0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
Къде сте бе мацки ?
Спите или бебеправите ?
:balk_71:
Здравейте мацки!От 100 години не съм писала,не съм влизала почти във форума, просто бях си дала малко почивка.След положителния ми тест миналия месец, 6 дневното закъснение и накрая лелката  :bonk:, направо много ми дойде, реших да захвърля всичко, графици, тестове, температури, просто да спра да мисля за това. И знаете ли-някак си така леко ми мина целия месец, е, посрещнах си и следващата лелка, вече я изпращам, но някак си го нямаше онова напрежение,изнервящото чакане,постоянното мислене станало ли е или не :ask:, всички много добре разбирате за какво говоря.Мисля така да продължа.Важното е че имаме вече план с милото, в края на годината да правя ИКСИ.Радвам се че го решихме най-накрая, щото той досега беше против.
Горе-долу влязох в час кво става тук при вас, след като 3 часа ви четох, признавам по диагоналното четене  :oops:.Добре че ги има списъчетатав началото на темите, става веднага ясно кои са новите мами. Много се радвам за всички бременни, пожелавам им леки  :cloud9: и здрави и красиви  :bori_007: :bori_004: :bori_005:.Много се развълнувах за Даниски, и сега ще ходя в другата тема да чета за нея.Имаме си медийна звезда, БРАВО Вили , ще направя всичко възможно да те гледам, ако не успея, мъжо ще разказва, той е луд фен на това състезание.Обичкам ви момичета, да  знаете  :grouphug2:
*
Уф!Аз пак се включвям па никое време!Ама кво да правя-сега се прибираме-една мнооооооого близка прияателка се качва на караб утре ,та я изпращаме днес..Силвичка, и аз зарязах температури и графици.Отивам другата седмица на лекар и дано да каже че всичко е наред.Ако не- ша правя квото каже и те така!То чудото ще дойде!!!!
Ай  целувки на всички и прегръдки .
Наскомими, казах един път вече, втори ще повторя-дръж се.Място са ви дали хората, значи не те броят за десета глуха!Изправяй главата и напред!?
Ай добро утро на всички.Аз ще изгрея към 12:00
Добро утро момичета  :coffee:
След поредното ми разочарование днес отново си стъпих на краката!Ще чакам да си тръгне лелището и започвам отново.Този път съм решила да започна и с ОВ тестовете.
Айде-лек ден от мен и много усмивки! :P :bighug:
*
Добро утро мацки!Днес ще бъда на работа в офиса и ще имам възможност да ви наглеждам,та даже и да пописвам от време на време :) Днес БТ ми стана 36.5 и чакам лелката още днес.Даже ще подрани пущината.. Но нещо не бачка календара.Защо така ,незнам ?!
Пожелавам ви приятен ден и хубаво настроение на всички.. :)
Добро утро и от мен момиченца. Как сте? Аз съм вече шофьор- вчера бях на изпит.  :P :P
Днес ми е датата на Лелището, но още няма нищо. 8O 8) :lol:
*
Добро утро мили приятелки.Нямам време да ви чета,защото отивам на док да видим какво е положението след Клостила.Малко ми е притеснено да не съм направила някоя кистичка след тази дозировка...,но доки ще каже :)
Дани мерси за съобщенията но не съм имала време-като се прибера ще го направя :bighug:Сега ми стискайте палци,защото си ви обииииииииичкам.Целувчици :bighug: :bighug:

*
Е,Новилка дано и да няма следващите 9 месеца :wink:И честита ти книжка,че кой ще ги вози малчуганите като се пръкнат :D

