Да споделя и аз пресни впечатления. Родих секцио в "Селена" при д-р Даскалов, възстанових се уникално бързо, наистина не съм очаквала че още същата вечер док ще ме раздвижи, на следващия ден ще се къпя цялата и ще мога да ям всичко. Чувствам се много добре, коремните болките спряха още в болницата, всъщност докато ме обезболяваха с епидурала почти не усещах, само ден-два след като махнаха катетъра ме болеше лекичко. Откакто съм си в къщи единствената болка, която усещам по някога е на кръста. Незная как по-точно да го опиша, но наистина се чувствам много добре, все едно не са ми правил операция, няма придърпване, нищо не напомня за разреза освен самия белег. Като сравнявам с операцията след извънматочната разликата е огромна, тогава ми трабваше много повече време за да се възстановя. Предварително се притеснявах от упойките /спинална и епидурална/, но сега се радвам, че избрах този начин на обезболяване. Анестезиолог беше д-р Георгиев и се справи перфектно, не ме е боляла глава или нещо друго след това, нито имам синини по гърба както бях чела някъде, че може да се случи. Пожелавам на всички, които им предстои този начин на раждане, да се възстановят така бързо като мен. Успех момичета!