0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Защо трябва да чакаме ...
« -: Май 11, 2008, 16:05:54 pm »
Здравейте момичета!
Аз имам проблем с незабременяване от 1 год.и 3 месеца ... и това време и чакане ме убива ...
Ходихме на лекар/и : спермограма добра , тръби също , размери на матка , яйчници в норма , уж проблем няма , но бебето не идва.Този месец ме стимулират с Клостилбегит , но едва ли ще се получи нещо ... все чакам и се надявам , а нищо ...
Не знам защо пиша , може би , за да споделя , защото ме боли , все ми е тъжно и нервно , не знам ...
Благодаря Ви , че Ви има и че ме изслушахте !!! 
Re: Защо трябва да чакаме ...
« Отговор #1 -: Май 11, 2008, 16:10:02 pm »
 Хормонални изследвания правила ли си? Спермограмата трябва да е направена в клиника по стерилитет!Къде и какви други изследвания сте правили?
 Повечето момичета тук все още чакаме...Надежда винаги има!
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #2 -: Май 11, 2008, 16:30:44 pm »
Мила не се отказваи шанс винаги има, когато най малко очакваш ще стане. Целувки и много скоро да се похвалиш с :bfp:

*
« Отговор #3 -: Май 11, 2008, 17:30:11 pm »
Ако спермограмата е добра и хормоните са в норма , можеш да пробваш с инсе.Успех!
*
« Отговор #4 -: Май 14, 2008, 14:15:02 pm »
Здравейте момичета!
Аз имам проблем с незабременяване от 1 год.и 3 месеца ... и това време и чакане ме убива ...
Здравей аз съм така вече 2 год. и 4мес.
Почти всички изследвания сме направили \с изключение на генетични и лапароскопия\ и  всичко е наред обаче резултат няма. Този месец ще правим инсеминация и ако не стане вече не знам.
Много е тъжно когато виждаш как твоите мечти се сбъдват на някой друг
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #5 -: Май 26, 2008, 12:46:09 pm »
Ами пробваш пак и пак и така докато стане. Може би е добре да се направят и генетични. А за лапароскопията.... ако имаш снимка за проходимост на тръби, май ти е рано още. Само не се отчайвайте момичета. Рано или късно ще стане. То е ясно че всички искаме да е рано, ама.... Винаги има надежда и винаги има начин. Но трябва упорство и постоянство. Пожелавам ви да не чакате много. И ако случайно ви дотежи и докривее, пишете тук. Винаги ще има кой да ви потупа по рамото и да избърше сълзите ви.
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #6 -: Май 26, 2008, 13:17:03 pm »
Щом няма нишо физиологично, което да пречи, остават хормони и психика. Малко търпение, ако си попаднала на правилния док, той ще те води до успешния финал :)
Пожелавам ти успех и да знаеш, че когато най-малко очакваш чудото ще се случи. Може би просто наистина трябва да мине известно време в борба и след това всичко, което си постигнала ще бъде още по-сладко и приятно. За съжаление с някои от нас така се случва, с други от първия път, но какво да се прави-съдба.
Стискам палци скоро да се похвалиш с <+> и терзанията ти да свършат.
« Отговор #7 -: Май 26, 2008, 14:17:22 pm »
 Познато ми е чувството на отчаяние, за съжаление...На моменти имам чувството че направо ще откача.
*
« Отговор #8 -: Май 26, 2008, 16:08:42 pm »
Познато ми е чувството на отчаяние, за съжаление...На моменти имам чувството че направо ще откача.
На всички тук ни е познато,затова чакайки се подкрепяме.Благодаря че го има ЗАЧАТИЕ! :bighug:

