0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Благодаря ви момичета! И аз ще ви  :crossfingers: И много късмет ви желая !
  Днеска мина и моето прво инсе. След много проблеми и бактерии ту генитални ту уринарни ту стомашни....... стигнахме до дългоочакваната инсеминация.
  процедурата минаваше такаЧ
-От 3- 8 ден кломифен по 2 таблети.
- на 12 ден 4 фоликула 27,21,18,18 мм , биха ми 2 по 5000 iu Pregnil
-13 ден инсеминация и на наше голямо удоволствие, а благодарение на Д-р Мели 15 мил/мл сперматозоиди и 30% бързо подвижни (почнахме със 5 мил/мл и 7% бързо подвижни)
 Од утре 2 по 1 утрогестан за 15 дена.
 И сега ЧАКАМЕ заедно сс Вас :lol:
Успех на всички
Здравейте и от мен! За отчета - чакам си лелката до 2-3 дни и започваме стимулацията от 3 ден с Клостилбегит. За първи път ще правим инсе и ми е много....едно такова....вълнуващо. Знам ли и аз, интересно ми е.  :D

Пожелавам на всички само ++++ резултати и да си отгледате хубави фоликулчета.  :D :bighug:
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
Аз със стимулация си правих все по 1 ф. а без си имах и по повече ама това е др.тема. И малко отчет - вчера бях на преглед и от утре започвам подготовката за ИКСИ. Късмет на всички!

Момичета, дали някоя от вас е коментирала с док. варианта тренировки по време на стимулация и след инсеминацията и по точно ме интересуват коремните преси. Всичко друго си знам кое може и не може да се прави, но за коремните ми е малко неясно.
Аз коментирах този въпрос с моя лекар, тъй като ходя на пилатес,и каза че няма проблем, стига упражненията да не са прекалено натоварващи физически, може би се има предвид бягането, аеробиката, фитниса, но пилатесът е по-мързелива гимнастика. Макар че да си призная вече една седмица след инсето се чувствам много уморена, все ми се спи, боли ме корема около пъпа и кръста ме боли, та хич не ми е до гимнастика - гледам да се прибера и да си легна. :lol:
*

eagle

• 515
Tini78, didmeri_, lawyer, Tanita13, tinam, pimi, Olimpia, Biljana- на всички ви желая успех и силно стискам палци.
*

eagle

• 515

Аз утрогестана го приемам 3х2 вагинално, може би за всеки е индивидуално
*
Игълче най вероятно ти се спинка от утрогестана,аз имах същия проблем-все ми се спеше и се чуствах каталясала. Като го спреш ще отшуми.
Игълче най вероятно ти се спинка от утрогестана,аз имах същия проблем-все ми се спеше и се чуствах каталясала. Като го спреш ще отшуми.

Игълче и на мен така ми действаше този препарат, но ти пожелавам твоето сънливо състояние да се дължи на  preggo и да не отшумява /ако е това/ ДАЙ БОЖЕ !!!

На всички останали стискам палци и пожелавам само ++++  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*

lawyer

egale, Tini78, didmeri, Tanita13, tinam, pimi, Olimpia, Biljana- на всички ви желая успех и силно стискам палци.
и от мен УСПЕХ момичета, силно гуш от мен. Ние започваме да следим ову-то от 23 май и с много надежда се запътваме към второто инсе...дано този път да е краят на голямато чакане за всички!
*

eagle

• 515

Игълче и на мен така ми действаше този препарат, но ти пожелавам твоето сънливо състояние да се дължи на  preggo и да не отшумява /ако е това/ ДАЙ БОЖЕ !!!

