла една принцеса. Но над царството били надвиснали опасности. За който се справи с тях, царя обявил че дава ръката на дъщеря си.
Явил се един рицар на бял кон. Най-силния, най-бързия. Принцесата много си го харесала.  Царят поставил условие - да убие злия дракона и да донесе главата му. Принцесата много искала той да спечели и тайно намерила начин да сложи отрова на дракона. За рицаря останало само да отсече главата на дракона и да я занесе пред царя.
После били поставени още 2-3 изпитнания пред Белия рицар. Принцесата винаги намирала начин така да направи, че да го улесни и да не се излага той на опасност.

Накрая Царя обявил че Белия рицар е спечлил.
Но ....Рицаря не поискал да остане. В това царство нямали вече нужда от него.
ТОЙ яхнал белия си кон.... и препуснал ..., за да търси някое друго царство. Някое царство, което чакало своя рицар, за да го освободи от опасностите. Някъде където наистина имали нужда от него.

Приказката беше разказана много по-красиво, но това е което си спомням от нея.

Та... нека не вършим всичко вместо нашия рицар, нека не го лишаваме възможноста да бъде нашия победител и `завоевател`....Иначе туку виж хукнал да търси някоя друга прицеса, която има нужда да бъде закриляна.

А, утре...
Ще ви пусна една притча за това, кой всъщност е силния пол- мъжа или жената.:balk_69:

« Отговор #33 -: Януари 27, 2006, 15:51:54 pm »
Роми, ние скоро празнувахме 3 години от запознанството ни, предполагам и това има значение. Като се трупат годинките, сигурно няма да е същото.
Иначе, и ние не си определяме някой ден, дето е много важно, а се знае, че тия 4-5 дни са важните, не че всеки ден седим над графиката и определяме.

Аз пък мисля, че и мъжете обичат да бъдат съблазнявани ... понякога.
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #34 -: Януари 27, 2006, 15:59:11 pm »

Mоят ще не ще усеща.... просто за да си взема термометъра трябва да се пресегна през него....  

С 2 думи ... мъжете са особенна порода.

Напълно си права.... Не знам дали си давате сметка от всичките ни коментари, че много са ни крехки миличките.... Трябва да ги прикоткваме, галим по главичката, поощряваме егото им и т.н. и т.н.

Ама какво да правим като толкова си ги обичаме .....  :balk_21:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #35 -: Януари 27, 2006, 16:35:30 pm »
тая тема сме я дъвкали в много варианти и много пъти.

верно е всичко това, дето мъжете не обичали да ги насилват и да правят кекс по команда. (всъщност, не обичали ли.... я да му дойде Памела Андерсън, да му увие цици около врата и да му плясне с камшика - чукай ме!!! бас ловим, че повечето мъже ще заточат лиги само при представата за такава сценка, та не знам дали не обичат...)

ама извинете - тенденциозно и дългосрочно да се правиш на ударен точно в момента, когато е ясно, че от теб се очаква да ОПЛОДИШ - това означава само едно нещо. и това нещо е, че този мъж съзнателно или подсъзнателно НЕ ИСКА да прави деца.

затова подкрепям мнението на Госта в началото, че е нужен един откровен разговор по темата.
другият вариант е хитрост до дупка. ако женат смята, че часовникът й изтича, че държи на всяка цена този мъж да й направи детето, а той не желае... прилага военни хитрости. няма нужда да обяснявам какви, всяка жена си знае най-добре.

та това са нещата според мен - забравете за крехката мъжка психика, човекът просто не иска деца, съжалявам да го кажа. и вариантите ви са два - или изяснявате положението в открит разговор, или го надхитряте.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #36 -: Януари 27, 2006, 18:32:03 pm »
Абе и Памела Андерсън да ти идва всеки месец в определени дни, под часовник, с термометър в ръка, май май и това ще поомръзне.

И един виц по този повод.
"Седят си двама мъже на една пейка и минава страхотна гърла с минижуп, силикон отвсякъде, абе направо Памела Андерсън :wink:
Единият казва:
- Лелеее, какви кракаааа, какви гърдииии, какви устни, аааааа....
А другият му отговаря:
- Айде, бе, и тая е омръзнала на некой!!!!"

Иначе съм съгласна с Джам.
*
« Отговор #37 -: Януари 27, 2006, 19:03:40 pm »
Цитат на: jam
.... я да му дойде Памела Андерсън, да му увие цици около врата и да му плясне с камшика - чукай ме!!! бас ловим, че повечето мъже ще заточат лиги само при представата за такава сценка, та не знам дали не обичат...)

:oops: Мръсничка!  :lol:
Alexandra
« Отговор #38 -: Януари 27, 2006, 20:45:59 pm »
Моя мъж се дърпа година и половина докато реши да не ме пази, колко скандали и рев е имало. Ама жените сме лисици, винаги измисляме нещо. Спрях да му казвам за овулацията, но около денят винаги се обличах предизвикателно в по-тесни дрешки и правех всичко което му харесва, докато сам не почна да ме пита за ову-то.
« Отговор #39 -: Януари 27, 2006, 22:09:04 pm »
Скъпи момичета, аз мисля че всичко зависи от мъжа и от това до колко той се интересува от нещата ставащи около него, а не само от това което е в гащите му :D . Най- страшното е че  когато имат момче в къщи родителите им им повтарят - "внимавай да не ми доведеш някоя надута". Виж  ако са момче и момиче нащата са малко по-добре. И нашето мъжле пораства с мисълта че едва ли не като пусне едничко семенце ще се появят едва ли не 2 бебета. Незнам дали сте се сблъсквали с такива мъже, но сигурно 80% нямат представа какво представлява женския организъм. Имам много познати мъже и приятелките и жените им имат сериозни проблеми - кото например той се изтървал и я бута да става да прави тест за бременност - :twisted:  ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е ААААААААААА. Много се ядосвам.......
 Но тук е мястото да се похваля: моят съпруг чете заедно с мен всичко което пише тук, обсъждаме го, прави коментари и понякога имам чувството че разбира повече от мен. Когато си правихме медицински за граждански брак искаше да знаем кръвните ми групи и резус фактор. Правим опити от 8 месеца без успех :( и сме взели единодушно решение сега като ми дойде да направи спермограма "колкото пъти искам" само и само да съм спокойна. Цикъла ми е 31 дена и следователно по късна оволация но кекса е здрав още от 11-12 ден до 7 дена преди да ми дойде и сам приготвя и възглавничката и внимава да не изтече нещо и тн
  МОЛЯ ВИ МОМИЧЕТА НЕ ПРАВЕТЕ ПРОБЛЕМА ПОКРАЙ  БЕБЕПРАВЕНЕТО САМО ВАШ . незнам точно какъв съвет да ви дам но мъжете са направо неграмотни, много гадно звучи. Те трябва да четат тука е не само вие, те не са наясно с нещата.
:married: