Много здраве на всички мами и дечица! Най-сетне слънцето изгря и ще се разтръгнем пак по разходки. Аз много се радвам на хубавото време, ама да видим дали моят синковец ще иска да стои в количката или ще продължава да реве в нея.
Не мога да не ви разкажа за последната ни консултация във вторник. Минаха стандартните процедури, втората доза Пентаксим и лекарката ме пита, дали съм започнала със зеленчуците. Тя е от тези, които захранват със сокче в началото на втория месец. Не съм и обяснявала, че детето ми още е само на кърма, защото не мисля, че е моя работа да я обучавам. Та казвам аз, че не, още не съм въвела зеленчуците. И тогава тя ми обясни как да ги въведа - значи вземам три картофа, сварявам ги и ги пасирам и към тях прибявам масло, малко сол и кибритена кутия обезсолено сирене...Иначе съм много доволна за другите неща от нея, ама бива ли такова невежество по отношение на захранването. След следващата консултация сигурно ще трябва да добавя и свинска пържола на скара към тази картофена гарнитура.