NOWILKA честито!И да караш,че аз имам книжка от 2 години ама само прашляшва!Пожелавам ти безаварийно каране!
*
Добро утро момичета! днес съм много ранобудна - пуснах си изследванията и ще чакам чак в 14.00 резултатите , а съм на работа и няма да мога да ги видя веднага ( ще се пукна от невидение!)  :D
Мимка , миличка успокой се и не мисли за свекито сега! средоточи се върху бебеправенето и обичай половинката! Дано скоро да се примесетите и да си отдъхнеш - знам че е доста неприятно някой да ти се меси , а половинката да не застава на твоя страна! сега като се приместите ще го обработиш по -лесно! а и не си премълчавай винаги всичко , защото после тежи на тебе и ти си човекът който не се чувства добре! Помосли си само заслужава ли свекито да си тровиш живота с нейните прищявки!? бъди малко егоист!
:youwoman:
ВиЛиЛи стискам палци!
Момичета не искам да се вглеждам във симптоми, особено при положение че този месец не съм мерила температури  :balk_138:,не съм следила овута и т.н. но искам да ви споделя нещо - гърдите ме болят от горе долу 11-12 ден на цикъла, а от два дена сутрин като отида на работа започва едно гадене + виене на свят вчера и докато не хапна нещо не утихва, освен това в момента пак се чувствам така..рано ми е за каквото и да било,просто ми е странно, може да е пролетна умора или аз незнам вече..
 :bighug:  :bighug:  :bighug:  :bighug:  :bighug: :bighug: :bighug:

Мила, не се вглеждай толкова дълбоко в симптомите на тялото си. Я си свиркай и не им обръщай внимание. Ако знаеш на мен колко много ми се проявиха неща, ама и предменструалните с пълна сила са ме завладели, а и днес ми е датата на Лелката..... Изобщо вече не ми пука. Ако ще да идва, ако ще да не идва.   Така по-лесно ще преживея гостуването на месечната си лелка. :(
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
Добро утро мили приятелки.Нямам време да ви чета,защото отивам на док да видим какво е положението след Клостила.Малко ми е притеснено да не съм направила някоя кистичка след тази дозировка...,но доки ще каже :)
Дани мерси за съобщенията но не съм имала време-като се прибера ще го направя :bighug:Сега ми стискайте палци,защото си ви обииииииииичкам.Целувчици :bighug: :bighug:

И аз отивам при доки , да види как съм след стимулацията със серпафара  :)
После ще докладваме !
« Последна редакция: Май 16, 2008, 09:09:12 am от krasiko »
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
ДОБРО УТРО!!!
Мими, много се радвам че вече звучиш по-ведро  :) само не разбрах ще отидеш ли на интервюто за новата работа? Стискам палци да отидеш и да те вземат - защото го заслужаваш, само си помисли как ще ти бъдат от полза тези парички които ще можеш да изкарваш - за да си направите новия дом още по-хубав :)
Любе, снимките са много хубави, и аз имам планинска вила, по-късно може да кача някоя снимчица да я видите, а относно това което си написала "че най-малко заслужаваш" - не съм съгласна!!! Ти заслужаваш точно толкова колкото и всяка от нас! Господ има план за всеки, просто твоя ред в графика не е дошъл, както и моя разбира се :) Усмихни се и мисли за деня в който ще е твоя ред :lol: Как е Бойко след операцията? аз май се повтарям но не помня да си ми отговорила 8)
Вилили - няма начин да те пропуснем :) знаеш го, и много ще стискаме палци печалбата ти да покрие едно околосветско пътешествие за теб и твоя любим  :lol: банкера да се поизръси малко повече  8)
Парси и Красико- стискам палци, и ще чакам като се върнете от док - да кажете че всичко е наред!!!  :crossfingers:
Новилкааааа - ПОЯВИ СЕ  :lol: Честита книжка, безаварийно каране ти пожелавам и много силно стискам палци лелището да те подмине тоя месец :)
Уф, пак стана много дълго и сигурно съм  пропуснала някого.
Ще поработя и после пак ще дойда :)
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
Ооооо parsi   , чак сега загрях ,че отиваме на едно и също място  :oops:
Аз ще бъда там към 10-10.30 , ако видиш едно грозничко , доста дебеличко да знаеш ,че съм аз
:lol:
*
Добро утро и от мен! Новилка, честита книжка, пожелавам ти безаварийно каране! Вилили, нямам търпение да те гледам по ТВ, пожелавам ти да изтръскаш банкера много :)
« Последна редакция: Май 16, 2008, 10:07:43 am от malkoto_dqvolche »
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*
Момичета, да ви питам нещо, може и тъпо да ви прозвучи и се извинявам предварително! По принцип (не)чакам лелището на 20-21.05. Досега никога не съм мерила БТ и днес реших да я измеря. Показа 36.95 Някой може ли да ми каже това нормално ли е?
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*
Дяволче,това е добра температура по принцип..

