0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на ВиЛиЛи
« Отговор #100 -: Декември 06, 2008, 10:57:57 am »
Благодаря на всички ви за вниманието!!!
Този месец не е бил моят. :(
*
« Отговор #101 -: Декември 06, 2008, 12:48:10 pm »
 :bighug: :balk_145:
« Отговор #102 -: Декември 27, 2008, 13:37:36 pm »
Хайде отново,за пореден месец с моите "Радини вълнения" :oops: :lol:.
Наближава поредната дата за цикъл-на 01.01 трябва да ми дойде,то дано да не,но..
За сега БТ е добре,нали?!?Аз си определям овулацията на 13 ден,вие какво ще кажете?!?
Помагайте момичета!
Знаете че споделеното чакане е по-лесно.
Благодаря ви предварително.
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #103 -: Декември 27, 2008, 14:21:56 pm »
Вилили,и аз така си мисля- О на 12/13,ама що така няма тестчета за О????
И не си сама в чакането,всички сме с тебе :D,я виж колко Не чакащи сме се събрали :P
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #104 -: Декември 27, 2008, 14:38:54 pm »
Абе реших да ги правя тестовете,ама точно тогава имахме много работа на работата и не успях.Само първия ден беше с много слаба 2 черта.
« Отговор #105 -: Декември 27, 2008, 15:22:59 pm »
Късмет,мила!дано е станало,графиката ти е много хубава! :)
« Отговор #106 -: Декември 27, 2008, 16:22:22 pm »
ВиЛиЛи, стискам палци да е станало, графиката изглежда много добре :D И Т е височка тия дни :babyflips:
П.П. Ти как се чувстваш от този бромокриптин, че гледам и сериозна дозичка пиеш? Аз преди близо две години пиех по 2 и никак не ми се отразяваха добре, сега пия по 1/2 и пак постоянно ми е нервно и подуто и малко отпаднало...Още помня първите два дни в които пих за първи път от тях - бяха истински кошмар, постоянно виене на свят, силно гадене и сърцебиене, ужас..., но пролактина падна до долните референти граници за месец.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #107 -: Декември 27, 2008, 19:16:20 pm »
Благодаря ви момичета.Понякога имам чувството,че живея от сутрин до сутрин,та да видя каква ми е температурата.Абе откачена работа.
Радостинка,може да се каже,че нищо ми няма от Бромокриптина.Някво гадене леко от време на време,но ако не се вглеждам толкова в себе си сигурно няма да ми направи впечатление.И отпадналост една такава дето аз я оприличавам на голям мързел. :D :oops:Просто не ми се прави нищо,все едно усещам,че нямам сили да го свърша,но пък започна ли -няма ядове,оказва се че си имам сили за всичко.
И те така.Очаквам с нетърпение утре да си видя БТ :D.
И аз вас ви наблюдавам,да знаете,ама като не разбирам много-много и избягвам да се обаждам,защото всички графики ми се струват хубави и бременни!!!Дано да е така.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #108 -: Декември 28, 2008, 09:56:09 am »
Благодаря .........
Един съвет от мен: постарай се да не мислиш толкова за тази БТ, защото живота си тече край теб, а ти пропиляваш най-хубавите си години в това да се измъчваш за нещо което не може да контролираш. Прави кекс поне през ден в дните за О. и не го мисли толкова.
Дори и да е идеална Бт тя не ти прави бебе, тя само показва нивата на хормоните / и дали всичко е наред/
Ако си направила всички необходими изследвания и повече от това не може да се направи, гледай да си спокойна и не насилвай нещата.
Представи си само, че ти е писано да имаш дете след 1 година, колкото и да се тормозиш, каквото и да правиш преди това няма да се получи.
Зачеването зависи от доста неща, които ние не може да контролиране

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #109 -: Декември 28, 2008, 10:26:37 am »
Подкрепям Денис за това,че бебчето става,когато е писано  :balk_103: Едни наши познати 13 години не можеха да си имат бебче-3 опита инвитро,6 инсеминации и какво ли още не.Накрая се решиха и си осиновиха детенце  :D Два дена след като си го взеха тя разбра,че е бременна  на 39 години и сега си има пълна къща с дечица  :babyflips: :babyflips: Това наистина си е божа работа! Така,че наистина се радвай на живота и събирай с пълни шепи щастието,което ти се поднася  :bighug: :goodluck:

« Отговор #110 -: Декември 29, 2008, 07:16:35 am »
 :DРазбира се,че сте прави и то на 100%,но...Голямото вглеждане в БТ е последните 5 дни и чрез нея просто си търся сламка,за която да се хвана.Знам,че каквото е писано ще стане. :?
Днес малко спадна,но пак е добра :lol:.
Благодаря ви ,че хвърляте по едно око и на мен.
 :DДо утре!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #111 -: Декември 29, 2008, 08:00:39 am »
До тук графиката ти е добре.
Така те искам - оптимист   :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #112 -: Декември 30, 2008, 20:07:56 pm »
Вили,хубава графика пу-пу :crossfingers:.
« Отговор #113 -: Декември 31, 2008, 07:27:52 am »
Момичета,
утре трябваше да ми дойде,но като я гледам тази температура да ви кажа честно,хич и не чакам!!! :D
Дано да не съм прекалено голям оптимист,но...такова нещо не се е случвало никога до сега-да поддържам такава температура!
*
« Отговор #114 -: Декември 31, 2008, 07:35:48 am »
Вили отдавна не съм писала, но тук няма как да не се включа  :D
Каква температура самооооооо........нямам думи...пу пу пу пу пу
Стискам палци мила  :D!
И довечера внимавай с шампанското да не повредиш тази хубава темературка  :lol:
Стискам палци навсякаде дано дано дано
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #115 -: Декември 31, 2008, 07:43:45 am »
ДАЙ БОЖЕ да имаш най-хубавия новогодишен подарък :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #116 -: Декември 31, 2008, 07:58:35 am »
ВиЛиЛи графиката е супер, пу-пу-пу и от мен. Стискам плаци... :babyflips:
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #117 -: Декември 31, 2008, 10:58:00 am »
Късмет,адашке!Дано е станало чудото!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :D
« Отговор #118 -: Декември 31, 2008, 12:03:49 pm »
Дано 2009г бъде твоята бременна година.УСПЕХ :balk_602:
46737.png[/IMG][/URL]
*

bobi 2

• 384
  • "член на групата 3 от 6" хихи
« Отговор #119 -: Декември 31, 2008, 12:05:18 pm »
 :D :crossfingers: :bfp: