0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: С вяра и надежда Великден ни дарява! - 28.ІV- 4.V
« Отговор #240 -: Май 03, 2008, 07:00:47 am »
АМИ ДОБРО УТРО
Цъфнах.Рано рано.Навън времето във Варна е доста зле-мрачно, хладно, аха да завали-ама дано вали следобед, че да мине ралито поне.

Дами, усмихвайте се нищо че времето се мръщи, днес ще бъде хубав ден...
*
« Отговор #241 -: Май 03, 2008, 07:17:04 am »

Хайде наливам кафето да ви чака като се събудите
Ето и за тези, които започват деня с чай като мен
*
« Отговор #242 -: Май 03, 2008, 07:23:28 am »
последно- да се добавя в очакващи и млъквам.

ОЧАКВАЩИ
Dragica           28-29.04
anjela80          30-04.
saraapl           3-4.05
siska_rs          05-06.05
krasiko           09.05
parsi             8-9.05
Olimpia           9-10.05
Sof               13-14.05
svetal4y          13-14.05
hrisibg            22-24.05
Dgina             17-18.05
krassita          17.-18.05

ЛОВУВАЩИ:
NOWILKA
ivaqna
nezisgbg
Simoni   
lubaboiko
eveishan
Raliuna
tina_72
ВиЛиЛи
clevergirl
Becu
power
bibica
Vickson
Meggy
tancheto
malkoto_dqv
*
« Отговор #243 -: Май 03, 2008, 08:07:08 am »
svetal4y: на теб нещо май съня ти бяга тази нощ :-)

Аз доизпивам кафенцето и бегом на работа и после се надявам, че ще се отдам три дни на почивка и много   :lol: :lol: :lol:

*
« Отговор #244 -: Май 03, 2008, 08:13:17 am »
Добро утро.За разлика от Варна в София денят започва с много слънце напук на прогнозите. :P Аз днес ще се отдам на почивка и смятам да изляза някъде да се разходя. :DПриятна работа на работливите и страхотна почивка на почиващите. :D

*
« Отговор #245 -: Май 03, 2008, 08:22:15 am »
Забравих да кажа, че и в Русе е малко мрачно, но дано да пекне хубаво слънчице по-късно, че да става и за приятни разходки.

« Отговор #246 -: Май 03, 2008, 09:10:35 am »
Добро утро,сладуранки!

Меги,егати снимката,тъкмо си чета аз още почти с затворени очи и като ги видях тия желирани бонбони,направо се опулих и автоматично се разсъних. :D

Отчет за времето-в Пловдивско е суперско!Слънце,птички и пчелички!Да ви огрее всички,където и да сте.
Аз днес ще отида на едно гости с приспиване и като тръгнем днес по обед,та ще си дойдем чак утре по това време.Ще ми липсвате доста,но да ви кажа тайно се надявам,като вляза утре да има още някоя ++++++++новина.А дано де.
И момичета не знам от къде го мъдрите тоя списък,ама все го вадите някъв дето мен ме няма :oops:,ама аз нали съм си упорита,та пак да го пооправя :)
Цунки/ама не по муцунки :lol:/ от мен и пак до после,преди да тръгна.

ОЧАКВАЩИ:

Dragica           28-29.04
anjela80          30-04.
saraapl           3-4.05
siska_rs          05-06.05
krasiko           09.05
parsi             8-9.05
Olimpia           9-10.05
ВиЛиЛи            9-10.05
Becu              10.05
Sof               13-14.05
svetal4y          13-14.05
hrisibg            22-24.05
Dgina             17-18.05