Виксън,какво да ти кажа мила ?! Бойко не се оплаква от операцията.Всичко е наред,само остава и да е имало смисъл от нея...Това чакаме ние.. ;)
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
ДОБРО УТРО!!!
Мими, много се радвам че вече звучиш по-ведро  :) само не разбрах ще отидеш ли на интервюто за новата работа? Стискам палци да отидеш и да те вземат - защото го заслужаваш, само си помисли как ще ти бъдат от полза тези парички които ще можеш да изкарваш - за да си направите новия дом още по-хубав :)
Любе, снимките са много хубави, и аз имам планинска вила, по-късно може да кача някоя снимчица да я видите, а относно това което си написала "че най-малко заслужаваш" - не съм съгласна!!! Ти заслужаваш точно толкова колкото и всяка от нас! Господ има план за всеки, просто твоя ред в графика не е дошъл, както и моя разбира се :) Усмихни се и мисли за деня в който ще е твоя ред :lol: Как е Бойко след операцията? аз май се повтарям но не помня да си ми отговорила 8)
Вилили - няма начин да те пропуснем :) знаеш го, и много ще стискаме палци печалбата ти да покрие едно околосветско пътешествие за теб и твоя любим  :lol: банкера да се поизръси малко повече  8)
Парси и Красико- стискам палци, и ще чакам като се върнете от док - да кажете че всичко е наред!!!  :crossfingers:
Новилкааааа - ПОЯВИ СЕ  :lol: Честита книжка, безаварийно каране ти пожелавам и много силно стискам палци лелището да те подмине тоя месец :)
Уф, пак стана много дълго и сигурно съм  пропуснала някого.
Ще поработя и после пак ще дойда :)

Миличка моя, благодаря ти за загрижеността и подкрепата! :bighug:
Много те обичкам! :balk_21:
Относно интервюто - няма да ходя - нямам сили и желание за нищо все още :(
Не искам нови промени, не искам нищо освен това да се изместим, дори и бебе не искам сега, то няма и как - то не става от въздуха, че ние с тези нерви не се "виждаме" :(
Пък и с това ми настроение и липсва на абсолютно никакво самочувствие, натрупано пред тези няколко години когато мълча и навеждам глава едва ли ще се хареса на всеки бъдещ работодател... :(
незнам, то милото не ми спомена за кога става въпрос, но незнам....
Гушкам те и ти желая хубав и усмихнат слънчев ден!

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
Добро утро мили момичета! Аз днес ще съм малко по-свободна и смятам да ви наглеждам от офиса!
Новилка стискам ти палци! Дано ни се похвалиш тия дни с +++++++ резултат.
Соф - бързо да ги унищожите тези гъби и следващия месец дано е вашият месец!
Приятен, усмихнат и ++++++++++ ден на всички!
Здравейте момичета, скоро не съм писала, защото след последното идване на МЦ захвърлих и тестове и БТ не меря вече. Но днес е голям празник за нас дъщеря ми става на пет годинки и много се вълнуваме покрай нея и реших да ви споделя, нещо което ми каза доктора (предната седмица ходих на преглед да се уверя, че нищо ми няма) е нищо ми няма, но вече четери-пет месеца нищо не става, а аз уж хващам бързо :D, но....та за тези месеци качих 4 кг, тъй като си позволих да спра велоергометъра и другите упражнения. Говорих с доктора да се кача отново, на колелото да спортувам, той ми отговори така: Няма проблем, бременността не е болест, обаче ако стане...според вас не мислите ли, че едно натоварване до изпотяване няма да пречи?Смятам да си купя Ленено масло Flax Oil, хвалят ми го като помощник в свалянето на кг. Ох май много ви писах, извинявам се, но ако някой има мнение, Ох толкова много искам вече да стане, че ... :?Любимият ми месец е май, айде всички да видим +++точно в този месец.

Моята енергия за живот!