Колко сте смели,
момичета! Аз съм страхлива и се боя да ходя на ваканции все още с детето. Струва ми се сложно и рисковано и най ми е добре у дома. Браво на вас и дечицата!
Аничка, под гушката е трудно за проветряване и почистване място и при много бебета се получава зачервяване на гънката. След баня обръщах Али по корем и докато тя виреше глава непокорна, аз мажех гушката обилно с крем. След още няколко месеца ще го израстете проблема.
Йоши, ще ти пиша на лични, да не отегчавам хората тук.
Още веднъж да благодаря за милите думи. Чак ми става гузно, че сте такива добрички, пък аз една озъбена кучка сред вас!
Хич не искам да говоря за мода, защото
суета е това, излишно е за този форум. Но пусто като съм човек и блазня се от комплимента...
Рокличката е от Англия, от не особено претенциозен магазин. Татито ни я донесе. Под заплаха да бъде набит, ако донесе неподходяща дрешка, донесе и втори вариант, той пък- от съвсем обикновен магазин, но пак така подходящ и семпъл. Хората просто имат избор, за всеки джоб по нещо. До екстремното преживяване таткото да пазарува кръщелна дрешка се стигна след един интернетен гаф: поръчахме дрешка от "Мамас енд Папас" по Интернет, обаче, заради една сгрешена цифра в кода, изпратили друга дрешка хората. Мъжът ми им се обадил и им казал какво ще му се случи в България, ако се прибере с това. Извинили му се, върнали му парите, а дрешката казали да я запазим като подарък и компенсация за неудобството, което са ни причинили.