0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: С вяра и надежда Великден ни дарява! - 28.ІV- 4.V
« Отговор #220 -: Май 02, 2008, 16:44:01 pm »
Бебенце,честито!!!!!!!!честито!!!!!!!!честито!!!!!!!!
Ти вече се ни една крачка от най-голямото щастие,да бъдеш мама!От все сърце ти желая най-приятната и лека бременност и живо и здраво бебенце на финала.И продължаваш да ни наплюваш,знаеш че имаме нужда от това.Ако не е тайна колко време правите опити и този месец правихте ли нещо по-специално?!?
Момичета,забелязвате ли че тука около великден наистина има концентрация на ++++++++.Само за тази седмица мисля,че са 3,дано да не греша.Мисля си,че ако я караме с това темпо,имаме реални шансове тука до месец-два да опразним темата.А дано де!Пу,пу да не ни е уроки на доброто темпо.
Парси,прощавай мила,ама малко ти е ретро списъчето,та си позволих да го пооправя с това от предната страница.Ако въпреки това съм омотала нещо,да ме прощавате и да ме поправите. :D
Много ви обичам всички и не знам за вас,но аз от всеки + резултат се изпълвам с много нова надежда!!!

ОЧАКВАЩИ:

Dragica           28-29.04
rossy*            05-06.05
anjela80          30-04.
saraapl           3-4.05
siska_rs          05-06.05
krasiko           09.05
parsi             8-9.05
Olimpia           9-10.05
ВиЛиЛи            9-10.05
Becu              10.05
Sof               13-14.05
hrisibg            22-24.05
Dgina             17-18.05

ЛОВУВАЩИ:
NOWILKA
ivaqna
svetal4y
nezisgbg
Simoni   
lubaboiko
eveishan
Raliuna
tina_72
clevergirl
power
bibica
Vickson
Meggy
tancheto
malkoto_dqvolche
*
« Отговор #221 -: Май 02, 2008, 17:18:39 pm »
Вилили изобщо няма да се извиняваш-нали сме си затова тука едни добри приятелки да се поправяме без сръднички. :D :D :D

*
« Отговор #222 -: Май 02, 2008, 17:23:51 pm »
благодаря ви момичета много сте мили....
ВиЛиЛи ми незнам от колко време-на мен ми се струваха много,но не са повече от 1 година,а последния месец не сме правили нищо по-специално,даже напротив ядосвах се на милото че пропуснахме овуто(според изчисленията на календара) и много по рядко правихме кекс,ама виж - получи се!!!аз още съм много объркана,сега намерих калкулатор,според който съм в 6 г.с.-всичко ми е много странно...и между другото в момента нямам симптоми-освен че често ми се пишка и нямам апетит!!!Момичета стискам палци всички много скоро да видите 2те чертички!!!
Обичкам ви и ви обещавам че ще наминавам да ви поглеждам,докато всички не се съберем в другата темичка!!!
*
« Отговор #223 -: Май 02, 2008, 17:43:05 pm »
ОЧАКВАЩИ:

Dragica           28-29.04
anjela80          30-04.
saraapl           3-4.05
siska_rs          05-06.05
krasiko           09.05
parsi             8-9.05
Olimpia           9-10.05
Sof               13-14.05
hrisibg            22-24.05
Dgina             17-18.05
krassita          17.-18.05

ЛОВУВАЩИ:

NOWILKA
ivaqna
svetal4y
nezisgbg
Simoni   
lubaboiko
eveishan
Raliuna
tina_72
ВиЛиЛи
clevergirl
Becu
power
bibica
Vickson
Meggy
tancheto
malkoto_dqv

и този месец отпаднах от списъка - УСПЕХ на всички!
*
« Отговор #224 -: Май 02, 2008, 17:44:21 pm »
Бебенце честито и от мен мила! ПОжелавам ти леки 9 месеца и накрая леко раждане на най- сладкия и здрав бебчо!
« Отговор #225 -: Май 02, 2008, 17:46:40 pm »
Бебе, ЧЕСТИТО миличка:)
Най-готините 9 месеца ти желая и най-големия сладур (или два) накрая:)

Хайде момичета, чудеса стават, тези от вас които най-малко очакват, нека бъдат приятно изнендани:)
Стискам ви палци:)
*
« Отговор #226 -: Май 02, 2008, 17:47:52 pm »
толкова отдавна чаках да видя двете чертички
мисля само за това  хем съм щастлива хем ме е страх ,но като че ли радостта надделява
на никой не съм казала само на "милото"
ще изчакам още малко и тогава ще отида на лекар(като че ли още не мога да повярвам)

Петя честито и на теб - ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЛЕКИ 9 МЕСЕЦА И ЗДРАВО БЕБЧЕ НА ФИНАЛА!
СЕДМИЧНАТА ТЕМИЧКА МАЙ Е ПО- БЛАГОПРИЯТНА ЗА ++++ :wink: - САМО ТАКА МОМИЧЕТА!
« Последна редакция: Май 02, 2008, 17:51:27 pm от rossy * »
« Отговор #227 -: Май 02, 2008, 18:17:46 pm »
bebence  честито  и тук леки девет месеца  preggo

