Аз да се пооплача малко - май се разболявам, боли ме гърлото, носа ми е запушен... От вчера пия осцилкокцинум и чайове, обаче... дано се оправя, че ме е страх за мъниците. Добре че в четвъртък съм на ФМ при доц.Балев и тогава ще се поуспокоя като ги видя.
мими,спокойно мила ,всичко ще е наред
,почти всяка бременна се разболява от настика
......желая ти бързо оздравяване и в четвъртък ще чакаме хубави новини!!!!!
zeituni,мила радвам се че сте добре
,бая пораснахте
,но никакво шашкане!!!!!!!Когато дойде момента,всичко ще мине толкова бързо ,че няма да имаш време да се шашкаш. :DПреживяли сме толкова неща,ще цсе справим с още едно
:Dза събота ,наистина се получи малко конфузна работа,при мен все пак направиха изключение и ме гледаха на горен етаж(за което съм изключително благодарна),защото съм от Стара Загора и да нечакам до следобед.все пак часа ми беше в 9 сутринта
galli,миличка ,много се радвам че се престраши вече.......време е....наслаждавай се на всеки миг.
Момичета, днес ходих на УЗИ и отново ме изнинадаха, имала съм двурога матка. Минах през цяла процедура инвитро и как никой не забеляза, че имам такъв проблем. Докторката сега се обучава на новия видеозон /бил съвсем нов/, аз бях така да се каже опитното зайче. Възможно ли е чак при бременност да се установи двурога матка.
обикновенно тези неща не винаги са видими при УЗИ,но се виждат при цветна снимка.
Понякога някои лекари казват,че имаш двурога матка,а пак тя е само седловидна......зависи кой лекар те гледа и на какъв апарат