0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: С вяра и надежда Великден ни дарява! - 28.ІV- 4.V
« Отговор #320 -: Май 04, 2008, 19:50:39 pm »
Не било от резолюцията а от мозъка ми.
Следващто място-пак там всъщност.Това е моя фаворит , който обаче все не завършва защото непрекъснато чупи нещо- в случая полуоска
*
« Отговор #321 -: Май 04, 2008, 19:52:02 pm »
Ебаси яките снимки,завиждам ти Светалчи.. :)
*
« Отговор #322 -: Май 04, 2008, 19:52:15 pm »
От пясъците на Белослав към урвите на с.Приселци- с няква фадрома им бяха изровили хубави дупки...
*
« Отговор #323 -: Май 04, 2008, 19:53:56 pm »

Село Осеново-Тук имаше и други препятствия освен това , но нямаше как да снимам че ми свършиха силите да търча и седнах да пина една бира.Класика.Само кебапчетата отказах.
*
« Отговор #324 -: Май 04, 2008, 19:56:13 pm »
Та така.Спирам, че във форум за мацки надали има много фенове на тези емоции към които аз съм силно привързана.Ноооо.един подарък за всички вас.Тази малка красавица се беше изгубила почти в тревичките.И ми се стори много странно съжителството и в този момент с тези фучащи ревящи животни на пътя.Да сте всичките усмихнати като нея
*
« Отговор #325 -: Май 04, 2008, 19:58:14 pm »
Любе, има над двеста снимки.Мога да кача в албумчето ни малко повече да позяпаш ако си фен.После ще изтрия.Но първо ще ида най-после да се изкъпя , че моойто мило нали от скоро е горд собственик на джипка, та минахме и ние т тук оттам и съм цялата офроуд-засъхна калта, ша ходя да стържа :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #326 -: Май 04, 2008, 20:00:33 pm »
Аз съм една от фенките,не в пълния смислъл,но все пак... Ужасно много си падам по всъдеходи и други подобни машинки.Мечтая да карам ,да ремонтирам,тунинговам и произвеждам дори такива красавци...
*
« Отговор #327 -: Май 04, 2008, 20:08:48 pm »
Добър ве4ер.
Любето се е завърнала. Радвам се 4е си си отпо4инала и си изкарала добре.
Леле Светал4и, направо ме 6а6на. Усе6тането сигурно е много яко, много хубави снимки.
Ивка, стискам палци. Да се насити 4ертата и да разхожда6 гордо тумба4ето  :crossfingers:
Ние 6те гледаме Индиана Джоунс :D
Лека ве4ер
*
« Отговор #328 -: Май 04, 2008, 20:09:17 pm »
Ами давай!Ще ти докарам витарката да я поукрасиш :D
« Отговор #329 -: Май 04, 2008, 20:13:36 pm »
Светълче,то май ще се окаже,че фенките не са чак толкова малко,колкото си мислиш.Мен едно бивше гадже така ме зарази на тема автомобили,ралита и тем подобни,че все още съм способна да скрия шапката на повечето мъже с познания по темата.А иначе слабостта ми оппределено са японските автомобили/така наричаната "Японската сили" :D/.
Апък маргаритката си е направо уникат.Една такава нежна,мъничка на произвола на съдбата,как да не ти стопли сърцето. :)
Иве,стискам ти палци и за съжаление ще те посъветвам да направиш най-трудното нещо-Да почакаш да ти закъснее поне 1 ден. :(Съжалявам,знам колко ще ти е нетърпеливо,но се налага да се запасиш само с положителни мисли.
*
« Отговор #330 -: Май 04, 2008, 20:14:07 pm »
svetal4y: ееееееееееее, много яко!!! И аз си падам много по техника, коли и други подобни. Отивам да погледна в албумчето дали си сложила нещо :-)
« Последна редакция: Май 04, 2008, 20:19:53 pm от Meggy »

*
« Отговор #331 -: Май 04, 2008, 20:18:03 pm »
Иве, забравих да кажа и на теб, че много ти стискам палци, ама много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #332 -: Май 04, 2008, 20:20:53 pm »
svetal4y: ееееееееееее, много яко!!! И аз си падам много по техника, коли и други подобни. Отивам да погледна в албумчето дали си сложила нещо :-)

Нищо не си сложила, ще ти се карам. Както Вили пише може фенките да не се окажем толкова малко, колкото си мислим, нищо, че уж сме женско царство тука.

*
« Отговор #333 -: Май 04, 2008, 20:22:22 pm »
Ами давай!Ще ти докарам витарката да я поукрасиш :D

Нямам опит терен и необходимата техника,но ако искаш с удоволствие ще се уча на витарката,обещавам че няма да я съсипя :)

Аз също се оттеглям момичета,ще се къпя и ще гледам Индиана Джоунс
Лека и мека мили мои.. :)
*
« Отговор #334 -: Май 04, 2008, 20:26:34 pm »
Лека, Любе. И на Бойко, разбира се  :lol:

*
« Отговор #335 -: Май 04, 2008, 20:34:20 pm »
Отдавна се каня да ви пусна една песничка, много е тъпа, но винаги ми е много весело като я слушам:
http://www.vbox7.com/play:dc33a236

« Отговор #336 -: Май 04, 2008, 20:35:39 pm »
Вижте какво,дайте направо да си спретнем един екип,да се научим на Витарката и после право в "Тунинг мания" да ги разбием.
То ние тук сме си направо групата на "БЪРЗИ И ЯРОСТНИ".Пък,които по не могат да се справятт ще ги пишем за навигатори.
Между другото,аз още нямам книжка :oops:,но това изобщо не  ми пречи да подкарвам семейното ауди с въртене на гуми.Та и за това ми е все по-трудно да съгласявам мъж ми да ходим някъде да покарам. :lol:
*
« Отговор #337 -: Май 04, 2008, 20:53:17 pm »
Аз поне за карането на автомобила нямам проблеми, така че ако имате нужда от шофьор - насреща съм. Само да не ходим по кръчми, че и аз съм човек и аз искам да пийна нещо

*
« Отговор #338 -: Май 04, 2008, 21:02:30 pm »
Изтъргах калта отивам в албума да слагам.Меги нали казах че ша са къпя- бях по мръсна от витарата.
Любе аз нямам нищо против само да я покара малк мъжо и като ми я остави-право при тебе.Ама сички ако ша са учите на нея,Май ще трябва да ви я подаря.
*
« Отговор #339 -: Май 04, 2008, 21:14:56 pm »
Изтъргах калта отивам в албума да слагам.Меги нали казах че ша са къпя- бях по мръсна от витарата.
Любе аз нямам нищо против само да я покара малк мъжо и като ми я остави-право при тебе.Ама сички ако ша са учите на нея,Май ще трябва да ви я подаря.

Ааааааааааааааааааааа, извинявай, забравих, че си в банята, толкова се захласнах по колите. Надявам се да ми е простено :-).
Сега вече отивам да гледам.