Не мога и не искам да си представя моя мъж вкъщи, пред компютъра, зачетен в Зачатие. Не проявява никакво желание, но това не означава, че не желае да стане баща. Женските хитринки като секси дрешки, послъгване за овулацията и т.н. са до време. Ако стане чрез тях- добре, но ако проблема е сериозен и двойката може да има дете само чрез АРТ, то тогава настъпва момента на истината. Когато и двамата имате обща цел, да станете родители, независимо дали биологични или да осиновите дете, тогава нещата се нареждат, но когато един от вас е неуверен, а другият паникьосан и нервен е възможно да настъпи криза в отношенията.Пиша това, защото съм минала през тези етапи. За мен мъжете се делят най-общо на психически стабилни и психически лабилни и това до голяма степен зависи от вас, момичета. При нас целта е ясна и без да се налага всекидневно да говорим за това, работим по постигането й. Никога през живота си не съм се чувствала по-спокойна, уверена и щастлива, че със съпруга ми ме свързва не само любов и секс, но и доверие, близост и приятелство. Доста често се замислям за това как би се развил брака ни, ако нямаше проблем и бях забременяла веднага. Така че момичета, особено тези, които опитвате отскоро, моментът рано или късно ще настъпи, независимо от вас и въпреки вашите усилия, а дотогава - кой, както го усеща.