« Отговор #9 -: Май 26, 2008, 19:57:36 pm »
 не видях да си споменала за имунологични изследвания.
« Отговор #10 -: Май 26, 2008, 20:13:06 pm »
Здравейте момичета!
Ходихме на лекар/и : спермограма добра , тръби също , размери на матка , яйчници в норма , уж проблем няма , но бебето не идва.Този месец ме стимулират с Клостилбегит , но едва ли ще се получи нещо ... все чакам и се надявам , а нищо ...
Не знам защо пиша , може би , за да споделя , защото ме боли , все ми е тъжно и нервно , не знам ...
Благодаря Ви , че Ви има и че ме изслушахте !!! 
Къде е правена спермограмата и какви са показателите?
Като казваш, че тръбите са наред - как се разбра това?
Питам те не за друго, ами е имало случаи, в които за състоянието
на тръбите заключава след рутинен преглед, което не е правилно.
Цветна снимка ли си правила или хидротубация?
В тоя ред на мисли се сещам да питам - относно хормоните
как са нещата и дали е проследявана овулация?
*
« Отговор #11 -: Май 27, 2008, 09:37:20 am »
Здравейте,
И аз се отчайвам - вече 1 год и 8 месеца все чакаме чудото, но уви не идва!!!
Всички казват чакай, имай сили, ще стане......, ама...............
Пожелавам на всички успех и скоро да видят заветните 2 черти!!!
Направете изследвания за антитела - наблюдават се при двойки с продължителни връзки и дълго пазене от бременност.
Успех!!!
*
« Отговор #12 -: Май 27, 2008, 11:22:00 am »
Здравейте момичета,
И аз като вас съм в този ужасен процес на чакане :( Знам че ми е още рано да се притеснявам, защото опитваме от 6 месеца, но вече се побърквам от неуспехите. Още повече се стрсирам и от това, че след 2 седмици ставам на 30  :? Толкова се надявам да се получи .....
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #13 -: Май 27, 2008, 13:12:56 pm »
Здравейте момичета,
И аз като вас съм в този ужасен процес на чакане :( Знам че ми е още рано да се притеснявам, защото опитваме от 6 месеца, но вече се побърквам от неуспехите. Още повече се стрсирам и от това, че след 2 седмици ставам на 30  :? Толкова се надявам да се получи .....
Съвет от мен-като се стресираш не си помагаш ама никак. Какво като ставаш на 30-да не би да свършва живота след това? По-ведро трябва да се гледа на нещата, а не така трагично. 6м. не е период, при който да се стресираш излишно, повечето тук се борят и чакат с години-дори и аз-почти 3г. А докторите казват след година опити, при условие, че нямате някакви проблеми, ако тогава не става, търсите специализирана помощ. Вдигаш глава и гледаш напред и нагоре :) само спокойствие за сега и здрава храна ;) му е майката. Пожелавам ти успех и скоро да се похвалиш с две чертички.
p.s. Не обръщайте бебеправенето във фикс идея, защото секса по часовник понякога действа обезкуражаващо, подтискащо и още по-стресиращо.
*

