Здравейте, момичета! БЛАГОДАРЯ на всяка една от вас по отделно за това, че ми е писала и за съветите, които ми е дала!
Аз съм от гр. Харманли, малък град на 120 км от гр. Пловдив и на 270 км от гр. София. И аз като повечето от жените в този site минах през страха, сълзите и опитите за забременяване. Много се надявам да успея да стигна финала и да гушна едно живо, здраво и красиво бебче на края!
Да ви призная, този nick си ми харесва. Измислих го импулсивно в деня, в който се регистрирах в „зачатие” – бях много отчаяна тогава, пишех и плачех. Имам чувството, че някак си ми помогна и затова още не искам да го сменям. Пък и сега яко ме тресат хормоните и мога да се разплача просто ето така. Нека се роди бебка и тогава ще си сменя nick-a.
Трябва да избера БЪРЗО къде да направя секциото, защото според моя лекар в гр. Харманли може и да не дочакам работните дни на 7 май. Сега ще се разтърся за информация за секцио в София, но ако някоя от вас е минала по този път и е била в Софийска болница, ще се радвам да ми пише и да сподели преживяванията си.
Благодария!Целувам ви!