На всички останали стискам палци и пожелавам само ++++  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
:balk_21:Чул те Господ!! А при теб как стоят нещата, Бисерче? Знам, че пишеш в друга тема, но не съм влизала да прочета  :oops:
*
Здравейте,току що се върнах от преглед при док и ето моят отчет!Трети ден от МЦ-УЗИ преглед-поликистозни яйчници като по учебник,жива класика :lol:.Тенденция за по 4-5 фуликула на яйчник,трябва много да внимаваме да не пораснат всичките.Лигавица-никаква(както и трябва да е).Започнах да си бия Гонал Ф 75  от днес,пия си и фолиевата.В петък пак на преглед.Това е положението,другата седмица ,ако не се случи нещо непридвидено,ще бъде втората ми инсеминация.Малко взех да ги редувам-инсе,ин-витро,инсе...дано не се наложи да стигнем до следващо ин-витро!!!!Успех и на всички останали!!!А,между другото след 2 часа ще са ми готови хормоналните изследвания,чакам си ги 8)

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
 :crossfingers:
Чакам добри вести от теб!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
  Днес мина четвъртото ми инсе, след него или с бебе или към икси :) Фоликулът се беше спукал, усетих го рано сутринта и дано плувците си свършат работата този път. Продължавам с утрогестан 2*2, всеки път съм с различна доза утрогестан :ask:Трябва да пия и естрофем за първи път.
 Успех на всички  :bighug:, дано този месец ни е късметлийският!!
*
Тинам, на последното ми инсе бях със същите размери на фоликула като твоят.
такива големи фоликули и вярно ли е , че вероятността яйцеклетката да е некачествена е голяма 
Мисля че е вярно.  Пими да не би да правите реинсеминация? Защото се прави по 1 инсе на цикъл-няма как да е повече. Олимпия браво на теб-ти си направила фоликулчета като за инвитро. Аз със стимулация си правих все по 1 ф. а без си имах и по повече ама това е др.тема. И малко отчет - вчера бях на преглед и от утре започвам подготовката за ИКСИ. Късмет на всички!

така се практикува две инсеминации в 2 последователни дни
днес беше втората вече ще чакаме
стискам палци на всички момичета
*
Пими ако са ти правили инсе на неспукани фоликули преди 2 дни , то днес ти е направена реинсеминация а не второ инсе.Айде ще чакаме да се похвалиш след 2 седмици с  :bfp:.Тини  yahoo_17.
*
Пими ако са ти правили инсе на неспукани фоликули преди 2 дни , то днес ти е направена реинсеминация а не второ инсе.Айде ще чакаме да се похвалиш след 2 седмици с  :bfp:.Тини  yahoo_17.

някои фоликули се бяха спукали още в събота а днес вече почти всичкие се бяха спукали
казаха ми че така практикували може би се повишава шанса за успех и аз незнам

И аз ще го приемам вагинално,зависи от колко милиграми ти е утрогестана.Ако е от 100мг 2х2 , а ако е от 200 мг 2х1
*
Ето че моите хормонални вече са известни.Ето и стойностите:

--------------------------------------------------------------------------------

TSH 0.609
 mU/l 0.35 - 5.00

LH+FSH+Prolactin+Estradiol+Testosteron *
 Профил Виж по-долу

Prolactin 82.23mlU/l М(83.0 - 414), Ж(90 - 523) 
LH 10.59 IU/l М(1.0-5.8) Ж(фол 1.9-8.0; овул 11.3-59.0; лут 0.8-

FSH 3.70IU/l М(1.0-10.5) Ж(фол 2.4-9.3; овул 3.9-13.3; лут 0.6-

Estradiol 0.167nmol/l М(0.0-0.13) Ж(фол 0.08-0.79; овул 0.7-2.1; лут 0.0

Testosteron 3.09nmol/l M(6.8 -39.00) Ж(0.18 -2.55)
 Аз като си гледам,всичко си ми изглежда нормално-нормално за поликистозни яйчници.Единствено ме притеснява тази стойност на LH,че е сцели 2 единици завишена? :oМоля,ако някой има представа,да коментира!Звънях на док,но нещо не ми вдига :(

*

eagle

• 515

И аз ще го приемам вагинално,зависи от колко милиграми ти е утрогестана.Ако е от 100мг 2х2 , а ако е от 200 мг 2х1
Утрогестан 100 е и го приемам 3х2 вагинално.
*
Момичета да ви патм след като имам резултат от тест как е по-добре да се обадя на доктор Персенска по телефона или да отида на място. Питам, защото знам че има много пациентки и сигурно не и е да се разправя само с мен. А ако отида до клиниката дали е по-добре да отида надвечер, ако е по-спокойно като нямам записан час.