ЛОВУВАЩИ:
NOWILKA
ivaqna
svetal4y
nezisgbg
Simoni   
lubaboiko
eveishan
Raliuna
tina_72
clevergirl
power
bibica
Vickson
Meggy
tancheto
malkoto_dqvolche
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #247 -: Май 03, 2008, 10:38:09 am »
Здравейте мацки!!! Много почивни дни много нещо  8) 8) 8) А аз пак съм изтрещяла от нерви - никое време не е а от няколко дни ме болят гърдите ??? А нали ми тече само два дни като хората - и пак ми се пълни главата с глупости, едвам се удържам да не изтичам до аптеката. Чакам с нетърпение работните дни и право при док! Желая ви прекрасен ден!!!! :bighug:
« Отговор #248 -: Май 03, 2008, 10:45:25 am »
Ах Мегиииии,направо ме уби с тези бонбонки :lol:Харесва ми новият ти яватар,дано ти е на късмет.
Соф ,приятно изкарване при свекървището :balk_48:
Иффи,ами направи си тестче,защо пък не,щом имаш съмнения :crossfingers:
Пожелавам на всички приятен уикенд с много емоции и да се завърнете тук с много++++ :D
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #249 -: Май 03, 2008, 10:53:00 am »
rouzi-anna: ами струва ми се раншко. По принцип трябваше да ми дойде на 27.04.08 обаче ме изненада 5 дни по-рано тече само 2 дни и после само зацапване. Явно нещо ми става с хормоните защото цялостно се чувствам особено   :? Но е факт че сутиена ми стяга яко  8O Бе то може да направя едно тестче - пък после док да каже какво св случва АМА НЕ ПОПАДНАХ НА ЛЕКАР - сега трябва да си търся нов  :x
« Отговор #250 -: Май 03, 2008, 10:57:54 am »
Ифи,виж кво направо иди си вземи едно тестче и утре сутринта направи там,каквото трябва.Абе момичета от къде ги вадите тия нерви да чакате толкова.Аз така не мога,толкова съм нетърпелива,че нямам думи.Ако бяха по-евтини сигурно щях да си купя един ехограф за в къщи,та да си се проверявам периодично :lol:
Айде от мен ЧАО,че мъжо ми дава зор ,да поседнел малко и той на компа.Ще ми липсвате до утре.Айде,че чакам нов ++ от някоя от вас.
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #251 -: Май 03, 2008, 11:21:17 am »
Абе момичета от къде ги вадите тия нерви да чакате толкова.Аз така не мога,толкова съм нетърпелива,че нямам думи.Ако бяха по-евтини сигурно щях да си купя един ехограф за в къщи,та да си се проверявам периодично :lol:
Нали избързах с теста - та като ме изненада лелището избеснях... Не че съм търпелива - посто ми омръзна от празни надежди  :balk_145:
*
« Отговор #252 -: Май 03, 2008, 11:49:33 am »
Така е Ифи и аз по тази причина вече съм решила , че при моя редовен цикъл ще правя поне при 5 дни закъснение,защото после има само :balk_145:

*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #253 -: Май 03, 2008, 11:50:08 am »
Здравейте, момичета!!!

Първо да поздравя бебенце, честито мила, пожелавам ти лека и безпроблемна бременност, и сладко бебче на финала.

Толкова е пусто тези дни във форума.Много ми е мъчно за всички.
Айде да свършват тези почивни дни, че много ми е смотано така.

ТОВА Е ЗА ВАС, КОГАТО СИ ДОЙДЕТЕ!!!
*
« Отговор #254 -: Май 03, 2008, 11:59:44 am »
Честито на бъдещите майки - леки девет месеца и след това най-послушните бебчета :)

*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #255 -: Май 03, 2008, 12:06:38 pm »
Така е Ифи и аз по тази причина вече съм решила , че при моя редовен цикъл ще правя поне при 5 дни закъснение,защото после има само :balk_145:
Да ти кажа и моя беще редовен обаче от както почнах фолиевата, тестовете и всички тези неща в главата  :balk_160: :balk_161: :balk_149: нещата се промениха - почна да ми идва по-рано - не тече като хората а бе - пълна боза!!! Явно психиката си оказва влияние и в моя случай е в негативна посока.
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #256 -: Май 03, 2008, 12:11:40 pm »

И аз да взема да кажа "ЗДРАВЕЙТЕ!" с днешна дата!
Отметнах доста работа от сутринта, та вече ми се полага малко почивка! Прозорците ми направо бестят от чистота! Сега да извърти пералнята и да си закача обратно пердетата, и ще ми остане само зимните якета да изпера, и съм готова със задачите!
Да ви кажа, че в Хасково е пекнало едно слънчице, напук на всички прогнози!
От вчерашните ми разходки съм напред с едни сандали на платформа, едно сабо и едни равни обувчици на точки! Мъжо ще се хване за главата като си дойде... ама обувките са ми страст!
Мегги, повдигна ми настроението с тези мечета!  :lol:
Къде се губи днес Дани?! Светалчи, и ние имаме една такава витара като вашата! Лятото съм най-изкефена, щото нашата е с подвижен покрив и като се движим по пресечена местност е направо тресачка да се изправиш!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #257 -: Май 03, 2008, 12:16:40 pm »
sof ти направо си отличничка-я вземи и към нас да минеш като си набрала инерция :D

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #258 -: Май 03, 2008, 12:34:16 pm »
Нямаш грижи! Давай адреса и съм у вас! Само държа да няма никой, дето да ми се пречка! Аз за това днес съм експедитивна - мъжо го няма, няма кой да се разкарва върху току-що измития ми под, или пък в разгара на чистенето да ме пита "Пиленце, к`во ше ядем? Нещо съм гладен!"

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
« Отговор #259 -: Май 03, 2008, 12:43:42 pm »
Здравейте и от мен!Аз днес съм направо като парцал.Само ми се спи ,болят ме яйчниците и кръста, а бе много неприятно.Не се надявам на нищо така че се чудя дали не е от утрогестана, ама и да се чудя полза няма.Чакам на към 10.05 да ме посети лелката ама мисля да не се включвам в списъка на  (не)очакващите щото направо си я очаквам.А тъпия термометър ми прави номера, а е чисто нов-продават егати боклуците :(
Съжалявам за лошото ми настроение дано не помрача и вашето :oops:
Приятен ден и се надявам като пиша следващия път да съм по-позитивно настроена :balk_144: