0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Позволявам си да дам началото на тази тема, и дано днешният слънчев и празничен ден е предвещание за много успехи на всички, които ще правят инсеминации през следващите два месеца. Нека си пожелаем здраве и късмет, и към края на темата да има много  preggo и после  stork-boy  ylinfant

*
записвам се и в тази тема, инсеминацията ми беше на 28 април, но чакането ще е през май  :)
*
Айде честита нова темичка!
На всички момичета успех в процедурите!
На всички чакащи само :bfp:и на финала :bori_007: :bori_004:
*

karrii

• *
  • 47
  • Вярвам в Мечтите
записвам се и аз в новата тема моето инсе беше на25.04 така че чакам резултат към 13.05 ,засега нямам никакви симптоми пък по нататък ще видим стискам палци на всички на които предстои и тези като мен чакащи резултат :bighug:
*
Честита нова тема и от мен и дано се напълни с много +++++++++++++ резултати.
Ние този месец пропускаме заради празниците, но следващия пак сме наред, пък да видим какво ще стане :-)

*
Много късмет и успех на всички.

Здравейте и от мен! Моята инсеминация ще бъде в началото на юни. Стискам палци на всички! Дано май и юни завършат с много положителни резултати!  :bfp: :balk_602:
*
Да се отчета-днес лелката дойде.В неделя започвам Клостилбегита а в сряда Меногона.Вие къде си слагате инжекциите?Предполагам че няма да е проблем да ги слагам в манипулационната на болницата в града а не в клиниката.
Здравейте,и нашето чакане приключи с 4-ти пореден отрицателен тест,4-та поредна неуспешна инсеминация  вече незнаем какво да правим женами е в страшна депресия.

Силно вярвам, че и нашите мечти ще станат реалност.
Да се отчета-днес лелката дойде.В неделя започвам Клостилбегита а в сряда Меногона.Вие къде си слагате инжекциите?Предполагам че няма да е проблем да ги слагам в манипулационната на болницата в града а не в клиниката.
Правилно, не е проблем :) При моите инсета и аз си ги слагах в града, а само за прегледите ходих до клиниката!
Късмет
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
Здравейте,и нашето чакане приключи с 4-ти пореден отрицателен тест,4-та поредна неуспешна инсеминация  вече незнаем какво да правим женами е в страшна депресия.

Много съжалявам за това, което преживявате и двамата :( Трудно е, много трудно, от личен опит го казвам, но не трябва да се отчайвате. Разговаряй със съпругата си, тя има нужда от това и от твоята подкрепа. Нека си поплаче, за да й олекне, но после пак напред. Имате два варианта - да опитате пак с инсе, или да преминете направо към ин витро, зависи от показателите ви. Консултирайте се с лекаря ви и с нови сили напред. Място за отказване няма. Ще стане бебето, бъдете сигурни и вярвайте силно!
Ще се моля за вас този период да отмине по-бързо и много скоро да се радвате на прекрасни новини!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
Привет и от мен, аз ви наглеждам само. Честита нова темичка, дано всичките ви процедури са успешни и напълните темата с много ++++
Даката, няма място за отказване, взимате някакво решение и продължавате напред с борбата. Дали поредно инсе или пък ин-витро, шанс има и вие ще гушнете своето мило детенце, убедена съм в това и ви го пожелавам от сърце!!!
Игълче, с теб съм и ти стискам много палци срещата на + и - да е с най-щастливият възможен край - здраво и красиво бебе!!!
Доскоро и не се предавайте в никакъв случай!!!
*
Бисерче, а ти какво ще правиш от тук нататък, местиш ли се в другата тема или продължаваш с нас?

*
Привет и от мен, аз ви наглеждам само. Честита нова темичка, дано всичките ви процедури са успешни и напълните темата с много ++++
Даката, няма място за отказване, взимате някакво решение и продължавате напред с борбата. Дали поредно инсе или пък ин-витро, шанс има и вие ще гушнете своето мило детенце, убедена съм в това и ви го пожелавам от сърце!!!
Игълче, с теб съм и ти стискам много палци срещата на + и - да е с най-щастливият възможен край - здраво и красиво бебе!!!

Охоо,ето къде си била :DА аз те търся в очакващи :wink:Какво става с тебе бе момиче?Хайде,нали сме си дружки,продължаваме напред! :DКакво ново при тебе?Ние този месец сме на "естествена инсеминация",и ако не се получи продължаваме с инсе от другия месец.Прегръщам те и пиши! :bighug:
И ние бяхме на естествена инсеминация този месец  :lol: Хареса ми много този израз! Тъй като усещам, че до няколко дни ще се окаже неуспешна, минаваме на класическата :)

*

Rib4o

• 211
  • Истински се вижда само със сърцето!
Айде и аз пак в играта. Дано ни е на късмет новата темичка. След трето неуспешно инсе през януари отново се записвам. Направих някои промени и се надявам този път да успея. Стискам палци на всички. Даката, не се отчайвайте. Убедена съм, че сте на финала и скоро ще гушкате едно, а защо не и повече, здрави бебчета. Още веднъж пожелавам успех на всички.
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
И аз се записвам тук в новата и надявам се плодовита тема;-) И аз се надявам да направим 2-ро инсе началото на юни предполагам-живот и здраве. Успех на всички
*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
Май ми е време и аз да се запиша в темичката.Предстои ми първа стимулирана инсеминация най-вероятно в края на седмицата.
Късмет на всички които чакат,дано има повече положителни тестове :D
Стискам палци и на всички,на които им предстои инсе.
*

Охоо,ето къде си била :DА аз те търся в очакващи :wink:Какво става с тебе бе момиче?Хайде,нали сме си дружки,продължаваме напред! :DКакво ново при тебе?Ние този месец сме на "естествена инсеминация",и ако не се получи продължаваме с инсе от другия месец.Прегръщам те и пиши! :bighug:

Джина, и ние този месец сме на естествена инсеминация, но следващата продължаваме заедно с вас. Само Бисерче се губи да каже как са нещата.

Геа, Драгица, Елоиз
: айде всички заедно края на май - началото на юни за минем прес успешна инсеминация.

*
Re: Инсеминации през май и юни 2008 - успех на всичк
« Отговор #19 -: Май 06, 2008, 23:03:24 pm »
 Здравейте и от мен, за съжаление с лоши новини съм и аз  :balk_144: Третото инсе завърши с неуспех...След два отрицателни теста спрях утрогестана на 18-ия дена, просто нямаше смисъл да продължавам. Добре, че бяха почивните дни и бях заобиколена от много хора , така преодолях  :bfn: по-леко. В края на седмицата ще отида при док. за да прецени какво ще правим по-нататък.
« Последна редакция: Май 06, 2008, 23:54:56 pm от tinam »