ivkaa80

• *
  • 21
  • ИСКАМ ОЩЕ ЕДНО ДЕТЕ
« Отговор #14 -: Май 27, 2008, 13:23:19 pm »
Здравейте милички  и аз съм  в този гаден кръг от 10 месеца на сам  и честно казано вече ми ПИСНА  от всичко  от неразбирането на моя мъж /той ми казва стига си откачала нали си имаме  едно дете/ но той явно не ме разбира ,писна ми  от секса по  график от витамините и боклуците от всичко ми писна ,не се чувствам пълноценна майка на моето малко първолаче :( и най вече не се чувствам жена .Затова милички  от този месец се ЗАРИЧАМ  да спра с мисленето ,секса  по график и всичко ,което ме съсипва  пък да става КАКВОТО Е РЕКЪЛ ГОСПОД .ЗАКЛЕВЕМ СЕ.............. БЛАГОДАРЯ ,ЧЕ МЕ ИЗТЪРПЯХТЕ ЦЕЛУВАМ ВИ ВСИЧКИ!
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #15 -: Май 27, 2008, 15:13:34 pm »
Здравейте милички  и аз съм  в този гаден кръг от 10 месеца на сам  и честно казано вече ми ПИСНА  от всичко  от неразбирането на моя мъж /той ми казва стига си откачала нали си имаме  едно дете/ но той явно не ме разбира ,писна ми  от секса по  график от витамините и боклуците от всичко ми писна ,не се чувствам пълноценна майка на моето малко първолаче :( и най вече не се чувствам жена .Затова милички  от този месец се ЗАРИЧАМ  да спра с мисленето ,секса  по график и всичко ,което ме съсипва  пък да става КАКВОТО Е РЕКЪЛ ГОСПОД .ЗАКЛЕВЕМ СЕ.............. БЛАГОДАРЯ ,ЧЕ МЕ ИЗТЪРПЯХТЕ ЦЕЛУВАМ ВИ ВСИЧКИ!
:good_post: :good_post: :good_post:
Напълно те разбирам, миличка!
Понякога човек има нужда от почивка, пък ако е рекъл Господ - точно тогава става :wink:
Прегръщам те и се надявам наистина да се успокоиш и да се радваш на своето чудо! :goodluck:
 :bighug: :bighug: :bighug:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
« Отговор #16 -: Май 28, 2008, 02:11:38 am »
Здравейте момичета,

Здравей,
рано ти е още, а и въобще място за отчайване няма! Дори и да възникне проблем хубавото на медицината е, че е напреднала и помага (макар, че понякога отнеме доста време наистина)!
Аз станах на 30 г. през март и повярвай ми не боли чак толкова  :D а със съпруга ми опитваме вече близо две години и не се получава. Някои ще кажат - 6 месеца е още рано, но мой съвет е да не губиш време и поне си направи елементарен преглед при твоят гинеколог като начало. Поне да си на ясно със твоето състояние като начало, а и за твое успокоение! Пожелавам ти всичко да е наред и само да е въпрос на време! Дано скоро се похвалиш с "две чертички"  :D
Успех!
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=svetlanagk][/url]
« Отговор #17 -: Май 29, 2008, 21:47:05 pm »
Привет момичета!Наистина ЗАЩО НЕ СЕ ПОЛУЧАВА?Нима е честно някой да си вдигнат краката и хоп-бебето готово,а други да се терзаем и да пием какви ли не работи,само и само да видим тъй желаните две чертички и да чуем "мамо" от една сладка устичка.При все,че тези,при който лесно става,пълнят домовете за сираци или се редят за аборти.Е кажете ми има ли Господ и ако има какво сме му направили,че не ни ебава за пет стотинки.Вярно-не съм вярваща,но въпреки това не е честно от негова страна да ни наказва толкова.Май се поовляках,но много ме е ЯД,най-вече на тези,който немогат да оценят щастието да си майка.Вмоето село,една съседка,има четири деца по домовете,който са през година раждани,и за капак и отново бременна.А ние се молим само да стане чудото и едва ли не сме съгласни и на едничко,па макар и последно.Поне аз се моля за това и все си мисля,че и мен ще ме огрее това слънчице.Извинявайте за тази тирада :wink:,но споделено май-тежи по малко.Дато всички се похвалим с +++++++++++ и скоро да мием наакани бебешки дупенца :cul2:
*
« Отговор #18 -: Май 30, 2008, 11:51:29 am »
Здравей,
Пожелавам ти ако не е станало този път, то новата схема да даде светкавични резултати!!!
Би ли споделила каква е тя?
« Отговор #19 -: Май 30, 2008, 13:52:06 pm »
Напълно съм съгласна с теб lsd_lsd. Тези,к/о хал хабер си нямат забременяват толкова лесно, че се чудят чак от къде им е дошло и следва женитба или по-лошо аборт или пък най-лошото да го роди и да го остави в някой дом. Направо не знам после как се справят със съвестта си. А ние, к/о толкова много искаме трябва да чакаме или зпочва ходене по-мъките.
Наистина Господ не е справедлив!!!

Beware those who know the price of everything and the value of nothing!