0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
На новите момичета- късмет! Тинам не се притеснявай все пак има шанс.Ние сме само с  3% по Крюгер а  д-р Владимиров един път ми каза че може и до 6 пъти да пробваме с инсе, но все пак е по добре в нашия случай да не чакаме толкова. И сега чакам да ми дойде и стартираме ИКСИ.
« Последна редакция: Май 14, 2008, 23:37:25 pm от tanj74 »
*
Малко отчетни-днес ми дойде. Местя се в темичката за ИКСИ и ИНВИТРО.Ще пожелая успех на всички момичета !
*
tanj74, успех ти желая в другата тема, да не се задържиш много там!
На всички момичета от тази тема успех в инсеминациите!
Аз днес бях на преглед при док, започвам клостила и към края на месеца ще правим трето инсе.
Слънчев ден от мен  :D!
*
 Успех, таня74, много ще стискам палци :crossfingers:. То и аз ще те последвам ако и сега не се получи с инсе.
 Glory на теб също успех и следващия месец да имаш едни хубави две чертички!
*
Момичето благодаря ви ! И аз ще ви  :crossfingers: . :bighug:
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
Малко отчетни-днес ми дойде. Местя се в темичката за ИКСИ и ИНВИТРО.Ще пожелая успех на всички момичета !
Стискам палци да е на късмет новата тема, в която се прехвърляш.
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
Аз днес бях на преглед при док, започвам клостила и към края на месеца ще правим трето инсе.
Ще се надяваме всичко да е наред и да ти е трето последно инсе с +++ резултат
*
Благодаря ти Игълче! Аз вече си стегнах багажа и след малко заминавам за София,утре ще отида на преглед и ще разбера от кой ден ще почнеме ИКСИ. Айде чао от мен !  :bighug: за всички!
здр.на жси4ки.моето 2ро инсе бе6е  на 8маи и сега след о6те 1 седица 4акам резолтата.макар 4е не сам мн. обнадегдена за успех желая на жси4ки ви мн.+++резолтати от сарце.
*
И според мен е много важно да кажеш къде си правила подобно нещо. Не смея да го нарека и инсе, защото е дори опасно за теб подобно безхаберно отношение на някой лекари. Успех ти желая повече да не попадаш на подобни "лекари".
Не мога да спомена имена,защото нямам доказателства-поне не официални.Допускам,че бих могла и аз да сгреша,но за себе си аз направих нужните изводи.Дали съм права или не вече няма значение-смених доктора ,но не и клиниката.Това което всяка от нас е длъжна да направи преди процедура,е да попита и да бъде сигурна кой,кога и къде ще обработи еякулата ! Мисля,че по този начин,не биха злоупотребили с нас...А за това кое може или не може,всеки сам си прави изводи....за съжаление :(

*

lawyer

И аз днес го броя за начало и чакам да дойде моментът за второто по ред инсе, айде пак се почна...
Нека да имаме много късмет, момичета, моля се на Богородица за всички нас, да ни помогне и сбъдне святата ни мечта да станем майки.
Хайде, УСПЕХ И ДА НАПЪЛНИМ ТАЗИ ТЕМА С УСМИВКИ!!!
*
 Здравейте и от мен, имам нужда от вашето мнение.. Днес бях на преглед да видим фоликулите, и за моя изненада се оказа, че има един и той вече е 30 мм. А днес ми е 11-ти ден и съм шокирана, преди седмица нямаше нито един. Бихме прегнил и в понеделник ще правим инсе-то. На вас случвало ли се е да имате такива големи фоликули и вярно ли е , че вероятността яйцеклетката да е некачествена е голяма  :ask: :ask:
*
Здравейте и от мен, имам нужда от вашето мнение.. Днес бях на преглед да видим фоликулите, и за моя изненада се оказа, че има един и той вече е 30 мм. А днес ми е 11-ти ден и съм шокирана, преди седмица нямаше нито един. Бихме прегнил и в понеделник ще правим инсе-то. На вас случвало ли се е да имате такива големи фоликули и вярно ли е , че вероятността яйцеклетката да е некачествена е голяма  :ask: :ask:

До колкото съм чувала не е добре да е толкова голям. Говори с док дали наистина има нужда да се прави инсе при това положение.

*
И аз днес го броя за начало и чакам да дойде моментът за второто по ред инсе, айде пак се почна...
Нека да имаме много късмет, момичета, моля се на Богородица за всички нас, да ни помогне и сбъдне святата ни мечта да станем майки.
Хайде, УСПЕХ И ДА НАПЪЛНИМ ТАЗИ ТЕМА С УСМИВКИ!!!

Стикам ти палци. Дано втората е успешна. Айде следвам те по петите :-). И на мен като ми дойде (дано да не става) и аз съм наред с второто инсе  :lol:

*
Днес беше моето инсе.В понеделник ще правим второто.Дано да е успешно но сега започва голямото чакане.
Стискам палци на всички за мнооооого положителни резултати.
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
Здравейте, дами  :lol:  :lol:  :lol:
Да се отчета и аз :) Моята стимулация започна, но започнах и здраво работа и нямам време да пиша.
Днес ми е 7 ден от цикъла, 2 дена бях на Пурегон 50, но днес го намалиха на доза от 25, защото и в двата яйчника си имам вече по 4 фоликулчета около 10, 12 мм.
Засега това е от мен, в понеделник съм пак на преглед да видим как нарастват!
Желая на всички ви много, много ++++ резултати и позитивно настроение!!!! :)
*
Тинам, на последното ми инсе бях със същите размери на фоликула като твоят.
такива големи фоликули и вярно ли е , че вероятността яйцеклетката да е некачествена е голяма 
Мисля че е вярно.  Пими да не би да правите реинсеминация? Защото се прави по 1 инсе на цикъл-няма как да е повече. Олимпия браво на теб-ти си направила фоликулчета като за инвитро. Аз със стимулация си правих все по 1 ф. а без си имах и по повече ама това е др.тема. И малко отчет - вчера бях на преглед и от утре започвам подготовката за ИКСИ. Късмет на всички!
« Последна редакция: Май 17, 2008, 21:56:43 pm от tanj74 »
*
И при мен нещата се стартирват,в понеделник узи и ако няма нещо нередно,почваме стимулацията.Ще докладвам в понеделник :wink:

*
 Благодаря ви за отговорите, днес съм малко по-спокойна и съм решила, че каквото и да стане така ми е било писано. Дано само фоликулът се пукне. Попитах вчера док. дали има проблем като е толкова голям фоликулът и той каза, че няма проблем тъй като и лигавицата била доста нараснала.
 Pimi, Olimpia успех, вие сте рекордьори по фоликули :) Аз с клостил и без клостил си образувах по един.
 tanj74  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: дано всичко мине без проблем и едно хубаво  :bori_002: или  :bori_007: :bori_004: на финала

*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
Аз със стимулация си правих все по 1 ф. а без си имах и по повече ама това е др.тема. И малко отчет - вчера бях на преглед и от утре започвам подготовката за ИКСИ. Късмет на всички!

Странна работа!!! е как така??? Имам усещането, че се поошашкват милите ни организми и започват да сдават багажа в такива важни моменти!!! Но.... целта си заслужава и ние ще успеем! :)
Момичета, дали някоя от вас е коментирала с док. варианта тренировки по време на стимулация и след инсеминацията и по точно ме интересуват коремните преси. Всичко друго си знам кое може и не може да се прави, но за коремните ми е малко неясно.
Пак желая голяяяяяяяяяяям около 3000, 3500 гр успех на всички! :)))
Tanj74,  с ИКСИ-то ще успеете :)
Tinam, tini, pimi, eagle.... / сигурно има и още / на всички ви стискам палци!