за основаване на фонд за ин-витро - подпиши се и ти  http://www.bgpetition.com/asistirana-reproduktsia/index.html
*
« Отговор #228 -: Май 02, 2008, 18:45:33 pm »
Бебенце, честито и леки девет.ДА се пазите с бебчо и накрая да бъдете много щастливи.
*
« Отговор #229 -: Май 02, 2008, 18:50:02 pm »
bebence, 5ja   Честито миолички леки  :cloud9:
наслаждажаите се на това време
Много ме раджа тъъка като влезна и видя +++++ резултат

*

mishan

• 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
« Отговор #230 -: Май 02, 2008, 19:21:19 pm »
Бебенце,честито! Толкова се радвам. Всичко да е наред и здраво бебенце на финала. И да ни заплюеш ама много, много.
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
*

ivkaa80

• *
  • 21
  • ИСКАМ ОЩЕ ЕДНО ДЕТЕ
« Отговор #231 -: Май 02, 2008, 19:39:17 pm »
Честито  на новите бременелки ,много се радвам за вас и без друго ме държи еуфорията че съм със сестра ми която ще става също мама и така ви се радваме двете ,а аз тайничко се надявам този месец да сме уцелили момента с тестовете за ову ,защото там видях // чертички  .Остава ми да чакам към 8-9.05 да видя другите // чертички. :bighug:
« Отговор #232 -: Май 02, 2008, 19:59:06 pm »
Соф,много слдки картинки постваш,стоя и се захласвам по сладките животинки :D
Адашке,този път й се дадохме на лелката ,ама следващият ти обещавам,че няма да ни притеснява а известно време :lol:
Ивка,дано видиш тези дни отново две чертички :wink: :crossfingers:
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #233 -: Май 02, 2008, 20:01:27 pm »
bebence , честито и лека бременност  :D

На всички останали , пожелавам да последват новите бременелки  preggo preggo preggo
« Отговор #234 -: Май 02, 2008, 20:42:00 pm »
Колко е пусто в темичката ни през почивните дни :balk_144:
Как ми липсвате момичета .Хайде да минават празниците и да сте на линия всички :)
« Отговор #235 -: Май 02, 2008, 22:31:03 pm »
Наминавам да видя колко +++ има.И съм доволно ама може и още  :D
Бебенце честито мила :P Пожелавам ти най леките 9 месеца и накрая едно златно бебенце.
Честито и на останалите с +++ резултати, но не съм я чела цялата тема :oops:
« Отговор #236 -: Май 02, 2008, 23:16:29 pm »
Здравейте, момичета  :balk_64:
И аз като ladybebi, наминавам да погледна как се развива темичката, с тази разлика, че изчетох всичко  :lol:  :balk_172:
Радвам се, че има нови мами- честито! Желая им лека и спокойна бременност  :cloud9: preggo

п.п. и да не забравят да повлекат карачета ;)
« Отговор #237 -: Май 02, 2008, 23:35:47 pm »
Здравейте момичета!Аз тези дни нямам никакво време и набързо влизам да прочета какво сте писали и има ли нови +++++.И сега като влязох така се зарадвах  :smiley_abxb:
Бебенце едно голямо честито и от мен!Най -прекрасна бременност и най-здравото и хубаво бебче накрая!И МОЛЯ наплювай ни едно хубаво та и ние да се "заразим" :D
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #238 -: Май 03, 2008, 00:15:29 am »
Уффф, аз пак укъснях! Изпратих си поредните гости и като оправих всичко реших да погледна дали има още някой като мен, дето го гони безсъние, ама нейсе, всички сте се покрили! Е, здраве да е, все ще намеря да гледам нещо по ТВ... На мен ми остана само утре да съм на тишина, спокойствие и форума, и след това драсвам към вилата за близка среща със свекървището... Добре, че и майка и мъжът й ще идват, че да има кой да е на моя страна! Хич не ги обичам тези срещи със съкровището, ама какво да се прави като обичам синът й! Аз май се отдадох на "Размисли и страсти", само проф. Вучков ми липсва... Хайде, отивам да си търся филм за приспиване!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #239 -: Май 03, 2008, 02:02:34 am »
Соф, ти ако си окъсняла мила аз не знам кво да кажа.Ей го- два часа след полунощ....ама ходихме на гости та досега.И ченгета ни спряха на връщане да ни е интересно....Ей разтрисам се като видя палката насочена вдясно та да спрем.Нейсе няма проблеми.Айде отивам да спя , че утре пак офроуд ме чака.Мацки, ще намина утре следбед да видя нема ли ще плюсове в тази темичка.Ние този месец здраво поработихме, ама утре ще се включа в очакващите , че вече ми се е замрежил погледа....Усмивки от сега ви пращам и ДОБРО УТРО на първите дето ще цъфнат сутринта.